レビュアーのコメントを見てみましょう
Alles staat duidelijk beschreven. Goede maat ontvangen, leuke Kersttrui en kabeltrui voor mijn Teckelpup. Ze is er zelf ook blij mee merk ik, lekker warm.
Mooie winkel en een hele goede service. Al een paar keer geweest met onze Scottie. En elke x weer een feestje . De laatste keer was er een fotoshoot en dat vond hij helemaal geweldig!
企業情報
当該企業による記述
Met een divers aanbod voor baasjes en viervoeters slaag je er altijd in om dat ene leuke teckel cadeautje te vinden! Of om gewoon lekker voor jezelf te houden natuurlijk.
連絡先
Waardenburgstraat 7, 5036BM, Tilburg, オランダ
- klantenservice@deteckelshop.nl
- deteckelshop.nl
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Leuke producten van goede kwaliteit en…
Leuke producten van goede kwaliteit en geweldig snelle en vriendelijke klantenservice.
Leuke Teckelspullen.
Alles staat duidelijk beschreven.
Goede maat ontvangen, leuke Kersttrui en kabeltrui voor mijn Teckelpup.
Ze is er zelf ook blij mee merk ik, lekker warm.
Snel geleverd en alles klopt!
Mooie winkel en een hele goede service
Mooie winkel en een hele goede service.
Retourneren en betaling terugkrijgen kost erg veel moeite
Helaas paste het zwemvest niet. Vest bleek ook van een gangbaar merk, wat niet vermeld stond op de website. Kostte veel moeite om te retourneren. Ik moest eerst met foto’s bewijzen dat het echt niet paste. Vervolgens kreeg ik mijn geld niet terug, omdat het kaartje niet meer aan het vest zat, terwijl dat kaartje bij ontvangst van de bestelling al ontbrak.
Vervolgens meerdere keren gemaild, waarop geen reactie kwam. Uiteindelijk na ongeveer een half jaar het bedrag toch teruggestort gekregen.
Ik hou van teckels, maar de teckelshop voor mij nooit meer.
Hip vestje voor mijn teckel
Het fleece vestje zat als gegoten. Prima pasvorm. Iedereen blij!
Mooie oorbellen besteld en erg blij mee
Oscartje gaat zelfs wandelen in de regen
Oscartje, de langharige Tiny teckel, haat regen maar dat is door het leuke en vooral makkelijk regenjasje opgelost. Het is groen met gele eendjes aan de binnenkant, op de schaal van schattigheid scoort hij 11/10😂 de levering was snel. Hier komt Oscar zeker nog shoppen.
Een aanrader!
De Teckelshop heeft alles voor teckels en ze leveren super snel!! Super blij met mijn ervaring en hun service!
Leuke webshop voor Teckelliefhebbers
Leuke webshop voor Teckelliefhebbers, met plezier de geleverde producten in gebruik.
Hele leuke originele producten en…
Hele leuke originele producten en snelle levering. Er zat zelf nog een handgeschreven kaartje bij.
Bijzonder snelle levering
Bijzonder snelle levering, ondanks de drukke decembermaand. Leuke producten en keurig verpakt.
Die Pantoffeln sind schön warm u bequem…
Die Pantoffeln sind schön warm u bequem und haben eine gute Bodenhaftung. waren ein Geschenk und sind sehr gut angekommen
Vakmensen
Professioneel geholpen. Persoonlijke aandacht. Verstand van zaken. Goede kennis over producten en teckels:)
Malafide bedrijf
Malafide bedrijf! Besteld, betaald, nooit wat gekregen! De klantenservice steekt het op dpd, kunnen me geen afleverbewijs bezorgen en reageert niet meer. Ik betaalde dus, voor iets wat ik nooit ontving. Bestel hier niet! Malafide webshop!

De Teckelshop からの回答
De bestelde artikelen snel geleverd en…
De bestelde artikelen snel geleverd en prima kwaliteit
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。