Fup og svindel
Fup og svindel! Produkterne kommer slet ikke.
Fup og svindel! Produkterne kommer slet ikke.
Super god kundeservice, fik kun sendt en bÞrste hvor der skulle have vÊret 2 stk, de sender 1 mere, god service ð
KÃBT IKKE!!! Har kÞbt og bestilt hos dem, men har ikke modtaget mine varer. Har skrevet til dermaphora to gange, men de svarer ikke!!
Har modtaget 2 fine blÞde bÞrster med etui. Er som beskrevet. Leveringstid var okay.
Hold jer vÊk. Det her er fake. Produkter fra Kina som er langt fra den kvalitet som de giver sig ud for at vÊre. Total snyd.
De leverer ikke varerne og vil ikke returnere pengene. De påstår, at varen er på vej, hvilket den ikke er. Hold jer langt vÊk fra denne hjemmeside.
To lymfebÞrster, Jeg synes det er en tarvelig kvalitet.
1.bÞrsten er meget mindre en det afbillede.
2. BÞrsthårene kradser. Mon det er plantefibre?
3. Plastik materialet er skarpt i kanten og man skal Passe på i at skÊre sig
Rejseituiet er ikke det sammen som på billeder.
2-3 ugers levering - ankom i tynd uisoleret plastikposer. Fik 2 stk som lovet. Reneste plastik fra pingepangland. Nogle har tjent gode penge på min dumhed, men måske virker de
3 ugers levering, pakket i en plastpose uden beskyttelse. Tydeligt at det er noget billigt lâŠ
Pakken kommer fra Kina
Har bestilt 2 bÞrster og etui 28.02. Har i dag modtaget min pakke, som kun indeholder 1 bÞrste med etui.
Har sendt en mail til dem og fik hurtigt svar med undskyldning og at de sender en bÞrste til mig hurtigst muligt. Denne bÞrste blev sendt dagen efter. Så umiddelbart en fin oplevelse. Har modtaget bÞrsten og er meget tilfreds.
Jeg kÞbte tilbudet 2 for 1 pris.
Nu har jeg efter flere uger endelig modtaget min pakke. Der er dog kun 1 i.
Derudover er hylsteret den ligger i slet ikke som vist på billedet. Kvaliteten virker også mere som noget fra Temu!
Jeg har dog betalt 243 kr for en lille bÞrste, så mener nu nok at den er betalt og burde vÊre af ordentlig kvalitet!
Allersidste gang jeg kÞber derfra og vil til hver en tid fraråde andre fra at kÞbe derfra!
Det Kina varer og svindel. Den dk side