Dentalklinikken - Husum レビュー

TrustScore 5段階評価の5

Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700 København, Brønshøj-Husum, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Absolut en god behandling. Rart når der ikke er en større regning, nogle tandlæger finder flere unødvendige ting at lave, men ikke her, her får man god og fornuftig behandling.

5つ星のうち5の評価

At uddele 5 stjerner til en tandlæge. Har man hørt mage?? Professionelt til fingerspidserne. God til at kommunikere og forklare hvordan hun, bistået af en kyndig assistent, griber opgaven an. Bevare... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Knækket en tand midt i en sommerferie ringede til over 10 tandlæger der afviste mig, men dentalklinikken forstod at jeg havde smerter og at det var akut fik tid samme dag, jeg har aldrig haft en bedre... もっと見る

5つ星のうち5の評価

⭐⭐⭐⭐⭐ Wow – en virkelig fantastisk oplevelse! Jeg var til besøg hos Dentalklinik, og jeg kan varmt anbefale klinikken. Personalet er utroligt søde, imødekommende og professionelle, og de får én t... もっと見る

企業情報

1. 歯科医師
  2. 美容歯科医
  3. 歯科医院
  4. インプラント・歯周医療専門医
  5. 救急歯科サービス
  6. 歯のホワイトニング サービス

当該企業による記述

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Husum. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700, København, Brønshøj-Husum, デンマーク

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 920

レビューを書く

Virkelig søde og hjælpsomme

Virkelig søde og hjælpsomme. Tog sig god tid til at forklare og uddybe. Følte mig godt behandlet og i trygge hænder.

2025年9月3日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Mange tak for din søde anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig både godt behandlet og i trygge hænder – og at tiden til forklaring og dialog gjorde en forskel for dig. Vi sætter stor pris på din feedback.

5つ星のうち5の評価

Slap for bedøvelse tandlægen mente at…

Slap for bedøvelse tandlægen mente at det kunne klares uden og det gik fint tak for god behandling MVH Diana Aabye

2025年9月3日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse – og at behandlingen kunne klares uden bedøvelse på en tryg måde. Vi sætter stor pris på din feedback.

Kristina er den bedste

Kristina er den bedste. Kæmpe ros og anbefaling herfra.

2025年9月2日

Kære Mikkel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en så god oplevelse hos Kristina – vi sender selvfølgelig din ros videre til hende. Din anbefaling betyder meget for os.

5つ星のうち5の評価

Tandplejen yderst grundigt og…

Tandplejen yderst grundigt og professionel, ren fornøjelse!

2025年9月1日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede tandplejen som både grundig og professionel.

5つ星のうち5の評価

Hurtig og grundig behandling af…

Hurtig og grundig behandling af omhyggelig og kompetent behandler

2025年8月26日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os 🦷👍

Bedste hilsner

Friendly, professionals and efficient

The most friendly and professional staff I have ever experienced and really efficient.

2025年8月26日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Thank you so much for your kind words! We’re happy to hear you had a great experience with our team 😄🦷

Best regards

Godt og enkelt

Gennemgående god og effektiv behandling hele vejen

2025年8月25日

Kære Ask,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet en gennemgående god og effektiv behandling hos os.

Meget empatiske

Meget empatiske. Følte mig i trygge hænder. Lider ellers af tandlægeskræk.

2025年8月21日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Mange tak for din tilbagemelding. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig tryg trods tandlægeskræk.

5つ星のうち5の評価

Meget venlighed og forsigtighed i…

Meget venlighed og forsigtighed i behandlingen. Gode forklaringer og behandling af tandlægen

2025年8月20日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har følt dig tryg og godt informeret under behandlingen.

5つ星のうち5の評価

Hos Dentalklinikken er jeg i gode…

Hos Dentalklinikken er jeg i gode hænder.
Der tages hensyn til min smertetærskel og jeg bliver informeret om, hvad der skal ske

2025年8月14日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Tusind tak for din fine tilbagemelding.🙏 Det glæder os meget at høre, at du føler dig i trygge hænder, og at du oplever god information og hensyn under behandlingen.💙

5つ星のうち5の評価

En god og behagelig behandling uden…

En venlig og behagelig behandling uden stress.
Mit akutte problem blev løst og en uvarslet opgave blev aftalt ordnet i forlængelse af den akutte.
Denne klinik kan varmt anbefales.

2025年8月13日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Mange tak for din flotte anbefaling. 🙏 Det glæder os at høre, at du fik en tryg og behagelig behandling, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt. 💙

God oplevelse

Har altid haft lidt det lidt stramt ved at gå til tandlæge, men skiftede for et par år siden her til og de er bare så søde og tænker meget på hvordan patienten har det og jeg slapper mere af her end jeg gjorde ved min sidste tandlæge. Så 5 stjerner til jer. Havde man kunne give flere havde de fået det ☺️

2025年8月6日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner! Det betyder meget for os at høre, at du føler dig mere tryg og godt tilpas hos os. Vi gør os altid umage for at tage hensyn til hver enkelt patient, så det er dejligt at høre, at det mærkes. Vi glæder os til at se dig igen.😊

5つ星のうち5の評価

Venligt personale og hyggeligt stemning…

Venligt personale og hyggeligt stemning på klinikken i Husum. Jeg er også virkelig tilfreds med min tandplejer

2025年8月5日

Kære Luka

Vi er glade for, at du trives med både stemningen på klinikken og behandlingen hos din tandplejer. Det betyder meget for os :)

Bedste hilsner

5つ星のうち5の評価

Meget imødekommende og kompetente…

Meget imødekommende og kompetente medarbejdere. Giver en god og forståelig vejledning.

2025年8月4日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Mange tak for anmeldelsen :) Det betyder meget for os, at du føler dig godt vejledt og taget imod af vores team.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

5つ星のうち5の評価

Excellent service from calling till…

Excellent service from calling till treatment in the clinic, the dentist immediately found the reason of my tooth pain and I got a relief. I'm very satisfied with the service.

2025年7月16日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Thank you so much for your kind feedback – we’re really happy to hear that you felt well taken care of and got quick relief.

Best regards,

Frank L Kristensen er den bedste

Frank L Kristensen er den bedste. God service.

2025年7月15日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Hvor er det dejligt at høre. Tak for de pæne ord om Frank og servicen. Det giver vi selvfølgelig videre :)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。