Alles was goed geregeld .Bestelling op tijd . Andere bewoners konden niet zien wat in de doos zat . Fijn in appartement als zoiets bezorgd word .
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Makkelijk bestellen, snelle levering. Dit, in tegenstelling tot de bestellingen die het verpleeghuis voor mijn moeder had moeten doen. Hetzij, omdat zij het waren 'vergeten', hetzij, omdat het via hun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Keurig geleverd en prima kwaliteit. Wel jammer dat de aanbieding met de hoogste korti.g niet altijd gelijk valt met het moment dat de voorraad aangevuld moet worden.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er zit een akelig geur aan het incontinentiemateriaal N.a.v. mijn klachten is direct contact met mij opgenomen. De geur die ik ervaar komt vrijwel zeker door de medicijnen die ik momenteel moet geb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Depend helpt mensen met incontinentie om hun vrijheid, comfort en zelfvertrouwen terug te krijgen. Wij begrijpen dat incontinentie een gevoelig onderwerp is. Daarom maken wij het eenvoudig om de juiste oplossing te vinden. Of u nu te maken heeft met licht, matig of zwaar urineverlies, of ontlastingsverlies: bij Depend vindt u betrouwbare producten die bescherming bieden wanneer u die nodig heeft. Onze missie is simpel: ervoor zorgen dat urine- en/of ontlastingsverlies u niet beperkt in het dagelijks leven. Met een zorgvuldig samengesteld assortiment, deskundig advies en een gebruiksvriendelijke webshop helpen wij duizenden klanten in Nederland om weer onbezorgd te genieten van uw dag, werk, sociale activiteiten, sport en reizen. Bij Depend staat gemak centraal. U bestelt eenvoudig online, ontvangt uw bestelling snel en altijd in een discrete verpakking. Daarnaast helpen wij klanten met persoonlijk advies, zodat zij het product kiezen dat het beste aansluit bij hun situatie. Wij geloven dat niemand zich hoeft te schamen voor urineverlies. Daarom delen wij niet alleen producten, maar ook informatie, ondersteuning en praktische tips die bijdragen aan meer comfort en zekerheid in het dagelijks leven. Elke dag vertrouwen duizenden mensen op Depend vanwege onze betrouwbare producten, persoonlijke service en snelle levering. Ons doel is dat u zich beschermd, comfortabel en vooral vrij voelt om te doen wat u graag doet. Vertrouw op Depend. Voor bescherming waarop u kunt rekenen, zodat u kunt genieten van de dingen die u het liefst doet.
Vertrouw bij incontinentie op Depend.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Uw Depend incontinentiemateriaal wordt snel en discreet bezorgd
- Depend biedt de beste oplossing bij incontinentie en nu kunt u het verband en de broekjes ook online bestellen. Dat biedt de nodige voordelen voor u: ⢠Snel en gemakkelijk bestellen waar en wanneer het u uitkomt. ⢠Op werkdagen voor 16:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden. ⢠Altijd voldoende producten in huis met onze herhaalservice.
Snel en discreet bezorgd.
Op werkdagen voor 16:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De bestelling kwam op tijd
De bestelling kwam op tijd, correct verpakt en netjes afgeleverd.

Depend ããã®åç
De produkten zijn van topkwaliteit
De produkten zijn van topkwaliteit. Snelle verzending.

Wordt discreet geleverd
Wordt discreet geleverd, we bestellen regelmatig. Ook bij problemen wordt er mee gedacht. Hele fijne firma.

Goede kwaliteit / prijsverhouding
Goede kwaliteit / prijsverhouding. Correcte levering

verpakking kan veel beter
verpakking kan veel beter
die van mij was half open aangekomen privacy ????

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã