企業が回答しました
Altid trygt at komme til tandlægen. Fået bøjle på, og det har været en god oplevelse, hele vejen igennem 🥳 Datoen er sat til i dag. Har netop fået nat bøjlerne og har sluttet forløbet. Fortsætter me... もっと見る
企業が回答しました
Havde frygtelig tandpine og min egen tandlæge havde ferie. Fik en akut tid hos Elizabeth på Nørrebro 1 time senere. Elizabeth er virkelig dygtig og omsorgsfuld. Det er ikke sidste gang jeg kører ind t... もっと見る
企業が回答しました
Havde tandpine på en lørdag ringede kl 11 fik tid efter to timer 7 efter timer har det meget bedre ferial dygtig tandlæge
企業が回答しました
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Nørrebrogade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Nørrebrogade 160, 1., 2200, København, København N, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Taxa København hjælper mig ind i nummer 160, og videre til foden af Mount Everest: Trappen op til Dentalklinikken, hvor min dygtige, opmuntrende og pædagogiske tandlæge Peter Devel, er min behandler, som han har været gennem mange år.
Der var også en trappe til klinikken i Vanløse, men den var kun til Himmelbjerget, og vi klienter var glade og trygge ved Peter.
Desværre har han oplevet, at to af hans gamle klienter ikke kunne klare trappen i nummer 160. Det kan jeg også selv kun med hjælp.
Jeg har været dødssyg i lang tid, men første gang jeg var hos jer, var der en fornøjelig og hjælpsom stemning blandt personalet, og Peter var glad for at være der.

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Havde tandpine på en lørdag ringede
kl 11 fik tid efter to timer
7 efter timer har det meget bedre
ferial dygtig tandlæge

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Jeg fik sat en implantat krone på i går og det føles som om den sidder perfekt. Alle er virkelig søde og rare og meget hjælpsomme.

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Havde frygtelig tandpine og min egen tandlæge havde ferie. Fik en akut tid hos Elizabeth på Nørrebro 1 time senere. Elizabeth er virkelig dygtig og omsorgsfuld. Det er ikke sidste gang jeg kører ind til hende.

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Datoen er sat til i dag. Har netop fået nat bøjlerne og har sluttet forløbet. Fortsætter med at have dem, til div. andre undersøgelser. De er også meget billigere end andre bøjletandlæger 🥳

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Helt fantastisk tandlægeteam ved tandlægen Ferial og skønne assistent.
Jeg oplevede super professionel tandlægebehsndling og assistentens samarbejde helt i top.
Både professionalisme og medmenneskelig indlevelse, nærhed og forståelse. Jeg følte det gik op i en højere helhed og vil virkelig anbefale dem til alle heg kender.

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Super kompetent og dygtig og meget hurtig tid samme dag og havde ingen ventetid på klinikken.

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Det var god service, tandlægen var god til, at formidle det hun gjorde. 😆

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Jeg har været på Dentalklinikken Nørrebrogade tre gange indtil videre. Den første gang til undersøgelse og vurdering af evt implantat. Jeg fik forelagt forskellige behandlingsmuligheder og valgte en af løsningerne, som jeg er sikker på, jeg bliver glad for. Resultatet er virkelig pænt.
Personalet er venlige og kompetente og informative, dejligt.

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Er meget glad for min tandlæge Peter Devel. Jeg er ikke superglad for tandlægetider, men han formidler tingene på en god og forklarende måde, så man føler sig i trygge hænder. Stor anbefaling herfra

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
En som altid god og grundigt håndværk af vores gamle ven Tandlæge Peter MEN blev meget chokeret over prisen for fyldning af lille hul bag øverste fortand over 2000 for ca20 min arb.overvejer at skifte Tandlæge efter dette,vi kører helt fra Greve gennem mange år.mvh Niels Vasby

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Virkelig god behandling og god service. Man føler sig tryg og i gode hænder. Det gør sig i hvert fald gældende ved tandlæge Peter Devel.

Hurtig tid og god behandling Peter er fantastisk 🙂

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Super søde mennesker og med stor forståelse for tandlæge skræk 🙂 kan klart anbefales

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Min midlertidige krone faldt af igen lørdag morgen, og da min egen tandlæge havde lukket, fandt jeg denne klinik i København. Vi bor selv i Ringsted.
Fra første telefonopkald til jeg gik ud ad døren, blev jeg mødt af en helt fantastisk venlighed og omsorg. Receptionisten var smilende og imødekommende, selvom der var travlt, og tandlægen var utrolig sød, lyttende og professionel. Hun guidede mig trygt gennem behandlingen og viste stor interesse for mit videre tandforløb.
At jeg ovenikøbet kun skulle betale 464 kr. for akut behandling på en lørdag, kom som en kæmpe positiv overraskelse.
En varm anbefaling herfra. Tak for en oplevelse, der gjorde en stressende situation meget lettere at komme igennem.

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Super sød tandlæge som var virkelig hjalp mig med at forstå hvor problemet lå.
Jeg skulle ind med akut tandpine og de gav en virkelig god service.

Dentalklinikken - Nørrebro からの回答
Tandlæge Peter Deval er super dygtig, rar og tryg! Samtlige klinikassistenter og sekretærer er så imødekommende og venlige.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。