レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Genialt, rent, hurtigt og fantastisk service. Jeg har vÊret kunde i flere Ã¥r og er meget tilfreds. Anders er super kundeorienteret og giver hurtigt svar med en professionel og tillidsvÊkkende tilgang.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Enormt god opvelse ud over det sÊdvanlige 🎉 Anders er super god til, at guide os igennem og miljÞet (bÃ¥de containere, tilkÞrsel forhold mm.) er bare i verdensklasse! Her fÃ¥r du mere end blot opbeva... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan kun rose og anbefale🀩👌at I vÊlger dette firma Helt fantastisk service og fleksibilitet, Anders strÊkker sig lagt👌 SÃ¥ skal I leje en container til opbevaring af jeres ting, skal I helt klart... もっず芋る

䌁業が回答したした

Perfekt lÞsning for vores lille virksomhed Vi manglede ekstra lagerplads til vores webshop og valgte en container hos Depotleje.dk i Lynge. Det har vÊret en rigtig god beslutning. Vi kan komme og gÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. セルフストレヌゞ斜蚭

圓該䌁業による蚘述

Depotleje.dk – tryg og nem opbevaring Mangler du ekstra plads til dine ting? Hos Depotleje.dk tilbyder vi billige depotrum og lagercontainere, sÃ¥ du nemt og trygt kan opbevare alt fra mÞbler til flyttekasser. Du fÃ¥r 24/7 adgang og en enkel online booking, sÃ¥ du kan komme i gang med det samme – helt uden skjulte gebyrer. Vores afdelinger er sikre med hegn, videoovervÃ¥gning og forsikringsgodkendte lÃ¥se, sÃ¥ du kan have fuld tillid til, at dine ejendele stÃ¥r trygt. Vi dÊkker det meste af SjÊlland og udvider lÞbende, sÃ¥ du altid kan finde en afdeling tÊt pÃ¥ dig. Depotleje.dk – opbevaring og depotrum du kan stole pÃ¥.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

34件のレビュヌ

Kan kun rose og anbefale🀩👌

Kan kun rose og anbefale🀩👌at I vÊlger dette firma
Helt fantastisk service og fleksibilitet, Anders strÊkker sig lagt👌
SÃ¥ skal I leje en container til opbevaring af jeres ting, skal I helt klart vÊlge Depotleje 💪🙈
Og nÊvnte jeg at priserne er de laveste her i kbh omrÃ¥det🀩
Mange hilsener Karina

2025幎12月17日

Hej Karina

Tusinde tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse.

Alt fungerer helt perfekt

Alt fungerer helt perfekt, let tilgÊngelig og ingen problemer.

Opsagt da der ikke lÊngere var behov for ekstra opbevaring.

2025幎12月16日

Hej SÞren

Dejligt at hÞre at du har vÊret tilfreds med vores lÞsning. Du er altid velkommen igen en anden god dag.

Depotleje.dk

Depotleje.dk
Gode service , flotte containere rent og pent som ny ,nemt at komme i kontakt med service og de er meget hjÊlpsomme, stedet er rent nemt at finde gode plads til at komme rundt
alt i alt vil jeg sige at det kan kun anbefales ,

2025幎12月7日

Hej Bekim

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :)

Venlig hilsen Depotleje.dk

Hejsa fÞrst og fremmest vil jeg takke
 Anders

Hejsa fÞrst og fremmest vil jeg takke Anders, for hans service og kunde pleje.
Var så uheldigt sidst Mandag at jeg havdet over fyldt min container, om SÞndagen så jeg ikke kunne lukke lågen,
Troet der var noget galt med lågen,kunne ikke forstå det da det var en sprit ny container.
Ringet til Anders dagen efter, servicen fra hans side var 10 stjerner da han efter kontortid kÞrte ud og tjekket problemet.
Min fejl 🫣🫣 Anders sÞrgeret for der kom ny lÃ¥s pÃ¥ da jeg tog mit eget med hjem.

Ingen ekstra omkostninger da det var tydeligt min eget fejl,
Takker Anders enu engang,

Kan kun sige herfra 1000% tilfreds pÃ¥ alle mÃ¥der👌❀
Mvh
Zafer Yılmaz

2025幎12月2日

Hej Zafer

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Vi er bare glade for, at vi hurtigt fik lÞst problemet, og at du er tilfreds med lÞsningen.

