Ik kocht een polo in 2024 ik werd goedâŠ
Ik kocht een polo in 2024 ik werd goed geholpen en een test rit was mogelijk alles was duidelijk ik was verkocht. Nu 2 jaar later rij ik nog met plezier in me polo
Goedemorgen, vorig jaar heb ik een auto bij u gekocht en hij moest voor de apk deze maand, maar blijkt dat de auto rijp is voor de sloop. U heeft dus ons opgelicht om een auto van 3000 euro te verkopen. . Wij hebben de auto laten checken en uitgelicht. Kreeg 3 codes Current DTCS (S03), Pending DTCS (S07) en Permanent DTCS (s0A). Dat is niet goed. Dat is nog zachtje uitgedrukt. Kosten 2000 om hem op te lappen. Oplichters.
Ik heb een tijdje geleden een auto gekocht bij dit bedrijf. Ik werd goed geholpen bij het vinden van een passende auto. De jongeman die mij heeft geholpen nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht goed met me mee (gezien ik niet echt verstand heb van auto's). Ik rij er inmiddels met veel plezier in. Bedankt Dewaaiautos voor de goede service!
Ben hartstikke vriendelijk ontvangen. Had eerder een auto gekocht bij DeWaaiAutoâs ook toen volop advies. Vandaag weer. Super medewerkers en een zeer uitgebreid aanbod waar ik uit kon kiezen. ð
!!PAS OP!!
12 uur gebeld om een auto te kopen, we konden om 16:30 terecht bij de verkoper.
Vervolgens hebben zijn we van Groningen naar Rotterdam vertrokken en kwamen we in de file te staan, 16:00 nog even gebeld met de boodschap dat het door vertraging 17:15 zou worden.
Was helemaal geen probleem volgens dit bedrijf.
Toen we echter aankwamen had de verkoper echt NET de auto verkocht onder onze neus door.
In plaats van dat hij dit in het laatste telefoon gesprek even aangaf heeft hij ons doelbewust laten doorrijden.
Wat walg ik van deze manier van handelen.
Vervolgens ontstond er natuurlijk een discussie hierover waar de kopers van de auto bij stonden en werden we weggedankt met ''jij krijgt benzine geld''
Toen echter de kopers van de auto buiten stonden gaf die man â¬20, met de boodschap ''is meer dan genoeg''
Wat een walgelijke vertoning van een bedrijf die je doelbewust naar een loze deal laat rijden.
Uiteindelijk heeft zijn collega na bellen nog wel het rest bedrag van een volle tank overgemaakt, wat echter slechts een troost is op een enorme wond.
7 uur van me dag kwijt en de auto slijt natuurlijk ook.
Wat een walgelijk en onprofessioneel bedrijf!!
Tevens is de locatie van de garage een luguber bedrijventerrein tussen allemaal sloop auto's.
Verbaast me niks als er daar meer gebeurt dan auto's verkopen.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã