Zeer fijne en correcte klantenservice. Ze reageerde zeer snel en hebben advies gegeven over mijn idee. Enkele 1 meter rails kon ik achteraf vlot omruilen voor 2 meter rails. De instructies zijn d... もっと見る
企業が回答しました
2 minuten geleden NIEUW Echt super tevreden, de eerste keer een rails met spots besteld. Kregen meteen een mailtje dat we konden kiezen voor nieuwe spots zonder meerprijs. En daarnaast hele... もっと見る
企業が回答しました
Verlichting gezien op facebook, maar ben toch altijd beetje achterdochtig met 'reclame' daar, dus afspraak gemaakt in de showroom. Daar zijn we prima geholpen en meteen alle spullen meegenomen. Na he... もっと見る
企業が回答しました
Zeer prettig contact en perfecte service. Er moesten een aantal onderdelen retour, waarbij Dezignstore tegemoet kwam in de retourkosten. Ook toen door toedoen PostNL een pakket waar langer onderweg wa... もっと見る
企業が回答しました
Modern en betaalbare verlichting voor iedereen, want uw thuis verdient het om in de spotlight te staan.
Marsstraat 1, 2830, Willebroek, ベルギー
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik wil een artikel retourneren, in de mail staat dat je op de mail moet replyen zodat je daarna een retourlabel krijgt toegestuurd.
Op de dag van vandaag heb ik nog steeds geen retourlabel ontvangen.

Goede en vlotte levering
Bij levering was er één railspot waarvan de vastzettingsring vast zat en niet los ging. We hebben dit gemeld en zonder problemen een nieuwe toegestuurd gekregen.

DEZIGNSTORE.BE からの回答
Vlotte levering en producten aan een goede prijs kwaliteit.

De service is top
De artikelen kwaliteit prijs ok
Telefonisch contact super heel hulpvaardig en vriendelijk

DEZIGNSTORE.BE からの回答
Perfecte service! Heel snel met het geven van feedback, heel snel voor het leveren van de bestelling en correcte en snelle afhandeling van de retour.

DEZIGNSTORE.BE からの回答
Ik heb hier onlangs verlichting voor mijn living en keuken gekocht. Vriendelijke ontvangst en goed advies gekregen van Selena. Prijzen van hun producten zijn correct. Goeie customer service en after-sales support.

DEZIGNSTORE.BE からの回答
Al meerdere bestellingen geplaatst en naar trevenheid ontvangen en verwerkt.

DEZIGNSTORE.BE からの回答
Ik vraag me toch af wat er "dezign" is aan deze store.
Al hun lampen, of de meesten toch, zijn terug te vinden op andere websites zoals ledloket.be aan een fractie van de prijs
Voorbeeldje:
Hun nieuwe Holi-lamp aan 45 euro staat op ledloket te koop aan 20 euro. Op foto 7/7 staat zelfs de naam "Holi" vermeld op de verpakking.
Google maar eens "ledloket semi-inbouwspot-wit-o100mm-gu10-fitting"
De extreme overvloed aan FB/instagram-advertenties & mooie marketing-foto's moeten natuurlijk ook betaald worden...

DEZIGNSTORE.BE からの回答
Alles is geleverd volgens afspraak.
De goederen komen volledig overeen met de beschrijving op de verkoopsite.

Correcte klanteninteractie.
Snelle reactie op bijkomende vragen.
Ze denken mee indien er toch een probleem opduikt

Zeer klant vriendelijk.
Na mijn bestelling, nog telefonisch verandering doorgegeven was allemaal geen probleem.
Product perfect verpakt.

DEZIGNSTORE.BE からの回答
Erg vriendelijk, eerlijk en behulpzaam. Ook heel tevreden met het uiteindelijke resultaat!

DEZIGNSTORE.BE からの回答
Nadat wij al eerder bestellingen hadden gedaan in het verleden, ook nu weer een bestelling gedaan. Na het doen van de bestelling bleek dat een andere oplossing toch beter was en contact opgenomen over het retour zenden van het bestelde. Ook daarin een uitstekende service en afhandeling.
Een volgende keer komen we graag weer terug.

DEZIGNSTORE.BE からの回答
Communicatie met het bedrijf is optimaal. Enkele vragen gesteld over een specifieke installatie ivm railverlichting en steeds binnen de dag, soms zelfs sneller - ook (onverwacht) op 21/07 - een antwoord. Er wordt ook mee gezocht naar een oplossing. Snelle levering en topmateriaal - zoals ze zelf schrijven: eenvoudig te plaatsen. 👍

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。