レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Correcte afstemming vooraf en tijdens de bijeenkomst van mijn afdeling van ca. 50 mensen. We hadden de kerkzaal gereserveerd. Erg bijzondere en mooie locatie (ook de andere zalen). In de kerkz... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gastvrij, prachtig ingericht als een soort huiskamer met een zeer functionele zaal voor allerlei bijeenkomsten en events. Voordat de officiële bijeenkomst startte, mocht ik al wat eerder voor ee... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント䌚堎
  2. 䌚議宀レンタル サヌビス
  3. 䌚議堎
  4. 䌚議プランサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Midden in Utrecht vind je De Zalen van Zeven: 4 monumentale locaties met karakter, rust en een verhaal. Hier huur je geen zaal, maar een omgeving die je programma versterkt. Van het licht tot de akoestiek: alles klopt, zodat je bijeenkomst niet alleen verloopt zoals gepland, maar ook blijvend indruk maakt. Onze ruimtes ademen sfeer en aandacht. Ze verbinden mensen, geven focus en maken inhoud voelbaar. Of je nu een congres, event of vergadering organiseert: wij zorgen dat elk detail klopt. Jij richt je op de inhoud, wij regelen de rest.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Aanrader!

Fijn contact vooraf, erg mooie ruimte, prettige gastheer die op de achtergrond aanwezig was en ons goed faciliteerde.

2026幎4月16日
5぀星のうち4の評䟡

Fijne vergaderlocatie met heerlijke catering

Het is een zeer prettige vergaderlocatie met een fijne mix aan zaalgroottes, perfect voor onze bijeenkomsten. De sfeer is informeel, de catering is uitstekend en de medewerkers zijn ontzettend klantgericht. Mijn enige kanttekening is dat het pand lastig toegankelijk is voor rolstoelen. Maar ook hierin denken de medewerkers zoveel mogelijk met je mee.

2026幎2月2日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie locatie centraal gelegen in Utrecht

We hebben een erg fijne ervaring gehad bij ZalenvanZeven voor onze kwartaalmeeting. Het contact vooraf verliep uitstekend: we ontvingen de offerte zeer snel en de communicatie was duidelijk en professioneel. De locatie is mooi centraal gelegen in Utrecht, wat perfect paste bij onze planning, aangezien we de hele dag activiteiten in de stad hadden georganiseerd.

Het pand zelf is authentiek en heeft veel charme, wat bijdroeg aan de prettige sfeer. De gastheer op locatie was ontzettend behulpzaam en dacht actief mee om alles soepel te laten verlopen.

Al met al een geslaagde dag op een mooie locatie met topservice. Zeker een aanrader!

2025幎7月4日
5぀星のうち5の評䟡

Goede sfeer, heerlijke lunch en medewerkers die meedenken

De sfeer en ambiance bij de Zalen van Zeven is heel goed en zeer gastvrij. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ook de lunch is van zeer goede kwaliteit. Wat voor mij persoonlijk van groot belang is, is dat de medewerkers ontzettend vriendelijk en gastvrij zijn en altijd goed meedenken. Ik kan iedereen aanraden om dit zelf te gaan ervaren!

2025幎7月3日

Gastvrij en functioneel!

Voordat de officiële bijeenkomst startte, mocht ik al wat eerder voor een teams meeting gebruik maken van één van de ruimtes in alle comfort. Super!

Een aanrader voor events en bijeenkomsten in een bijzonder mooi gebouw.

2025幎6月25日

De Zalen van Zeven ontzorgt en denkt mee

Originele en leuke locatie (kerkgebouw), die flexibel is in te delen voor je evenement. Ademt een huiselijke en gezellige sfeer uit. In prachtig deel van centrum Utrecht.
De begeleiding vanuit de organisatie was fantastisch, ze nemen de tijd en denken met je mee om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook de jongens van de techniek (Clipper MS) waren fantastisch, alles liep gesmeerd, inclusief inbellers op ons seminar vanuit Zuid-Korea en Brussel.
De locatie en het pand hebben dus hun unieke charme, maar wel iets om rekening mee te houden voor je evenement: enkele zalen boven zijn alleen te bereiken met een supersteile trap (bijna een ladder). Ook moet je een stukje (ca 200 meter) lopen vanaf de bushalte op het Janskerkhof, en parkeren is er geen optie. Dus hou daar rekening mee en organiseer bijvoorbeeld alleen iets in de zaal beneden, als toegankelijkheid relevant is voor de deelnemers.

2025幎6月18日

Gastvrijheid ten top!

Al een aantal jaren kom ik heel graag bij De Zalen van Zeven, voor trainingen en ook voor mijn boekpresentatie. Ze blinken echt uit in gastvrijheid! De ontvangst (met altijd een muziekje op de platenspeler) is hartelijk, de dienstverlening top en ze werken samen met partijen die zorgen voor heerlijke lunch en de bij mijn deelnemers inmiddels beroemde sociale koeken :) Echt een aanrader als je een sfeervolle ruimte zoekt, waar alles ook gewoon volgens je wensen geregeld wordt!

2025幎4月15日

Aandacht!

Wat een leuke locatie! De inrichting, de mensen, de catering, de sfeer...q
Er is veel oog voor de boeker, maar ook voor de gasten van de boeker is er veel persoonlijke aandacht! Heel fijn om daar te zijn!

2025幎4月16日
5぀星のうち5の評䟡

Gastvrij en details op orde

Bij aankomst gewoon iemand die tijd neemt om alles uit te leggen hoe het hier werkt. Waar je wat kunt vinden, en die meerdere keren op een dag vraagt of alles naar wens is. Gastvrijheid die je mag verwachten en die goed geregeld is.

En bovenal, Neuland stiften (!). Ze hebben de details op orde

2025幎1月30日
5぀星のうち5の評䟡

Telkens weer een top locatie

Derde keer dat we bij Zalen van Zeven een event organiseren. Zeer tevreden met de communicatie vooraf, de flexibele voorwaarden, de flexibiliteit en samenwerking gedurende de dag zelf. Eten en drinken en borrel goed geregeld. Mooie sfeer en prachtige locatie voor een event.

2025幎4月11日

Heel fijn contact!

Ik help mijn klant vooral met praktische zaken rondom de trainingen die zij geeft, wat inhoudt dat ik contact heb met locaties over de invulling van de dag. En dat contact met de Zalen van Zeven is altijd heel fijn. Er wordt snel gereageerd, ze denken goed met je mee als iets niet kan wat jij wel graag wil en iedereen is ontzettend vriendelijk. We komen al heel wat jaren bij de Zalen van Zeven en dat blijven we voorlopig ook nog zeker doen!

2025幎3月12日

Bijzondere gastvrijheid

Al eerder - in coronatijd - verschillende keren één of meerdere zalen gehuurd met catering. Altijd goed meedenken in de voorbereiding en organisatie, een gastvrije ontvangst en wat een hartelijke mensen! Meerdere keren ook lunch of diner besteld, is echt genieten en wordt zeer gewaardeerd door mijn gasten.

Afgelopen maart Werkgelukcongres georganiseerd in de Bootstraatkerk, was echt een succes. Veel positieve reacties gehad van deelnemers op de ligging, sfeer en gastvrijheid. Meerdere deelnemers zijn nu van plan om hier ook wat te organiseren, dat zegt genoeg!

2025幎3月17日

Mooie bijzondere locatie

Mooie bijzondere locatie, lekkere vega catering en zeer gastvrij personeel. Ik was mijn telefoon vergeten en ze hebben het direct kostenvrij naar mij opgestuurd, echt heel blij mee. De locatie heeft een vintage uitstraling, verwacht geen 'hotel chique' luxe maar vooral een pand met geschiedenis en gastvrije mensen.

2025幎4月8日
5぀星のうち2の評䟡

Moet beter!

Onlangs woonde ik de promotie bij van Rodante van der Waal. De promovenda zelf deed het fantastisch, maar alles eromheen was slecht geregeld. In de zaal was het ijzig koud vanwege een kapotte kachel. Daarnaast haperde de techniek voortdurend, waardoor de promovenda haar verdediging een paar keer moest onderbreken. Tot slot was de catering, die allesbehalve gratis is, van belabberde kwaliteit: koffie en thee uit thermoskannen en hier en daar wat borrelhapjes. Dit moet echt beter kunnen!

2025幎2月10日
De Zalen van Zeven ロゎ

De Zalen van Zeven からの回答

Dank dat je zo open je ervaring rond de promotie van Rodante van der Waal hebt gedeeld.

Ik besef hoe cruciaal een promotie is en dat zo’n dag vlekkeloos hoort te verlopen. Dat is hier helaas niet gelukt.

Onze oprechte excuses voor de koude zaal, de technische haperingen en de teleurstellende catering. Dit wijkt sterk af van de kwaliteit die gasten doorgaans ervaren – we scoren gemiddeld een 9,0 over ruim 300 bijeenkomsten per jaar.

Met Rodante hebben we inmiddels persoonlijk contact gehad, onze excuses aangeboden en uit coulance ruim 80 % korting verstrekt. Ik ga ook graag met jou in gesprek; je kunt mij rechtstreeks bereiken via vincent @ dezalenvanzeven.nl of 030-751 6113.

Meteen na de bijeenkomst heeft ons team geëvalueerd en de volgende verbeteringen doorgevoerd:
• Vier van de vijf microfoons vervangen door nieuwe Sennheiser-sets.
• Een gespecialiseerde AV-partner aangetrokken voor complexe livestreams.
• De verwarming volledig gerepareerd na een kortsluiting.
• Het koffie- en borrelassortiment geÃŒpgraded.

Jullie feedback houdt ons scherp, dankjewel daarvoor. Wij willen hét betrouwbare adres in Utrecht blijven voor universitaire, overheids- en non-profitbijeenkomsten. Daarom investeren we 10 % van elke boeking in het behoud van onze 19e-eeuwse kerklocaties, zodat volgende generaties óók in dit inspirerende erfgoed kunnen samenkomen.

Met gastvrije groet,
Vincent