顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi havde bestilt forkerte lister udenâŠ
Vi havde bestilt forkerte lister uden at vide det. De ringede os op og fortalte det, så vi ikke fik det.
Det er da fantastisk service
Panelerne er fantastisk
God service og godt arbejde af håndvÊrkeren
Vi har lige bestilt 7 stk Stone PVCâŠ
Vi har lige bestilt 7 stk Stone PVC marmor panel â Piatra Grey
Det er super nemt og arbejde med, vi er utrolig glade for vi valgte design panel og valget pÃ¥ plader til vores kÞkken vi kommer igen nÃ¥r vi skal ha resten af vores kÞkken fÊrdig ð
Farvebeskrivelse.
Jeg bestilte et Stone PVC marmor panel â Blue Sky. Alt var super hele vejen fra bestilling til modtagelsen. Jeg synes dog, at der kunne vÊre en bedre beskrivelse af farverne. Som nÊvnt hed panelet Blue Sky men der var overhovedet intet blÃ¥t, derimod mange grÃ¥ skyer. Det var ogsÃ¥ lidt svÊrt at se pÃ¥ billedet. Ellers er det et super materiale og nemt at arbejde med.
Service
Virkelig god service og meget hjÊlpsomme mennesker derovre. Rigtig glad for resultatet.
PVC vÊgpaneler
Jeg har kÞbt PVC vÊgpaneler fra Designpanel, og jeg må sige, at deres paneler er virkelig flotte.
Jeg har bestilt 3 Arabescato WhiteâŠ
Jeg har bestilt 3 Arabescato White paneler hos Designpanel - Virkelig flotte vÊgpaneler og hurtig levering!
Jeg bestilte 5 Black&White vÊgpaneler
Jeg bestilte 5 Black&White vÊgpaneler, og de blev leveret lynhurtigt. Super god service - Kan varmt anbefales!
Meget dårlig oplevelse.
Meget dårlig oplevelse.
Medarbejderne er useriÞse og uprofessionelle. Min pakke blev beskadiget tre gange under transporten på grund af utilstrÊkkelig emballering. To gange forsÞgte jeg at annullere ordren, men dette blev ignoreret, og jeg fik fejlagtige oplysninger. Til sidst modtog jeg varen efter to uger, selv om jeg klart havde fortrudt kÞbet. Nu står jeg med produkter, jeg ikke har brug for, og virksomheden svarer ikke lÊngere på mine henvendelser.
Jeg kan ikke anbefale dette firma.
Redigering:
Pakken blev leveret den 26. juni. Den 23. juni skrev jeg tydeligt til virksomheden, at de ikke skulle sende pakken igen efter endnu en skade. En medarbejder svarede, at den ikke var beskadiget, men at det blot var en systemfejl, og oplyste, at levering ville ske den 24. juni. Da jeg ikke modtog noget den dag, sendte jeg endnu en e-mail og bad om at annullere ordren. Trods mine to henvendelser blev pakken alligevel afsendt den 25. juni. Jeg har dokumentation for dette, så virksomhedens forklaring er efter min mening ikke berettiget.

Designpanel ããã®åç
Jeg har bestilt to Blue Sky vÊgpaneler
Jeg har bestilt to Blue Sky vÊgpaneler, som er virkelig flotte. De var meget nemme at montere, og meget venlig personale.
Har modtaget en virkelig god service
Har modtaget en virkelig god service. Meget kompetent og ufattelig tålmodig. Nu glÊder jeg mig bare til at modtage produkterne. KÊmpe anbefaling (og mega hurtig svar) på deres service del.
Hurtig levering og virkelig flotte vÊgpaneler
Jeg er imponeret over, hvor flotte vÊgpanelerne er, og så kom de allerede få dage efter bestilling!
Hurtig levering og flotte produkter!
Jeg fik lavet en virkelig flot dekoration i mit badevÊrelse med paneler fra Designpanel. Kvaliteten er i top, og servicen var både hurtig og professionel. Kan varmt anbefales!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã