レビュアーのコメントを見てみましょう
Afgelopen 6 weken het groepstraject doorlopen. Wat een rollercoaster! Ik heb mijzelf zo goed leren kennen, en trucs om ermee om te gaan. Daarbij was het super fijn om herkenningspunten te zien, ho... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
''Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.'' Nee hoor, doe maar gek en nóg gekker. Zet je ADHD in als superkracht. En oh ja, wij geven coaching, trainingen en workshops.
連絡先
Amsterdamsestraatweg 32bs, 3513AG, Utrecht, オランダ
- 0638922900
- nienke@add-coaching.nl
- destuiterballen.nl
Een eye opener
Een eye opener. De sessies met Nienke hebben mij geholpen mijn brein beter te begrijpen. Zij vraagt door en geeft daarbij tools waar door ik meer heb geleerd over mijn brein. De video’s zijn daarbij een goede ondersteuning.
De sessies zijn leuk en gezellig wat ook van belang is.
Ik heb coaching gevolgd bij De…
Ik heb coaching gevolgd bij De Stuiterballen en dat was voor mij een hele waardevolle ervaring. Omdat Nienke zelf ook ADHD heeft, kon ze zich goed verplaatsen in mijn dagelijkse situaties en struggles. Dat gaf meteen een gevoel van herkenning en begrip.
Tijdens de coaching hield ze me een eerlijke maar fijne spiegel voor. Ze hielp me om anders naar mezelf te kijken en om te accepteren dat ik goed ben zoals ik ben. Ik hoef mezelf niet aan te passen aan anderen.
Daarnaast kreeg ik ook praktische tips waar ik in het dagelijks leven echt iets aan heb. De combinatie van begrip, herkenning en concrete handvatten maakte de coaching voor mij heel helpend.
Ik kan De Stuiterballen zeker aanraden aan anderen met ADHD die op zoek zijn naar iemand die je écht begrijpt.
Aanrader
Super fijne gesprekken tijdens de individuele sessies gehad. Het was prettig om met iemand te praten die echt begrijpt wat je bedoelt. We hebben stilgestaan bij de dingen waar ik tegenaan loop en oefeningen gedaan die, naast praktische handvatten, ook een laag dieper gingen. Dat was heel helpend en gaf nieuwe inzichten. Ik heb er veel aan gehad en kan wat ik geleerd heb in de toekomst zelf blijven toepassen.
Nienke is geduldig, betrokken en positief. Heel erg bedankt voor alles!
Wat ben ik blij en dankbaar dat ik deze…
Wat ben ik blij en dankbaar dat ik deze cursus heb gevolgd. De herkenning! Vooral om Nienke tijdens haar masterclas filmpjes te horen praten over situaties Pfoe dat was zo life changing voor mij. Me altijd zo dom, anders, minder gevoeld. En nu weet ik dat er nog veel meer rondjes in een vierkante wereld zijn. Sta zo anders in het leven nu. Maskers af. Zou iedereen de cursus en evt losse sessies aanraden. Zijn werkelijk elke euro waard!
Nienke heeft mij laten zien hoe ik van…
Nienke heeft mij laten zien hoe ik van mijn adhd mijn superkracht kan maken. Ik zou dit iedereen aanraden die met deze dingen in de knoop zitten.
In dit geval bij twijfel ZEKER DOEN
Heb 2 trajecten gevolgd , het groepstraject een VIP traject en nog 2 losse sessies.
ben begonnen met het groepstraject , wat ik iedereen kan aanraden die tegen het eindeloos uitstellen aanloopt , die moeite heeft met zijn energie balans door de dag heen en slaap problemen heeft! deze cursus heeft mij in ieder geval enorm geholpen!
daarna nog een vip traject gedaan om hiermee wat dieper in te gaan op de onderliggende issues. Dit heb ik ook als zeer positief ervaren! Nienke is een heel fijn persoon en iemand die je ook heel goed begrijpt en verder kan helpen.
een overduidelijke aanrader dus!
Fijne Coach
Erg fijne Coach,
Via een test bij haar terecht gekomen, dacht van f*ck it, gewoon doen. Blij dat ik het gedaan heb.
Heb bij Nienke 1 op 1 sessies gedaan dat is goed erg goed bevallen. Andere aanpak dan ik had verwacht (in positieve zin). Dit zeker aan te raden, alleen met de groepssessie zou mij niet zo ver gebracht hebben.
Nienke is enthousiast en passie voor haar werk,
gr. N
Wat een prachtige ervaring en mens die Nienke
Wat een geweldige ervaring is het groepstraject "van uitstel naar actie" 👌🏻
Zo ook enorm gegroeid van de 1 op 1 sessies welke na het groepstraject ingezet. 😇
Nienke is een superfijn mens waar je je heel snel veilig en thuis voelt. 🙏🏻
Ze geeft je inzichten en zorgt voor bewustwording waardoor je in korte tijd enorm veel leert. 😅
Tot in Portugal Nienke!? 🤗
Leerzame en inspirerende ervaring
De afgelopen zes weken waren waardevol. Ik heb nieuwe inzichten en bevestigingen gekregen die me hebben geholpen en ben eindelijk aan de slag gegaan met doelen die ik te lang had uitgesteld. Het groepstraject biedt niet alleen structuur en actieve betrokkenheid, maar werkt ook als een stok achter de deur. Het heeft me bruikbare handvatten gegeven voor de toekomst.
Bedankt, Nienke, voor deze inspirerende en leerzame ervaring.
van uitstel tot actie
Ik heb de afgelopen 6 weken een groepstraject doorlopen en hier heel veel van opgestoken.
Erg blij met de ervaring en tools om beter met mijn adhd om te kunnen gaan
Voor iedereen een aanrader
Van uitstel tot actie groepstraject
Afgelopen 6 weken het groepstraject doorlopen.
Wat een rollercoaster! Ik heb mijzelf zo goed leren kennen, en trucs om ermee om te gaan. Daarbij was het super fijn om herkenningspunten te zien, horen, voelen bij anderen.
Nienke is een lieve, eerlijke vrouw die je misschien soms wel even een klap wil geven omdat ze je snel doorheeft en dat niet altijd leuk is. Ze gaat net even verder dan andere.
Enige nadeel was dat de groep te groot was hierdoor had je te weinig echt contact met Nienke en bleef het oppervlakkig.
Beste investering in jezelf!!
De sessies bij Nienke waren een van de beste investeringen in mijzelf. Ik heb eerst het groepstraject gevolg waar ik mijn ADHD beter leerde begrijpen en praktische tips kreeg. Daarna nog het 1 op 1 traject gevolgd waarbij ik nog meer heb kunnen inzoomen op waar ik tegen aan loop. Nienke gaat op een geduldige en rustige manier aan de slag. Ze voelde als mijn eigen cheerleader die me aanmoedigde bij ieder klein stapje. Mega blij dat ik deze keuze voor mijzelf heb genomen en ik zou het iedereen aanraden!
Groepstraject ‘van uitstel naar actie’
De afgelopen drie maanden heb ik het groepstraject ‘Van uitstel naar actie’ bij Nienke gevolgd. Ze creëert een veilige en vertrouwde sfeer. Door de masterclasses begrijp ik AD(H)D beter. En de praktische tools geven handvatten hoe ik ermee om kan gaan.
Eindelijk iemand die het snapt!
Na heel wat psychologen afgezocht te hebben, kwam ik eindelijk bij iemand terecht die mij echt begreep. Zo fijn om niet alleen maar over alles te blijven praten maar ook echt praktische en efficiënte tips mee te krijgen. Ik me weer veel meer zelfverzekerd, zit goed in mijn vel en krijg dingen voor elkaar. Ipv mij altijd maar aan te passen, durf ik nu echt mezelf te zijn. Thankyou Nienke!
Mocht je twijfelen? Gewoon doen!
Nienke heeft me geholpen om dingen over mezelf te leren waarvan ik niet wist dat het bestond. Zo heeft ze me geholpen om mijn adhd in een positief licht te zien en een nieuw perspectief te geven op mijn toekomstbeeld. Na een lange zoektocht eindelijk iemand gevonden die echt impact heeft kunnen maken! Mocht ik weer hulp nodig hebben weet ik waar ik moet zijn. Zeker een aanrader!
ADHD/Persoonlijke coaching
Door een collega getipt voor de Stuiterballen en zo in contact gekomen met Nienke.
De sessies met Nienke heb ik als zeer waardevol beschouwd. Ze laat je, zonder oordelen, goed over jezelf nadenken en weet als ervaringsdeskundigen ook heel goed welke valkuilen iemand met ADHD heeft.
Heel fijn om hier samen over in gesprek te gaan en op zoek te gaan naar oorzaken, triggers en passende oplossingen.
Een echte aanrader!
Relatiecoaching gecombineerd met adhdcoaching
Wij volgden relatiecoaching bij Nienke. Zij weet precies de vinger op de zere plek te leggen. Heel verhelderend. En geeft goede inzichten hoe we beter met elkaar kunnen communiceren. Een echte aanrader. Zeker omdat ikzelf adhd heb en mijn partner niet. En ze veel over adhd weet kan ze ons goede adviezen geven.
Goede hulp, vriendelijk en heb serieuze dingen over mezelf geleerd
Ging er een beetje sceptisch in. Maar na een aantal sessies is dat helemaal weg. Soms voeld de weg naar een oplossing niet helemaal op zn plaats maar aan het einde wel blij dat ik het het gedaan en he er serieus wat aan gehad. Echt een aanrader.
De stuiterballen
Na lang twijfelen de stap genomen om naar Nienke te gaan. Ik was mezelf even helemaal kwijt. Na de diagnose van mijn dochter, vielen voor mij zelf heel veel puzzelstukjes op z’n plek.
Nienke heeft me veel geleerd, spiegel voorgehouden, geluisterd, advies gegeven, enz enz. en het aller allerbelangrijkste ik heb mezelf weer gevonden. Ik mag zijn wie ik ben, een leuke vrouw 😉 en luister naar je hart! Niet dat stemmetje 😅
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。