ELSKER ELSKER ELSKER vores nye Abate sengetÞj â¥ïž Ganske vidst er prisen hÞj, men hold nu op, hvor er det lÊkkert og alle pengene vÊrd! Hurtig levering og et bredt udvalg, samt mulighed for medlemsrab... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har ikke fÃ¥et min leverance endnu. Manglende afhentning fra min side skyldtes at jeg ikke genkendte afsender. Derfor blev den videresendt i husholdningen. Nok en god ide hvis Designstore stod som... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Af fremsendte bekrÊftelse om kÞb, opfattede jeg det som om, at min vare skulle afhentes hos Silvan. Det skabte lidt forvirring, hvor den faktisk stod et par dage pÃ¥ DrejÞ fÞr jeg blev opmÊrksom pÃ¥, at... ãã£ãšèŠã
SÞd og hurtig god service. Vi har kÞbt et bÃ¥lfad og efterfÞlgende lÃ¥g til. Blev kontaktet af designstore for at spÞrge hvordan vi helst ville have leveret. Blev informeret begge gange om hvornÃ¥r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Designstore sÊlger kvalitets tilbehÞr til hele boligen i flotte design og innovative lÞsninger.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BesvÊrlig retur
Handler generelt ikke med online butikker der ikke har retursedler inkluderet; det missede jeg desvÊrre da jeg fejlbestilte en vare
Lyn hurtig leveing
Lyn hurtig levering.. og 25% billiger end andre steder pÃ¥ denne vare jeg kÞbte .. ð
Varmeste anbefaling til Designstore
Helt igennem en showroom i sÊrklasse , enestående god og varm betjening , blev mÞdt af friske og yderst velforberedte personale der var klar til at gå ekstra langt for en god betjening. Tusind Tak for
fantastisk service ð
Super hurtig levering
Super hurtig levering, varen prÊcis som forventet! Ikke sidste gang jeg handler her!!!

Var i restordre
Var i restordre, ringede fra firmaet og sagde det og hvornår jeg kunne modtage ordren og det passede,så tak.

Designstore ããã®åç
Hurtig levering og flot vare der levedeâŠ
Hurtig levering og flot vare der levede fuldt op til forventningen.

Ustyrlig lang leveringstid
Ustyrlig lang leveringstid - 16 dage for at vÊre helt prÊcis. Kundeservice er dog hurtig til at svare på mail og beklage den lange leveringstid.
Hurtige og leverer de penge tilbageâŠ
Hurtige og leverer de penge tilbage hvis de ikke har alle de vare man har bestilt.
Af fremsendte bekrÊftelse om kÞb
Af fremsendte bekrÊftelse om kÞb, opfattede jeg det som om, at min vare skulle afhentes hos Silvan. Det skabte lidt forvirring, hvor den faktisk stod et par dage på DrejÞ fÞr jeg blev opmÊrksom på, at den var leveret. Ellers havde det vÊret 5 stjerner.
Ikke sidste gang jeg handler herâŠ
FÞrste gang jeg kÞber hos dem, men bestemt ikke sidste gang. Superfede produkter og virkelig luksus til badevÊrelset.bademÃ¥tter, hÃ¥ndklÊder og tandpasta krusð
Alt for lÊnge om at levere varen
TrÊkker penge men ingen vÊre, ingen svar! Ãv!
Bestilte et bålfad og kort efter trak designstore pengene fra min konto, men efter en lille uge har jeg intet hÞrt ud over at jeg kan tracke ordren til "klargÞres". Svarer ikke på henvendelser hverken via chat eller telefon.
For lang leveringstid
Leveringen tog hele 6 dage, hvorfor jeg ikke fik den bestilte gave med til bryllup!
Og så manglede den ene af to dele. Det er jeg virkelig trÊt af!
grillrest.
grillrest.
god og hurtig svar på tlf opringing fra mig.
levering til min hjemadresse på aftalt tid
alt ok
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