Har brugt Depot Horsens til bÃ¥de privat fest og stÞrre offentlig arrangement. Det har altid fungeret perfekt og uden problemer og Marck er altid behjÊlpelig hvis der skulle vÊre brug for det. Top s... ãã£ãšèŠã
Utrolig lang leveringstid men til gengÊld super fine Þlglas som var pakket forsvarligt ind. Glas var kÞbt til en fÞdselsdagsgave 10 dage senere, men leveringstiden var mere end 3 uger. NÃ¥r det er sagt... ãã£ãšèŠã
Kontakten med Mark var hver gang en positiv oplevelse Levering og afhentning til aftalt tid FadÞlsanlÊgget med 2 haner virkede perfekt Dette til en fest med 50 personer i privat regi Kan kun an... ãã£ãšèŠã
Vi havde en god kommunikation op til arrangementet, og Marck er meget serviceminded. Godt og bredt udvalg i Þl og spiritus, og deres pre-mixede cocktails smager virkelig godt. Det er tydeligt, at... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FADÃL â ÃL â VAND HOS DEPOT HORSENS ANSTRENGER VI OS MEGET FOR, AT BLIVE DIN TOTALLEVERANDÃR TIL FESTEN, RECEPTIONEN, EVENTEN ELLER FIRMAARRANGEMENTET. VI SAMLER PÃ GLADE KUNDER BLANDT SÃ VEL PRIVATE SOM ERHVERVSKUNDER. VI FORHANDLER FADÃL FRA TUBORG/CARLSBERG. SODAVAND FRA COCA COLA LYSANLÃG â LYDANLÃG HOS DEPOT HORSENS RÃ DER VI OVER PA ANLÃG TIL BÃ DE STORE OG SMÃ OPGAVER
ÞstergÃ¥rdsvej 32, 8740, BrÊdstrup, ãã³ããŒã¯
- info@depothorsens.dk
- depothorsens.dk
Perfekt vare og levering
Grimbergenglas
En god pris pÃ¥ grimbergenglas, fik lÞbende info hvor min bestilling befandt sig, sÃ¥ efter to dage havde jeg mine glas ðð
En rigtig god service
Top service
Marck vender hurtigt retur, hjÊlper med ekstra levering og med hans netvÊrk kan han også hjÊlpe med lys/lyd til arrangementer
Tak for en god fest!
Godt humÞr, lÊkker service og gode drinks til julefrokost i à rhus
Super god betjening
Super god betjening, godt ÃL, hvad kan man Þnske sig mere.
Michael VainÞ
Det er tydeligt, at Marck tager sin forretning alvorligt, hvilket gÞr det trygt at samarbejde med ham.
Ãl til tiden og god service.
Top service niveau
Har brugt Depot Horsens til både privat fest og stÞrre offentlig arrangement. Det har altid fungeret perfekt og uden problemer og Marck er altid behjÊlpelig hvis der skulle vÊre brug for det.
Top service niveau og gode fadÞlsanlÊg der bare spiller uden tekniske udfordringer.
Middelalder
Hej
Den service i leverede til os i f m Middelalderfesten bl.a. at I kom og satte fadÞlsanlÊg op ligesom I kom og nedtog det hele.
Også det at vi talte om at vi evt. til nÊste år kan låne haner af jer så vi ikke skal have anlÊg stående fra Grauballe Bryghus
Endnu engang tak for god service.
De bedste hilsner
Even
Lions Bygholm
Fantastisk service
Fantastisk service og alt virker bare. Marck er altid kun et telefonopkald vÊk.
Super service:-)