Design Flower ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

God og personlig service. Har brugt butikken pÃ¥ Fisketorvet mange gange og er aldrig blevet skuffet. Blomsterne er friske og holder lÊnge. Trods Corona med ekstra mange bestillinger online pÃ¥ mors d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Utrolig god service! Ville bestille bÃ¥rebuket sen sen aften til levering nÊste formiddag. Websitet drillede og jeg modtog ikke en bekrÊftelse pÃ¥ at ordren var gÃ¥et igennem. NÊsten morgen modtog jeg sm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte en bÃ¥rebuket formet som et anker til min fars begravelse. Hele processen fÞltes enormt professionelt og thomas var enormt hjÊlpsom og lydhÞr over for mine Þnsker. Ankeret blev leveret i god t... もっず芋る

䌁業情報

1. 花屋
  2. 花の宅配
  3. 生け花デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Ny ejer fra juli 2024 - Hos Design Flower er vi specialister i blomster til begravelser og bisÊttelser. Hos Design-Flower forstÃ¥r vi betydningen af at vise omsorg og Êre de elskede, vi har mistet. Vi har specialiseret os i blomster til begravelser og bisÊttelser, hvilket sikrer dig smukke og vÊrdige blomsterarrangementer, der udtrykker medfÞlelse og respekt. Vores udvalg du finder pÃ¥ vores hjemmeside er nÞje udvalgt til at afspejle ÊrbÞdighed og stÞtte i svÊre tider. Hver buket er sammensat med omhu og dybfÞlt intention, hvilket sikrer, at dine fÞlelser bliver formidlet pÃ¥ den smukkeste og mest passende mÃ¥de. Uanset om du Þnsker at udtrykke din kondolence eller Êre en afdÞds liv, har vi det perfekte blomsterarrangement til begravelsen eller bisÊttelsen. Vi er her for at hjÊlpe dig i hver eneste trin af din bestilling. Hvis du foretrÊkker personlig assistance eller har brug for rÃ¥dgivning omkring valget af blomster, er vores erfarne blomsterekspert altid klar til at assistere dig. Ring til os pÃ¥ 61 26 59 69 hverdage ml. 06.30 - 18.00 og i weekender ml. 07.00 - 14.00 eller bestil nemt og hurtigt direkte pÃ¥ vores hjemmeside. Vores engagement i kvalitet og service er uforlignelig. Vi er dedikerede til at levere ikke kun blomster, men en fuldendt oplevelse, der respekterer dit behov for at udtrykke dine fÞlelser gennem blomster. Vi tilbyder sikker levering til alle kirker og kapeller i vores leveringsomrÃ¥de og sikrer, at hver eneste buket leveres med den stÞrste omhu og prÊcision. Uanset dine behov, kan du stole pÃ¥, at vi leverer blomster, der hjÊlper dig med at udtrykke din dybeste medfÞlelse og respekt. Vi leverer blomster til alle kirker og kapeller i KÞbenhavn og omegn. Fra postnummer 1000 – 2990 samt postnumrene: 3460 BirkerÞd, 3500 VÊrlÞse, 3520 Farum og 4000 Roskilde.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

virkelig til grin!!

virkelig til grin!!! bestiller blomster til morsdag til overpris og 70 kr levering gået nÊsten 2 dage stadigvÊk kan man ikke få noget at vide!! simpelthen dårlig stil sidste gang jeg handler derfra !!

Fra Design-flower modtager man hverken

Fra Design-flower modtager man hverken sit produkt eller en sms/e-mail med en update på forsinkelsen!

Min hustru bestiller blomster til sin mor til Morsdag. Samtidig bestiller jeg en buket til min hustru, ligeledes til Morsdag.
SÃ¥ to forskellige ordrer.
Vi blev afvist andre steder, da der var for travlt. Men Design-Flower har ikke den samme realitetssans. Nogle ville måske kalde det grådighed.

Det ender med jeg skriver til dem omkring midnat, at de gerne må annullere vores ordrer. For jeg bestilte ikke blomster til overpris, til Morsdag, for at modtage dem dagen efter.
Super skuffende og vildt dårlig kundeservice!

Virkelig ringe firma

Virkelig ringe firma bestilte en morsdagsbuket og venter spÊndt på at hÞre fra min papmor som skulle modtage den men nej DesignFlower har ikke leveret blomsterne virkelig ringe firma :-( kan se at de har trukket 345 kr for ingen ting :-( virkelig ringe firma

Fantastisk service og fantastiskt

Fantastisk service og fantastiskt smukke blomster! Jeg var sent ude med en buket blomster, som skulle leveres samme dag inden kl. 17. Ringede om formiddagen for at hÞre om det kunne lade sig gÞre at få buketten leveret til dÞren samme dag inden for tidsrammen. Intet problem og buketten blev således leveret i god tid inden. SkÞnt med et firma, der ser muligheder i udfordringerne og hjÊlper efter bedste evne. Tak!

2021幎5月7日
5぀星のうち5の評䟡

Fejl ved levering - ny buket med det samme!

Jeg bestilte nogle blomster til min veninde, men de dukkede aldrig op på dagen jeg havde bestilt dem til. Jeg ventede, og ca 10 dage efter de burde vÊre kommet, sendet jeg en email til design-flower for at hÞre hvad der var sket. De undskyldte mange gange, og sendte en ny buket til min veninde med det samme, og hun modtog den få timer senere.

Der var sket en fejl ved fÞrste levering, men da jeg skrev til dem var der ingen problemer - da de besvarede min email var den nye buket allerede på vej.

