Fantastisk! Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega. Havde fået voldsom tandpine, om aftenen, dagen før og da jeg ringede om morgenen, kunne jeg komme til allerede kl.12. Min... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Meget fin oplevelse. Dygtige og kompetente fagfolk, gode til at forklare og er meget empatiske. Fik lavet min første rodbehandling, og følte mig absolut i trygge hænder. Har været tilknyttet dental... もっと見る
企業が回答しました
Altid super søde og imødekommende 🤗lige fra når man ringer og bestiller tid og til den behandling du får. Hilsen én med tandlægeskræk
企業情報
当該企業による記述
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!
Hold-An Vej 70, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisk
Fantastisk!
Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega.
Min første gang i klinikken og der blev taget god hensyn til min tandlægeskræk.
Tog blot 30 minutter, fra jeg satte mig i stolen, til problemet var blevet løst/fjernet.
Tak fordi i havde tiden til at hjælpe mig!
Altid super søde og imødekommende 🤗lige…

Dentalklinikken - Ballerup からの回答
Meget professionel og fortællende med…
Meget professionel og fortællende med ,hvad der blev gjort undervejs i forløbet

En meget omhyggelig tandlæge
En meget omhyggelig tandlæge. Man føler sig virkelig i gode hænder. Samtidig arbejder han meget effektivt og kompetent. Jeg anbefaler stedet rigtig meget!!

Dentalklinikken - Ballerup からの回答
Fik en god start om at man ikke bare…
Fik en god snak om at man ikke bare rev tænderne ud , vi blev enige om at der skulle kroner på.

Dentalklinikken - Ballerup からの回答
I er bare gode super god oplevelse…
I er bare gode super god oplevelse 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😀😀😀😀😀

Dentalklinikken - Ballerup からの回答
Jeg var inde hos Elmedina i Ballerup…
Jeg var inde hos Elmedina i Ballerup med en meget betændt rodbehandling, hun var professionel, super opmærksom på mig og spurgte flere gange om jeg var okay, hun havde mig med hele vejen og forklarede mig hvad hun lavede og hvad der skulle ske. Alt i alt en super god oplevelse både hende og klinik Assistenten var super søde.

Dentalklinikken - Ballerup からの回答
Jeg fik at vide efter tandeftersyn af…
Jeg fik at vide efter tandeftersyn af en kvinde at jeg skulle have lavet en gammel fyldning på -7. Det ville tage ca 20 min og koste 1600.
Da jeg så skulle have behandlingen blev jeg mødt af en anden tandlæge, en mand og det endte det med 40 min og 2300. Det var så pga at der skulle bores mere af den gamle fyldning, bores hul og lave ny større fyldning. Det er hvad det er.
Under behandlingen får jeg så at vide det er nødvendigt at lægge bedøvelse fordi der skal bores i tanden, hvilket han allerede havde gjort. Jeg tænker nåh fint, sikkert fordi det kommer til at gøre mere ondt, end det er til at holde ud. Nåede ikke at tænke før han lagde den.
Han behandler mig og jeg mærker samme smerter under hele forløbet, som den jeg mærkede fra start. En smerte der er til at holde ud.
Efter jeg får alle instrumenter ud af munden og kommer hjem. Kan jeg mærke tydeligt at han har bedøvet mig forkert. Jeg er bedøvet omkring -3 til -6. Uden grund.
Det virker til at den bedøvelse bare skulle lægges for at tjene lidt ekstra. Det føles lavet ordentligt og blev mødt af en sød kvinde til undersøgelsen. Derfor de 2 stjerner.

Dentalklinikken - Ballerup からの回答
Personalet er altid meget imødekommende…
Personalet er altid meget imødekommende og søde og ikke uden humor.
Zeyfi som er min tandlæge er utrolig dygtig og da jeg har tandlæge skræk, føler jeg mig meget tryg og forstået.

Dentalklinikken - Ballerup からの回答
Venlig og professionel behandling.
Venlig og professionel behandling.
Ingen ventetid, og nemt at få en tid
der passer😊

Dentalklinikken - Ballerup からの回答
God service, gode priser og professionel indstilling

Dygtige og serviceminded
Jeg modtog en dygtigt, effektiv behandling til en fair pris - en god oplevelse! et sted jeg forsat vil benytte!!

Dentalklinikken - Ballerup からの回答
Jeg kan varmt anbefale Dental klinikken…
Jeg kan varmt anbefale Dental klinikken . Jeg var inde hos Sara og fra første øjeblik blev jeg mødt med venlighed, professionalisme og en rolig atmosfære, som gjorde hele oplevelsen meget behagelig.
Sara er utrolig dygtig, grundig og god til at forklare behandlingen, så man hele tiden føler sig tryg og informeret. Som en person, der normalt kan være lidt nervøs for tandlægebesøg, satte jeg virkelig pris på hendes rolige og omsorgsfulde tilgang.
Jeg vil også gerne fremhæve hendes klinikassistent, som var fantastisk. Hun var meget imødekommende, omsorgsfuld og opmærksom, og hun gjorde meget for at få mig til at føle mig tryg og afslappet gennem hele besøget. Det gjorde en stor forskel og bidrog til en rigtig god oplevelse.
Hele teamet udstråler høj faglighed og ægte omsorg for patienterne. Jeg er meget tilfreds med både behandlingen og servicen og kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Tak for en rigtig god oplevelse!
Ali

Trustpilot エクスペリエンス