Dentalklinikken - Husum レビュー

TrustScore 5段階評価の5

Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700 København, Brønshøj-Husum, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Absolut en god behandling. Rart når der ikke er en større regning, nogle tandlæger finder flere unødvendige ting at lave, men ikke her, her får man god og fornuftig behandling.

5つ星のうち5の評価

At uddele 5 stjerner til en tandlæge. Har man hørt mage?? Professionelt til fingerspidserne. God til at kommunikere og forklare hvordan hun, bistået af en kyndig assistent, griber opgaven an. Bevare... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Knækket en tand midt i en sommerferie ringede til over 10 tandlæger der afviste mig, men dentalklinikken forstod at jeg havde smerter og at det var akut fik tid samme dag, jeg har aldrig haft en bedre... もっと見る

5つ星のうち5の評価

⭐⭐⭐⭐⭐ Wow – en virkelig fantastisk oplevelse! Jeg var til besøg hos Dentalklinik, og jeg kan varmt anbefale klinikken. Personalet er utroligt søde, imødekommende og professionelle, og de får én t... もっと見る

企業情報

1. 歯科医師
  2. 美容歯科医
  3. 歯科医院
  4. インプラント・歯周医療専門医
  5. 救急歯科サービス
  6. 歯のホワイトニング サービス

当該企業による記述

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Husum. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700, København, Brønshøj-Husum, デンマーク

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 934

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Har altid været en super…

Har altid været en super tandlæge.virkelig gode forhold og super søde ansatte

2025年4月8日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Mange tak for anmeldelsen og de pæne ord :)

5つ星のうち5の評価

Fik som altid en fin behandling af…

Fik som altid en fin behandling af Kristina, og fik beskrevet trin for trin hvad hun nu ville gøre, og nævnte et evt. kommende problem.

2025年4月7日

Kære Peter

Mange tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at du er glad for at gå hos Kristina og får god behandling og forklaring undervejs.

Dejlig oplevelse.

Dejlig oplevelse.
Søde og behalige mennesker meget efitive og professionelle ser frem til næste besøg

2025年3月20日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god oplevelse og følte dig i trygge og professionelle hænder. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

5つ星のうち5の評価

Bedste service og bedste tandlæge

Bedste service og bedste tandlæge. Havde skræk for tandlæger, på grund af en dårlig oplevelse et andet sted, men min tillid til tandlæger er tårnhøj igen efter besøget hos jer, kan klart anbefales!

2025年3月20日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Tusind tak for din anmeldelse – og for din tillid. Det glæder os oprigtigt at høre, at vi har været med til at genopbygge din tryghed ved tandlægebesøg. Din anbefaling betyder meget for os, og du er altid velkommen hos os igen.

Absolut bedste tandlæge!

Alt er i top. Klinikken er pæn og personalet er altid meget imødekommende og venlige. De er top professionelle! :)
Kan anbefale Kristina som er vanvittig dygtig :)

2025年3月4日

Kære stefanie

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om både klinikken og Kristina. Det glæder os, at du oplever høj faglighed og venlighed hele vejen rundt – din anbefaling betyder meget for os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Teamet hos Dentalklinikken Husum

5つ星のうち5の評価

Top service og dygtige og…

Top service og dygtige og professionelle tandlæger og assistenter- kan varmt anbefale dem

2025年1月31日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Tusind tak for anmeldelsen og anbefalingen :)

5つ星のうち5の評価

Har været klient i snart 20 år og…

Har været klient i snart 20 år og selvom jeg ikke længere bor i området, tager jeg gerne turen til Husum.
Bliver altid mødt med smil og flexibilitet i tider.

2025年1月27日

Kære Michelle

Tusind tak for din trofasthed og de fine ord! Det betyder meget for os, at du stadig vælger at tage turen, og vi sætter stor pris på din tillid.

Vi glæder os til at se dig igen! 😊💙

Super tandlæge

Rigtig god behandling af en med meget tandlægeskræk

2025年1月27日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Tusind tak for din tilbagemelding! Det glæder os, at du havde en god oplevelse, især med tandlægeskræk. Vi gør altid vores bedste for at skabe tryghed. 😊💙

5つ星のうち5の評価

Har tandlæge skræk men de får mig altid…

Har tandlæge skræk men de får mig altid til at være rolig og syntes de er superdygtige

2025年1月24日

Kære Kate

Mange tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre, at vi kan hjælpe med at skabe ro og tryghed ifm. dine tandlægebesøg, det er så vigtigt med omsorg og trygge rammer, når man har tandlægeskræk.

5つ星のうち5の評価

Venligsindede mennesker og høj kvalitet mennesker og høj…

Venligsindede mennesker, der leverer høj kvalitet fra reception til tandlæge(Mohammed).
Effektiv digital kommunikation. Høj gennemsigtighed mht. priser og ydelser.

2025年1月24日

Dentalklinikken - Husum からの回答

Tusind tak Sufyan, for den flotte anmeldelse! :) Det betyder meget for os, at du er glad for at komme til tandlæge hos os.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。