Tak for de pÊne ord – det betyder meget.

100% iorden.

Smadder nemt og super flink fyr jeg talte med. Rummet var pÊnt og levede pÃ¥ alle mÃ¥der op til forventningerne 5 stjerner herfra. 😊

2025幎12月3日

Hej Christian
Tusinde tak for at du har taget dig tid til at lave sådan en flot anmeldelse, det er vi meget taknemmelige for.
Skulle behovet opstå igen en anden gang, er du meget velkommen hos os igen.

Depotleje er super seje

Depotleje er super seje. (Lynge)

Ifb med flytning ( alene mor med 3 bÞrn og én kat) var det guld vÊrd at kunne starte flytning tidligt i eget tempo- og efter flytning samme proces, alt i eget tempo. Super service og altid klar til at hjÊlpe 🫶🏻
Kh Trine

2025幎12月1日

Hej Trine
Tusinde tak for din flotte anmeldelse - og sejt gået lige at klare en flytning alene med 3 bÞrn. Dejligt at vi kunne vÊre behjÊlpelige med at gÞre det hele lidt nemmere.
Venlig hilsen Depotleje.dk

SÞde medarbejdere og god service

SÞde medarbejdere, der lytter til vores Þnsker.
Der er plads til alles behov.
Rart afsides sted med god sikkerhed.

2025幎11月27日

Hej Camilla
Hvor er det skÞnt at hÞre! Tak for at du deler din oplevelse, og tak for de 5 stjerner.

Genialt, hurtigt og tillidsfuldt

Genialt, rent, hurtigt og fantastisk service. Jeg har vÊret kunde i flere år og er meget tilfreds. Anders er super kundeorienteret og giver hurtigt svar med en professionel og tillidsvÊkkende tilgang. Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger til dig der skal flytte, bruge lidt ekstra plads og gerne vil lÊgge dine penge et sted hvor du bliver mÞdt med venlighed og respekt!

2025幎11月15日

Hej Mads

Hvor er det skÞnt at hÞre, tak for den flotte anmeldelse - den er vi meget taknemmelige for.

Rart og trygt.

Meget nemt at bruge og tilgå. Lokalerne/rummet fremstår meget lyst og rent, så det er rart og trygt at komme der. Har haft en udfordring med lås. Fik straks hjÊlp over telefonen og alt blev lÞst rigtig fint.
Vil ikke tÞve med at bruge Depotleje ved behov.

2025幎10月22日

Hej Anne-Dorte

Tak for den flotte anmeldelse, den er vi meget taknemmelige for!

Nem at oprette

Nem at oprette, rigtig god service
Elsker man bare kan kÞre Sine ting helt hen til containeren
Har man brug for hjÊlp, kan man altid få fat i en der kan hjÊlpe fra kontoret
Meget tilfreds

2025幎10月13日

Hej Anna Maria

Hvor er det skÞnt at hÞre, tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Venlig hilsen Depotleje.dk

Depot leje er et super godt firma til

Depot leje er et super godt firma til opbevaring. HjÊlpsom og super flink personale. Fik en container der var helt ren og duftede som ny. En rigtig go oplevelse at leje.

2025幎10月5日

Hej Tenna

Tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget taknemmelige for!

Venlig hilsen Depotleje.dk

Pladsmangel? Brug depotleje :-)

Jeg / vi har modtaget sublim service fra Anders i forbindelse med opstartsvejledning. Vi er også meget glade for selve opbevaringslÞsningen og ovenud tilfreds med prisen også. Depotleje kan klart anbefales :-)

2025幎10月3日

Hej Milo

Tusinde tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Venlig hilsen Depotleje.dk

Enormt god opvelse ud over det

Her får du mere end blot opbevaringsplads, men også en rigtig flinkt herre, som svarer kun hurtigt, så snart der opstår spÞrgsmål.
Mine varmeste anbefaling til container opbevaring ved Glostrup.

2025幎9月25日

Hej Qais

Sikke da en flot anmeldelse, tusinde tak for det!

Fint sted

Rigtig god service, og flot sted. Lejer en lille container i Glostrup og er meget tilfreds

2025幎9月16日

Hej Sofie

SkÞnt at hÞre. Tak for din anmeldelse og de flotte ord.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。