2021幎5月4日

Fantastisk flot buket

Havde spurgt om de leverede Store Bededag - fik bekrÊftet, at det gjorde de.
Den blev leveret og det var en rigtig smuk buket, som min datter blev meget glad for. TAK.

2021幎5月2日
5぀星のうち5の評䟡

Bestilte kl 12 på en sÞndag med levering samme dag kl 18:40. Jeg er en tilfreds kunde:)

Bestilte blomster og gourmet-Þl til min mor på en sÞndag kl 12, og kl 18:40 samme dag fik jeg et opkald fra en glad mor, som takkede for en flot buket og Þl.
Kort efter modtog jeg også en SMS fra Flower Design med besked om at blomsterne var leveret.
Er glad og tilfreds:)

2021幎4月18日

Smuk med smuk på!

Min datter har lige modtaget en stor og flot buket fra Design Flower, 😍 og jeg mÃ¥ sige de kan varmt anbefales! 😃👍🏌 Bestilte sent i gÃ¥r aftes, og de blev leveret i dag ved en 18.00 tiden. 💪🏌 Det kan man bestemt ikke klage over, super god service. 😃😉
SÃ¥ vil jeg bare hÃ¥be de ogsÃ¥ stÃ¥r “lÊnge” 🥰😜
SÃ¥ ja skal i sende en buket blomster, gÃ¥ ind pÃ¥ design-flower.dk 😊👍🏌

2021幎4月13日
5぀星のうち1の評䟡

Blomster leveret dagen efter siger de ???

Havde bestilt blomster til levering efter kl.16:00 kÞrt kortet igennem alt virker godt, da jeg ikke hÞre fra modtageren skriver jeg til Design Flower kl.19:20 om min ordre er blevet leveret med succes, jeg får svar at de havde sendt min ordre men da butikken ikke havde friske blomster ville de fÞrst levere dagen efter.
Jeg skriver til dem at Jeg syntes ikke det er ok ikke at få besked fÞr jeg selv reagere, der var ligesom en mening med dato og tiden ! Der er både mail og tlf nr så de har haft rigtig mulighed og tid for at kontakte mig ang problemet.
Jeg skriver nÊste dag om morgen at de selfÞlgelig skal annullere ordren da jeg ikke kan bruge den til noget dagen efter, så skriver de tilbage "Jeg har snakket butikken i dag igen han skal levere buketten i dag inden kl 12 og med en gratis chokolade.."
Jeg skriver igen at de ikke skal levere da der ikke er nogle til at modtage, så skriver de han er på vej og lidt efter han har leveret :-(
Jeg forsÞger at ringe til dem og skriver da skal ringe til mig men det sker ikke.
Det er totalt dårlig stil at drive forretning på og bare beholde folks penge

2021幎3月14日

FuldstÊndig forfÊrdeligt!

FuldstÊndig forfÊrdelig blomsterforretning!!!!

Vi skulle bestille blomster som skulle bringes ud samme dag det sagde annoncen at man kunne plus 30% fra buketten. Fik dog et mega chok over prisen på udbringning som de ikke skriver noget om. Udbringningen koster mere en selve blomsterne. Dette var den 30/1/2021 og de er stadig ikke kommet. Har taget kontakt til deres kundeservice idag den 02/02/2021 damen viste absolut ingen ting! Og sagde hun skulle snakke med hendes chef og ringe tilbage efter 10 minutter vi har nu ventet en time og stadig ikke hÞrt fra dem. Og det skal lige siges at pengene er trukket fra kontoen!!!...
Der er ydermere ringet flere gange og indtalt besked og stadig ingen respons!!!🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬🀬

2021幎2月2日
5぀星のうち1の評䟡

Uprofessionelt - kan ikke levere i weekender !

Skulle bestille fÞdselsdagsblomster til levering idag lÞrdag - og på forsiden står levering også i weekenderne - på sjÊlland og kÞbenhavn - men ved dato valg oplyses at i weekenderne leveres kun i KÞbenhavn og omegn - det er nedtur at skrive et og så gÞre noget andet i virkeligheden - uprofessionelt

2021幎1月30日

Enestående service

Dette er uden sidestykke! Jeg sad ved midnatstide og skulle bestille en bårekrans. Jeg kunne ikke få kreditkortbetalingen til at virke. Kl. ca. 01:00 om morgenen får jeg en mail fra Design Flower, hvor de foreslår at jeg kan betale med MobilePay - så vil kransen vÊre i PrÊstÞ, langt fra KÞbenhavn dagen efter, komplet med guldtrykte bånd! Og det var den, og det var den smukkeste af alle kransene.
DET er kundeservice!

2021幎1月28日

Fantastisk service

Fantastisk service.
Jeg ringede og bestilte en bårebuket kl 0905 til en bisÊttelse klokken 1000 lettere panisk. De kunne godt hjÊlpe mig, og de fik lavet en flot bårebuket og oven i kÞbet med bånd og hilsen samt leveret til kl. 0955! Det er virkelig hurtig og god service - de kan varmt anbefales.

2021幎1月14日
5぀星のうち5の評䟡

Super smukke buketter til fordelagtige priser.

Jeg har nu kÞbt blomster to gange hos Design Flower. Begge gange valgte jeg et af deres "dagens tilbud" og begge buketter var virkelig flotte. De blev leveret samme dag, som jeg bestilte dem. Design Flower har min varmeste anbefaling og jeg vil helt sikkert bruge dem fremover.

2021幎1月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス