Zeer degelijke firma. Hoewel we van Eeklo ( o-vl ) zijn waren we in verlof met de camper in Diepenbeek en hadden een probleem waar ik niet gerust in was. Bijna onmiddellijk was ik geholpen door... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Met dank aan Olivier! Topverkoper! Eerlijk, oprecht en alles duidelijk zonder onnodige verkooppraatjes. Ook voor Stef een dikke merci. Snelle afhandeling bij het ophalen van de wagen en bedankt voor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Je tiens à remercier DEX, et tout particuliÚrement Monsieur TOM, pour sa gentillesse et son professionnalisme. Il a fait preuve dâune grande patience et dâun excellent sens du service jusquâà ce que... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zoals afgesproken stonden de gevraagde wagens klaar voor een testrit. We werden door verkoper Chris Huybrighs zeer warm, joviaal en persoonlijk ontvangen. Hij gaf helder, duidelijk en transparant... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NIEUWE WAGENS | BIJNA NIEUWE WAGENS
Bij Dex maken we auto kopen weer eenvoudig. Geen gedoe, geen vage beloftes â gewoon topkwaliteit aan een vaste, eerlijke prijs. We luisteren, denken mee en helpen snel. Al onze wagens zijn direct leverbaar, zorgvuldig gecontroleerd en geleverd met minstens 1 jaar garantie.
Ontdek ons aanbod op www.dex.be en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube en TikTok voor nieuwe voorraad en inspiratie.
Bruggesteenweg 283, 8830, Hooglede, ãã«ã®ãŒ
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Dex ããã®åç
Net een auto gekocht bij Dex Vilvoorde. Tom is een vlotte, aangename en vriendelijke verkoper. We werden heel goed geïnformeerd en zaken werden heel goed opgevolgd . Bedankt Tom

Dex ããã®åç
Heb een goede ervaring gehad met onze tweede aankoop bij Dex Sint-Niklaas.
Verkoper is zeer vriendelijk en dringt helemaal niet aan Geeft zeer goede uitleg en advies en gaat ons nog meer uitleg geven wanneer de wagen in de showroom komt. Zeker een aanrader voor iedereen. vervang wagen ter beschikking gesteld aan zeer voordelige voorwaarden.

Dex ããã®åç
Vriendelijke verkoper de bjorn.alles zeer duidelijk uitgelegd.goed ontvangen.zeker een aanrader DEX genk!!!!!

Vriendelijk en behulpzaam zeker een aanrader. Prijs - kwaliteit TOP

Dex ããã®åç
Zeer goed en vlot geholpen door Sybren regio Hooglede.
Dit is mijn 2de aankoop bij Dex. En terug een positieve ervaring!

Alles is perfect verlopen
Ook de uitleg en aflevering
Heel vriendelijke bediening

Dex ããã®åç
Bonjour, superbe les conseils de Mr.Nader bien expliqué tout ce que j avais besoin et a pris bcq de temps pour faire évoluer mon dossier. Je recommande dex à mes ami(e)s sont soucis
Encore un grand merci à Nader
Fabienne Smidt

Klantenservice was heel goed ð goed ð Tom Dex Vilvorde

Dex ããã®åç
Heel hulpvaardige verkoper. Alle info gekregen die nodig was.

Dex ããã®åç
We konden eerst eens op ons gemak rondkijken zonder direct een verkoper naast ons, ik had nog nooit met een automaat gereden maar werd direct gerustgesteld met een proefrit, we kregen alle nodige uitleg en ook op al onze vragen werd geantwoord. Olivier is een vlotte maar aangename verkoper die tijd neemt voor de mensen zonder te puchen.

Dex ããã®åç
Eerlijke prijs vriendelijke mensen goede service

Dex ããã®åç
Een goede uitleg en aflevering van auto door verkoper Tom

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã