Snelle en vlotte levering. De metalen plankendragers lagen wel los in de doos zonder bescherming ertussen waardoor ze tijdens transport tegen en over elkaar konden schuiven en botsen waardoor de lak k... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Durch ein Problem in der Datenbank wurden zwei TÃŒrgriffe in der falschen Farbe verschickt. Der Kundenservice hat am Freitagnachmittag super schnell reagiert. Mir wurde innerhalb kÃŒrzester Zeit die ri... ãã£ãšèŠã
Topservice en precies wat ik zocht! Ik was op zoek naar specifieke raam- en deurklinken en ben ontzettend blij dat ik hier terecht ben gekomen. De persoonlijke service was echt top â ze hebben extra... ãã£ãšèŠã
Zeer tevreden over Deurklinkenshop. Vorige week uiterst snel een levering klinken en scharnieren geleverd. Tot volledige tevredenheid over de kwaliteit. Echter door mijn fout de verkeerde scharnie... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
goed product snel geleverd
Levering perfect op tijd en deurslotâŠ
Levering perfect op tijd en deurslot van zeer goede qualiteit. Proficiat aan Deurklinkenshop.
Topservice en precies wat ik zocht!
Topservice en precies wat ik zocht!
Ik was op zoek naar specifieke raam- en deurklinken en ben ontzettend blij dat ik hier terecht ben gekomen. De persoonlijke service was echt top â ze hebben extra moeite gedaan om precies de klinken te leveren die ik in gedachten had. Alles verliep vlot en met aandacht. Super tevreden met het resultaat. Aanrader!
Hoewel de levertijd langs was
Hoewel de levertijd langs was, is toch alles geleverd binnen de afgesproken tijd.
Alles ziet er terug piekfijn uit .
Product zoals beschreven
Product zoals beschreven. Scherpe prijs. Supersnelle levering!
Snelle service en goed materiaal
Heldere website. Ik heb een slotcilinder besteld. Deze werd snel verzonden en ziet er degelijk uit.
Hoewel mijn bezorgvoorkeur toch niet correct werd opgevolgd ondanks bevestiging, maakt de snelle en vriendelijke klantenservice veel goed!
Aanrader.
Super service en correct afhandeling
Super service en correct afhandeling, snelle levering
correcte afhandeling en zoalsmooie deurklinkenâŠ
correcte afhandeling en zoals voorgesteld in de advertentie
Aanrader
Goede website met voldoende info om het juiste te kunnen bestellen, snelle behandeling en levering.
Steeds een super snelle levering
Steeds een super snelle levering
grote keuze, snelle levering
grote keuze, wel wat zoeken tot je iets vind voor juiste deurdikte
Snelle en correcte levering.
Erg snel
Erg snel
Alleen een probleem en ik zou graag u bellen maar het nummer zegt elke keer niet in gebruik
EXPÃRIENCE PARFAITE
Expérience d'achat trÚs positive. Tout est parfait. Commande arrivée parfaitement emballée et protégée.
Je recommande vivement ce site dont les prix sont trÚs intéressants.
Goeie kwaliteit
Goeie kwaliteit voor een redelijk goeie prijs. Tevens goed verpakt en heel snel verzonden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã