Design Flower ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God og personlig service. Har brugt butikken pÃ¥ Fisketorvet mange gange og er aldrig blevet skuffet. Blomsterne er friske og holder lÊnge. Trods Corona med ekstra mange bestillinger online pÃ¥ mors d... もっず芋る

Utrolig god service! Ville bestille bÃ¥rebuket sen sen aften til levering nÊste formiddag. Websitet drillede og jeg modtog ikke en bekrÊftelse pÃ¥ at ordren var gÃ¥et igennem. NÊsten morgen modtog jeg sm... もっず芋る

Bestilte en bÃ¥rebuket formet som et anker til min fars begravelse. Hele processen fÞltes enormt professionelt og thomas var enormt hjÊlpsom og lydhÞr over for mine Þnsker. Ankeret blev leveret i god t... もっず芋る

䌁業情報

1. 花屋
  2. 花の宅配
  3. 生け花デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Ny ejer fra juli 2024 - Hos Design Flower er vi specialister i blomster til begravelser og bisÊttelser. Hos Design-Flower forstÃ¥r vi betydningen af at vise omsorg og Êre de elskede, vi har mistet. Vi har specialiseret os i blomster til begravelser og bisÊttelser, hvilket sikrer dig smukke og vÊrdige blomsterarrangementer, der udtrykker medfÞlelse og respekt. Vores udvalg du finder pÃ¥ vores hjemmeside er nÞje udvalgt til at afspejle ÊrbÞdighed og stÞtte i svÊre tider. Hver buket er sammensat med omhu og dybfÞlt intention, hvilket sikrer, at dine fÞlelser bliver formidlet pÃ¥ den smukkeste og mest passende mÃ¥de. Uanset om du Þnsker at udtrykke din kondolence eller Êre en afdÞds liv, har vi det perfekte blomsterarrangement til begravelsen eller bisÊttelsen. Vi er her for at hjÊlpe dig i hver eneste trin af din bestilling. Hvis du foretrÊkker personlig assistance eller har brug for rÃ¥dgivning omkring valget af blomster, er vores erfarne blomsterekspert altid klar til at assistere dig. Ring til os pÃ¥ 61 26 59 69 hverdage ml. 06.30 - 18.00 og i weekender ml. 07.00 - 14.00 eller bestil nemt og hurtigt direkte pÃ¥ vores hjemmeside. Vores engagement i kvalitet og service er uforlignelig. Vi er dedikerede til at levere ikke kun blomster, men en fuldendt oplevelse, der respekterer dit behov for at udtrykke dine fÞlelser gennem blomster. Vi tilbyder sikker levering til alle kirker og kapeller i vores leveringsomrÃ¥de og sikrer, at hver eneste buket leveres med den stÞrste omhu og prÊcision. Uanset dine behov, kan du stole pÃ¥, at vi leverer blomster, der hjÊlper dig med at udtrykke din dybeste medfÞlelse og respekt. Vi leverer blomster til alle kirker og kapeller i KÞbenhavn og omegn. Fra postnummer 1000 – 2990 samt postnumrene: 3460 BirkerÞd, 3500 VÊrlÞse, 3520 Farum og 4000 Roskilde.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Flot hjerte m

Flot hjerte m. Blomster i som skabte glÊde. Leveret til tiden . Perfekt firma💚🧡💙💜♥
Tak

2020幎6月22日

Stor buket

Stor buket, der svarer til billedet - dog skuffende at roserne er på det sidste, med visne kronblade 😞

2020幎6月15日

Fantastisk betjening.

Fantastisk betjening.
Bestilte en mor/barn buket til modtagerens adr. med levering efter kl. 14, da den lille ny familie skulle til kontrol på hospitalet om formiddagen.
Buketten blev leveret til en nabo med familiens accept da de endnu ikke var fÊrdigbehandlet. Senere viste det sig at de blev indlagt.
Og hvad sker så?
Design Flowers kÞrer ud på adr., henter buketten hos naboen og leverer den på hospitalet.
Det er kalder jeg service!
Tusind tak.

2020幎6月10日

Improvement!

Improvement!
when originally ordered, the delivery was not done as ordered and no communication was made to say there was a problem.
Since I have made contact, the issue has now been resolved, so I have changed the review from 1 to 3 stars. If they had communicated up front, I would have given them 4.

