Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... もっと見る
企業が回答しました
Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... もっと見る
企業が回答しました
This was my second visit today and after my first visit in Odense super service. Ps.I have never ever liked Dentists with the exception of Jeppe, however, Barnabas and his assistant made me feel... もっと見る
企業が回答しました
Mødte en af tandlægerne ved indgangen, som hilste venligt og smilende. Også smilende og nærværende receptionist. God og relevant information undervejs i behandlingen. Smilende og rar tandlæge o... もっと見る
企業が回答しました
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fik en hurtig tid. Rigtig god behandling og dygtig og venlig tandlæge. Utrolig tilfreds for den behandling jeg fik.

Dentalklinikken - Odense C からの回答
Efter mange dårlige tandlægeoplevelser var dette den bedste. Ikke engang lokalbedøvelsen kunne mærkes, og en meget betændt tandudtrækning, som tandlægen selv sagde "var den værste, hun havde set", gjorde ikke ondt. Kan kun anbefales, og jeg kommer helt klart her fremadrettet. Det var den 45 minutters køretur værd. Så tak til Kathrine og den behjælpelige klinikassistent, som jeg desværre ikke fik navnet på, der var meget hjælpsom med min tandlægeskræk.
Fik desværre ikke vist mit studiekort, men det må gøres næste gang :)

Dentalklinikken - Odense C からの回答
Sødt, imødekommende og hjælpsomt personale. Kom meget hurtigt til min tid. Altid god og prof. behandling hos Maria!

Dentalklinikken - Odense C からの回答
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Taget godt imod. Alle var rigtig søde. Kan anbefales.

Dentalklinikken - Odense C からの回答
Meget sød og venlig tandplejer lavede et meget grundigt eftersyn med tydelig forklaring på, hvad hun gjorde.

Dentalklinikken - Odense C からの回答
Det var min gode tandlæge Dorthe Reimer, som jeg har fuld tillid til.

Dentalklinikken - Odense C からの回答
Meget venlig personale og utrolig professionel kan kun anbefales

Dentalklinikken - Odense C からの回答
Venlig og høflig betjening. Alt er som man må forvente hos en tandlæge.
Lagde dog mærke til at der var skidt på røntgenapparatet, men det har jo ikke direkte kontakt med patienten, så umiddelbart ikke et problem.

Dentalklinikken - Odense C からの回答
Fin oplevelse, kom ind til tiden, ikke at det er mere end hvad man kan forvente men ikke altid det sker ved læge/tandlæge 🤷♂️. Derudover var tandplejeren grundig og hun fortalte hvad hun lavede, så en god oplevelse 💪💪💪💪💪

Stor anbefaling !
Dorte Rimer er min tandlæge gennem mere end 20 år . Hun er en fantastisk tandlæge og et dejligt menneske og jeg føler mig altid tryg og i gode hænder.
Damerne i receptionen var meget venlige og meget hjælpsomme.

Dentalklinikken - Odense C からの回答
Først møder man en utrolig smilene og forstående receptionist, med stor viden. derefter en rolig og dygtig tandlæge, samt en sød assistent. Med fokus på mig og mine behov.

Dentalklinikken - Odense C からの回答
Kompetence mennesker 👌- venlige, hjælpsomme og flexible . Skulle have skiftet fra min gamle tandlæge Charlotte Mogensen for lang tid siden 😳

Dentalklinikken - Odense C からの回答
Erfarende tandlæge, forestående, hjælpsom, høflig, har det været min oplevelse hos dentalkllinkken.☺️

Dentalklinikken - Odense C からの回答
Yderst venligt personale, samt. meget rene og pæne lokaler.
Kan anbefales.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。