4.1

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Rosti Margrethe 1.5

Just purchased the Rosti Margrethe 1.5 litre bowl, it was a pleasure dealing with Design Mode, great product, I purchased a 3 litre bowl around 30 years ago and is still going strong, postage was quick even given the Cyclone we had in Brisbane and packing is all recyclable. Very happy!

2025幎3月5日
5぀星のうち1の評䟡

Wat een waardeloze service zeg

Wat een waardeloze service zeg! Twee overhemden besteld. Schandalige slechte kwaliteit voor die prijs.
Twee overhemden retour gestuurd (aangetekend) . 1 daarvan had ik al betaald. Men heeft de twee overhemden ontvangen.
Gevraagd om terugstorten van de betaling.
Na een paar weken en 3 e-mails verder helemaal niets gehoord. Schandalig!!!

2022幎3月29日

Oplichters

Oplichters, mijn 2 artikelen retour gestuurd, maat in China komt niet overeen!In 1 trui zat een grove weef fout.
Alles terug gestuurd volgens hun richtlijnen.
Mail al een maand met Hans.
Ze reageren niet.
Ik ga aangifte doen van oplichting,heb hun gegevens in Leidschendam, SCHANDE

2022幎3月4日

Oplichters!

Oplichters!! Ik had n smart watch gekocht die ik niet kon opladen. Ik zou via Klarna betalen. Toen begon t gezeik. Klarna wou n retourbewijs maar dat had ik niet. Wel t bewijs van de post met qrcode. Dat was niet voldoende. Design en mode is niet te bereiken. Krijg geen antwoord op mails, pakken de telefoon niet op. Krijg nu via reclaseringsbureau aanmaningen van Klarna. Spijt als haat op m'n hoofd dat ik daar ingetrapt ben. Koop Ook nooit meer via Klarna

2022幎2月22日
5぀星のうち1の評䟡

Mijn zoon had handschoenen besteld voor

Mijn zoon had handschoenen besteld voor zijn werk waterdicht en touchscreen nu van 49,95 voor 19,95 op de site van hun staat gratis verzenden in nederland maar ze rekenen hem toch 5,99 verzendkosten erbij maar gelukkig had die met afterpay gedaan heeft mij dat uiteindelijk gezegd en toen hij het kreeg kwam het gewoon uit china , ik ben is gaan googelen op de foto van de handschoenen en kwam op allie express al meerdere tegen veel goedkoper dus terug gestuurd alle bewijsstukken meegestuurd meerdere mails gestuurd dat ze de klarna in moeten trekken maar geen reactie's terug mensen bestel hier niks alles komt gewoon uit china stukken goedkoper

2022幎1月22日
5぀星のうち1の評䟡

Slecht product terug willen sturen na

Slecht product terug willen sturen na veel communicatie eindelijk terug stuur adres gekregen. Per Post-NL terug gestuurd postbus nummer gekregen. Halverwege met track en trace nummer volgen.
Is blijven steken bij post waar? Kweet niet. Nu een dreiging van nu betalen. U is te laat met terug zenden. Anders boete betalen. Maar gedaan. Via Klarna. Alles correspondentie laten weten wat ik heb gedaan. Om alles goed te doen wat ik moest doen. Vergelijkbaar met Ideal. Maar ik ben heel boos. FURIEUS BOOS.

2022幎1月21日
5぀星のうち1の評䟡

Bij de neus genomen. Koplamp reparatie set

Koplamp reparatie set gekocht voor €26,- . 8 weken op moeten wachten voor levering. Na dat ik geleverd krijg meteen uitgeprobeerd. Werkt totaal niet, zit gewoon water in de flacon. Design en Mode is niet bereikbaar op het telefoonnummer wat op de site vermeld staat, en als je een mail stuurt krijg je een vage reactie terug. En na onderzoek is dit besteld en geleverd via Ali express. Daar te kopen voor € 2,40 inclusief verzendkosten. Ik voel mij behoorlijk bij de neus genomen.

2022幎1月6日

Fraude!

Truien besteld, na weken wachten eindelijk in huis. Ze zijn op geen enkele manier vergelijkbaar met de foto's op de site. Waardeloze kwaliteit. Ik wil ze retourneren, maar krijg weken nadat ik ze heb opgestuurd een melding dat de retourtermijn is verstreken en dat ik dus ook mijn geld niet terugkrijg. Terwijl alles wel echt op tijd is verstuurd (binnen 9 dagen). Ik heb verzendbewijsjes in huis. Geprobeerd telefonisch contact op te nemen (tijdens de openingstijden), maar na een hele tijd in de wacht te hebben gestaan, wordt verbinding verbroken omdat ze niet open zouden zijn.

2021幎12月27日

Lurad på 810kr

Lurad pÃ¥ 810kr! Skickade efter tröjor den 8/2 2021. Idag Àr det den 21/6 - inga tröjor

”Vi Àr ledsna, men nÀr varorna skickats har vi inte lÀngre inflytande pÃ¥ leveranstiden”. 😡
Skitdåligt

2021幎6月21日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en jacka som tog frÃ¥n mitten

BestÀllde en jacka som tog från mitten på Januari till början på Mars att få hem.
NÀr jag fick hem den hade den en söndrig sön och dragkedjan var i så dålig kvalitet att det kÀndes som den skulle gå sönder nÀr som helst. Materialet var inte alls som det såg ut som på bilden utan kÀnde riktigt billigt.

Jackan var såklart för liten så jag ville skicka igen den då jag kÀnde mig mycket missnöjd med mitt köp.
I kontakt med support så ska den skickas till Kina och jag som konsument får sta för kostanden.
Den fraktkostnaden kostar mer Àn sjÀlva jackan.

Handla inget hÀrifrån, ni kommer troligtvis bli besvikna.

2021幎3月13日

Scam - Fraud

Order placed in the first week of January and now, at the end of February, I have no updates on the shipping, no answer from support and no product. DO NO BUY from them! It's a scam. Apparently there is no way to get a refund too.

2021幎2月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