企業情報

4. eコマース サービス
  5. ソフトウェア企業
  6. ウェブ ホスティング サービス

当該企業による記述

Ik help ondernemingen die krachtig zijn in hun expertise, maar minder tijd of mogelijkheden hebben om hun online presence even grondig te onderhouden. Dit houdt in dat ik volledige websites en applicaties ontwikkel, van eerste gesprek tot oplevering, en van homepage tot database. Ik heb ervaring met snelle, mooie en handige websites te bouwen, alsook volledige applicaties of Wordpress plugins. Welk idee je ook hebt, we kunnen er op z'n minst eens over praten. Neem dus gerust even contact op als je online sterk wil staan!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Een professionele en informatie website

Onze website oogt erg professioneel, modern en zit structureel logisch in elkaar. dexDESIGNS luistert naar onze wensen en denkt mee na over hoe we dit het best aanpakken. Daarnaast blijft de website voldoende flexibel om zelf kleine aanpassingen te doen zodat deze up-to-date kan blijven. Hebben we toch vragen of willen we grotere aanpassingen, dan is dat ook nooit een probleem. De communicatie verloopt dan ook erg vlot.

2025年8月4日

Een absolute aanrader!

Niks dan positiefs over dexDESIGNS! Sven communiceert snel, helder, behulpzaam en gaat echt de "extra mile" voor je website.
Hij dacht niet alleen mee na over mijn oorspronkelijke vragen maar deed proactief voorstellen om de website nóg beter te maken.
Dankzij Sven en dexDESIGNS hebben wij eindelijk een website die snel en overzichtelijk is, waar potentiële klanten hun weg in vinden, en die er ook nog eens prachtig uitziet. Dank je Sven!

2023年5月12日

dexDESIGNS からの回答

Heel erg graag gedaan en super bedankt voor je enthousiaste review. We zijn blij je van dienst te mogen zijn.

5つ星のうち5の評価

Alles vlot en naar wens verlopen

Alles vlot en naar wens verlopen. Ideaal voor een zelfstandige met weinig extra tijd. Sven heeft dit gewoon goed gedaan. Thanx ;)

2023年5月3日

dexDESIGNS からの回答

Bedankt voor je review. Aarzel niet om contact op te nemen, we blijven altijd beschikbaar.

Aandacht

Sven luistert, analyseert en komt dan met een voorstel dat wij nadien samen aanpassen waar het nodig is.
Erg aangename en professionele dienst.

2023年4月28日

dexDESIGNS からの回答

Bedankt voor uw reactie. Wij blijven uiteraard steeds voor u beschikbaar.

5つ星のうち5の評価

Het is altijd zeer aangenaam om samen…

Het is altijd zeer aangenaam om samen te werken met Sven, hij voert altijd correct uit wat je aangeeft en komt zelf ook nog altijd met voorstellen.Alles gebeurt ook steeds binnen de afgesproken termijn .wat voor ons zeer belangrijk is .René Hulsbosch.

2023年4月7日

dexDESIGNS からの回答

We zijn blij te horen dat u steeds tevreden bent! We blijven uiteraard tot uw beschikking zou u verder nog vragen hebben.

5つ星のうち5の評価

Dex Designs is highly recommended.

Sven at Dex Designs is a true profession and went above and beyond my expectations for my website. Whenever I need any help or have a problem he responds quickly and provides excellent service. Highly recommended.

2023年4月26日

dexDESIGNS からの回答

Thank you for your kind words, always a pleasure!

5つ星のうち5の評価

Fijne samenwerking met Sven…

We werken al sinds de opstart van Sven enkele jaren samen voor de opmaak,layout en ondersteuning van onze website.
Hij zorgt niet alleen voor een snelle en acurate aanpassing en up to date houden van onze gegevens maar geeft ook suggesties voor de toegankelijkheid.
Kortom een aangename en vrucchtbare samenwerking.

2023年3月27日

dexDESIGNS からの回答

Bedankt voor de jarenlange, positieve samenwerking. We kijken er naar uit de volgende etappes in jullie verhaal samen wereldkundig te maken :-)

5つ星のうち5の評価

Goed overleg, mooie website en concurrentiële prijzen!

We hebben nu al enkele keren samengewerkt met Sven. Hij pakt de zaken steeds persoonlijk aan. Een goed intake gesprek om de wensen duidelijk op te lijsten waarna je enkele voorbeelden van hoe het er zou kunnen uitzien krijgt. En het eindresultaat mocht er steeds zijn. Aanrader!

2023年2月8日

dexDESIGNS からの回答

Bedankt voor je review. Het is ook wederzijds steeds een erg aangename samenwerking met jullie.

5つ星のうち5の評価

Prachtige en overzichtelijke website…

Prachtige en overzichtelijke website ontworpen voor mijn restauratie-atelier voor antieke klokken.
Sven begreep meteen wat de samenhang was tussen de belangrijkste elementen uit mijn werk.
Resultaat is dat mijn klanten de site zeer uitnodigend en helder vinden.
Great Job, well done!

2023年4月25日

dexDESIGNS からの回答

Super om te horen dat u tevreden bent over de service! Wij blijven natuurlijk altijd voor u beschikbaar.

5つ星のうち5の評価

Heel tevreden van het ontwerp van mijn…

Heel tevreden van het ontwerp van mijn website en het opvolgen van de website achteraf.
Sven begreep wat ik in gedachten had, en voor een heel schappelijke prijs heb ik nu een prachtige website.

2023年4月25日

dexDESIGNS からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve woorden. We zijn blij u van dienst te mogen zijn en helpen u graag bij eventuele vragen.

5つ星のうち5の評価

Sven levert op wat hij belooft

Sven levert op wat hij belooft, binnen de timing die vooropgesteld wordt. We werken reeds de derde keer samen en ik kijk al uit naar de vierde keer!

2023年4月21日

dexDESIGNS からの回答

Bedankt voor je enthousiaste review. We kijken mee uit naar het volgende project!

Hele fijne samenwerking

Dankzij het professioneel advies en de concrete ondersteuning van Dex Designs kon de uitgebreide drietalige website van ons bedrijf in Wordpress volledig in eigen beheer worden opgezet en kunnen we nu flexibel herwerken en optimaliseren waar nodig.

Sven nam de opstart, de structurele opbouw volgens onze huisstijl en de technische aspecten in de backend voor zijn rekening, iets wat ons veel tijd en frustraties heeft bespaard.
Wij hebben daarnaast wat front-end kennis om zelf de pagina's en de inhoud uit te werken, maar voor extra inspiratie en bij praktische vragen konden we steeds op Sven rekenen, dus dat zorgde voor een zeer sterke wisselwerking net waar wij het nodig hadden.

Bedankt voor de zeer aangename samenwerking en de duidelijke communicatie! Alles is heel vlot verlopen, zowel doorheen de volledige voorbereidende fase als rond het spannende moment nav de website launch. Ook sinds de lancering is het erg fijn dat Sven steeds flexibel en snel bereikbaar is voor updates en eventuele vragen.

2022年5月12日

dexDESIGNS からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review en de hele aangename samenwerking vorig jaar. Het was leuk te vernemen dat we dit jaar ook terug een project samen tot een mooi resultaat zullen brengen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。