レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

In de winkel ARABIANS TONKA Montale getest en aangeschaft. Het test spraytje bleef de hele dag goed. De volgende dag heb ik hem gelijk gedragen maar bleef nog geen uur ruikbaar. Waarschijnlijk gewoon... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sinds 1988 ben in al geïnteresseerd in Parfums. Ze geven je een luxe en verzorgd gevoel. Na jarenlang bij de grote ketens te hebben geshopt kwam ik in eerste instantie online bij De Parfumeur terecht.... もっず芋る

3.5

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Scammers

Absolutely unacceptable experience. I was sent a USED perfume set, something that should never happen under any circumstances. When I contacted customer service, they refused to replace it, using the excuse that I had purchased it at a discounted price. A discount does not give a company the right to sell used products or deny basic consumer rights. This is dishonest, unprofessional, and shows a complete lack of respect for customers. I will never purchase from this website again. THIS IS A SCAM.

2025幎12月10日

DO NOT TRUST

DO NOT TRUST

I tried to make a purchase, it showed an error message TWICE, and they took my money and refused to give it back. THEY TOLD ME THEY WON'T GIVE ME BACK THE MONEY and that I have to contact my bank.

2025幎12月5日

Vriendelijk personeel

Er was iets mis gegaan met een cadeaubon die ik had gekregen van mijn vriendinnen. Bij de Parfumeur in Rotterdam hebben ze dat heel netjes en super vriendelijk opgelost. Hier is de klant echt koning en kan je rustig op je gemak kijken. Ook geven ze gericht advies en krijg je altijd mooie samples mee.

2025幎12月4日

Al eerder hier besteld

Al eerder hier besteld, en wederom supersnelle verzending.
Mijn Montale Beast Love was ook nog eens leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij 😊
Als ik Montale koop, koop ik het bij De Parfumeur!! 10 sterren.

2025幎8月12日
5぀星のうち5の評䟡

Goede service en deskundig personeel

Ik was op zoek naar een zoete geur van Montale en wist niet meer welke het was.
Ben ontzettend vriendelijk geholpen door de medewerkster van de Parfumeur Rotterdam. O.b.v. mijn geuromschrijving kwam de medewerkster met 2 geuren. Ik kreeg ze opgespoten en het advies om even een rondje te lopen. En na 10 minuten wist ik welke het was. Ik was heel blij en heb het parfum gekocht. Montale sensal instict, aanrader. Ik kreeg 4 tester mee en mini-flesje van Montale. Wat een service. Bij andere parfumeriewinkels moet je erom vragen.
Kortom: de klant staat centraal❀

2025幎6月21日
5぀星のうち5の評䟡

Al kom ikzelf uit de cosmetica branche

Al kom ikzelf uit de cosmetica branche, ik had nog nooit gehoord van hen.
Zocht een specifieke geur en hun site kwam voorbij.
Nu voor de tweede keer besteld en paar keer gebeld, Super vriendelijk, waar ik om vroeg werd meegestuurd en snelle levering.En mooi ingepakt , dat mis je toch bij online aankopen.Echt top! Ben niet zo!n recensie schrijver maar maak voor deze service graag een uitzondering

2025幎6月2日
5぀星のうち2の評䟡

Hoogmoed komt voor den val

Bestelling via de website werd later bezorgd dan werd beloofd. Zondag besteld, dan zou t dinsdag binnen moeten komen. Er wordt dan standaard verwezen naar de vervoerder, maar dit bleek onjuist. Ze leverden zelf te laat aan. Ook kon er een leuke mededeling worden bijbesteld, het was immers een cadeau voor mijn jarige vrouw.
Klantenservice reageert en verwijst naar de vervoerder, over de vergeten service van de mededeling voor mijn vrouw ("Voor de liefste vrouw van de wereld") zijn ze nooit op teruggekomen. Wel een geïrriteerde hooghartige reactie van de eigenaar, maar alleen maar dat t de schuld was van de vervoerder. Ik geef 2 sterren omdat t product geleverd is, maar daar is alles mee gezegd. Nare mensen.

2025幎3月5日

Geweldige leverancier

Geweldige leverancier!
Heb nou al meerdere keren besteld, telkens is mijn bestelling de volgende dag binnen. En altijd is het wel genieten met de hoeveelheid testers ik mee krijg! zeer tevreden met alles. Dank jullie wel!

2024幎11月27日
5぀星のうち5の評䟡

Ondanks het allemaal stroef liep in het

Ondanks het allemaal stroef liep in het begin met een te lange levertijd tot gevolg kan ik uiteindelijk niet anders dan tevreden zijn,ik kreeg uiteindelijk mij pakketje binnen met veel sapmles en een extra cadeautje erbij met een kaartje waarin excuses werd gemaakt voor de lange levertijd, nogmaals bedankt daarvoor en heb 2 heerlijke geurtjes erbij gekregen van montale arabians musk en dallachai 😀🥰🀩👌👍.

2024幎11月27日

De Parfumeur Goud is een topwinkel

Sinds kort woon ik in Gouda en was blij verrast dat deparfumeur daar ook zit. Een paar weken geleden Arabians Tonca gekocht, zeker geen nepgeur zoals ik las in een eerdere ervaring, ik begrijp ook niet hoe dat mogelijk is. Iedere keer als ik in de winkel kom, met of zonder dochters dan word ik goed geholpen en ze laten inderdaad meerdere geuren ruiken n.a.v. hetgeen je zoekt. Af en toe aan koffiebonen ruiken helpt om opnieuw een geur te proberen. Gisteren was ik even in de winkel, maar dat was tegen sluitingstijd en beloofde om vandaag terug te komen. Dat deed ik met mijn dochter en de verkoopster had zelfs onthouden van welke geuren ik hou. Ik ga snel terug, want ik heb een geweldige parfum ontdekt. Winkel Gouda is een topzaak.

2024幎10月18日

Alles Top

Ik wou al heel graag Montale Arabians tonka proberen dus toen kwam ik De parfemeur tegen op tiktok en besloot ik erna toe te gaan alles helemaal top, goed behandeld en maandje of 2 later wou ik montale kopen en kwam ik hier terecht of bijenkorf en ik ging fftjes kijken op de reviews en ik schrok dat zoveel mensen een 1 ⭐ review gaven en wou het bijna niet meer kopen maar toch wel het risico genomen en het was HET waard in 10 min was me pakketje ingepakt dag erna kwam het binnen alles goed verpakt in een kado gratis ook nog is 4 extra samples en body skin erbij gekregen alles dus top en geen zorgen maken iver de 1 ⭐ reviews

2024幎10月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