企業が回答しました
Har haft tandlæge her i mange år selvom de nu har slået sig sammen og hedder dentalklinikken. Altid god service, flinkt kompetent personale og priserne er okay og inde for en rimelig grænse. Jeg får g... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har haft mange forskellige tandlæger i mit liv, og har aldrig været super god til at gå afsted til Tandlægen. Nu har jeg endelig fundet den allerbedste tandlæge, som er virkelig omhyggelig, prøv... もっと見る
企業が回答しました
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Herlev. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Herlev Hovedgade 82D, 2730, Herlev, Storkøbenhavn, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Personalet tager flot imod én når man er ny patient på klinikken.

Dentalklinikken - Herlev からの回答
TYDELIGT AT KLINIKKEN KUN GÅR OP I PENGE !
blev i den grad overfaktureret for en alm tandrensning og efter flere forsøg på at kontakte klinikken både på mail og tlf. var jeg nød til møde op og først efter flere uger lykkes det at få mine penge tilbage.
SPÆNDENDE med det nye tiltag med gratis tandlæge hvordan de vil snyde staten.

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Fantastisk sødt personale med en professionel tilgang og grundige. Mit personlige valg af tandlæge for fremtiden.

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Jeg havde en større behandling som skulle klares over 2 dage, de var så søde og forstående overfor mig og da jeg fik et mindre angstanfald under behandlingen, stoppede de og gav mig tid til at samle mig igen. På intet tidspunkt følte jeg mig til besvær hvilket var værdsat.

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Fantastisk søde mennesker alle sammen.Virkelig professionelle med kunden i centrum.Selv hvis man ikke er så glad for tandlæger, er det her det rigtige sted at gå til

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Dårlig telefonservice ved nogle ganske normale forespørgsler. Medarbejderen var på ingen måde imødekommende og talte til mig, som om jeg vidste alt om tandbehandlinger. Da den hed Tandlæge Merete Repsdorph var servicen langt bedre, og man besvaret spørgsmål på en venlig og professionel måde.

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Jeg blev mødt af en ny tandplejer, men det blev en god oplevelse, fordi hun var venlig, omhyggelig og informerende undervejs. Jeg er altid lidt skeptisk ved nye folk i min mund, men hun var både kompetent og dygtig, så jeg blev hurtigt tryg. Nu håber jeg så bare, at hun er der igen, når jeg kommer igen.

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Dejligt personale der giver dig tid til at forklare hvad der skal ske 😊

Dentalklinikken - Herlev からの回答
God og effektiv behandling!
Her er det mennesker der hjælper mennesker!

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Det var en meget sød og venlig ny tandplejer.Men hvor jeg er vant til at betale ca. kr. 600,00, skulle jeg lige pludselig betalte kr. 1.759,83,fordi hun ville måle nogle lommer, som for øvrigt er fine. Det synes jeg var lige i overkanten.
Venlig hilsen Bodil Ladewig Hansen

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Jeg er virkelig glad for at gå ved Dentalklinikken i Herlev. Har gået der hele mit liv og de er altid enormt søde!

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Jeg er virkelig glad for at blive behandlet af Pille Riin – hun er utrolig dygtig og tager hensyn og god tid, især til min sarte drøbel i munden. Det gør en kæmpe forskel og giver en tryg og god oplevelse.
Hele personalet på klinikken er desuden virkelig søde, imødekommende og professionelle. Man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren.
Stor ros til hele klinikken for den høje kvalitet og den gode behandling – det er tydeligt, at de går op i deres patienter.
Mvh
Benn Mitte Ebbesen

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Venlig og omsorgsfuld behandling, god dialog og rolig stemning.

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Virkelig god oplevelse, hvis man kan kalde tandlæge besøg for det 🤔
Søde og rare personer i hele klinikken.
Jeg er MEGET tilfreds og vil bestemt anbefale klinikken til min omgangskreds.

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Pille var sød og grundig med min tandrensning :-)

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Sød, grundig, professionel, empatisk og informativ tandplejer - Pille-Riin. Top karakter herfra

Dentalklinikken - Herlev からの回答
Sød og professionel tandplejer. Hun var god til at vi aftalte hvad der skulle ske inden vi gik i gang samt lige at afstemme regning inden.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。