2020幎6月8日

Jeg VAR sur og fornÊrmet

Jeg VAR sur og fornÊrmet. Havde bestilt fÞdseldagsbuket til min moster (vi bor i hver sin ende af landet) Da jeg talte med hende på fÞdselsdagen (11/5) sagde hun ikke noget og jeg holdt min mund, da jeg kunne se at forretningen fÞrst lukkede kl. 20, tÊnkte at den nok kom lidt sent. Men nej den kom slet ikke på dagen. Jeg kontakte straks Design Flower 12/5, for at gÞre en lang historie kort,så ringede min moster glad at hun havde modtaget en stor meget meget flok buket. Der var sket en fejl fortalte forretningen - ikke godt, men jeg handler nu alligevel gerne der igen. Dog vil jeg nÊvne at deres ordrebekrÊftelse er elendig.Intet ordrenummer,ingen oplysning om bestilt leveringsdag eller noget (som kunde kunne man jo selv have lavet en fejl)

2020幎5月13日
自発的なレビュヌ

Mors dag blomster med ekstra service!

Mors dag blomster med ekstra service!
Meget fin service i forbindelse med levering af blomster til min svigermor. Jeg var blevet oplyst, at der ikke var garanti for hvornår på dagen de kunne nå frem, da der var ekstra travlt pga. corona hvor mange flere nok ville benytte butikkens leveringsservice. Men min svigermor fik blomsterne allerede kl.14. Blev kontaktet af indehaveren kl.17 og spurgt om alt var i orden og om blomsterne var ankommet, meget fin service.
Tak for de fine blomster, min svigermor var meget imponeret over hvor flotte de var!
Personligt vil jeg varmt anbefale deign flower!!

God og personlig service

God og personlig service. Har brugt butikken på Fisketorvet mange gange og er aldrig blevet skuffet. Blomsterne er friske og holder lÊnge.
Trods Corona med ekstra mange bestillinger online på mors dag, fik vi alligevel personlig hjÊlp på telefonen til vores bestilling og med opfÞlgning senere ;0) Tusind tak for det! Vi vil fortsat bestille hos jer online og bruge jeres butik :0)

自発的なレビュヌ

Ingen levering af bestilt buket på Mors dag.

Kan desvÊrre kun tilslutte mig jer andre.

Havde bestilt en buket til mors dag og de er aldrig nået frem. PrÞver at ringe men ingen tager telefonen. I skriver så til mig dagen efter at I var lÞbet tÞr for blomster!!!! Hvordan kan man så have sin hjemmeside åben for bestillinger.
I mailen skriver I at i vil sende blomsterne nÊste dag, men modtageren har aldrig modtaget dem. I hverken tager jeres telefon eller svarer på e-mails.
Kan se på jeres side på FB at vi er mange, som har vÊret ude for det samme på mors dag.
Håber at I har mega dårlig smag i munden!

自発的なレビュヌ

Jeg bestilte blomster på mors dag

Jeg bestilte blomster på mors dag . Bestilte tidligt om morgenen ,så levering kunne ske samme dag. Der står jo på deres side bestiller man inden kl 14. Bliver blomster leveret på samme dag. DesvÊrre lever de slet ikke op til deres Service!!! Der blev ingen blomster leveret ....... Virkelig dårlig stil .

Jamen så sender din mail ud kl 22;00 i går,om at de beklager at de ikke har kunnet leveret pga ekstra travlhed, og de vil levere i dag og som undskyld med en pakke chokolade...
Jeg siger så ok for det ,og synes de skal have en chance til.

Men så får jeg vide at blomsterne ikke er blevet leveret ... Virkelig dårlig stil
Nu må vi se om pengene bliver refunderet ellers må jeg gå videre med det !!!
Hold jer vÊk .. mange andre blomster handler giver besked i god tid eller ikke giver mulighed for booke levering online .hvis de ved de ikke kan levere på samme dag pga travlhed...

2020幎5月11日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte blomster til mors dag

Jeg bestilte blomster til mors dag sÞndag tidligt dagen forinden lÞrdag. Blomsterne er aldrig blevet leveret og jeg har aldrig modtaget besked om travlhed eller lignende, så jeg har ikke haft mulighed for at sende blomster et andet sted fra. Ingen tager telefonen heller.

Ødelagt mors dag og ingen kundesupport.

2020幎5月11日