Netter Kontakt bei ungenÃŒgender Lieferung (Nichtlieferung) durch DPD. Die Leuchte ist sehr dekorativ und erfreut mich sehr. Sie wurde sehr schnell versendet.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
J'ai appelé pour savoir quand la piÚce détachée (abat jour en verre) serait disponible, j'ai dû attendre plus d'un mois, mais abat jour reçu trÚs rapidement en un seul morceau (j'avais acheté la lamp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
All designed by Danish designers. It is affordable design that enhances our lives and the spaces surrounding us, creating a comforting feel and ambience. Every year our collection offers centerpiece pendants and easy-to-place products that are both contemporary and rooted in the Danish design tradition.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Netter Kontakt bei ungenÃŒgenderâŠ
Effektiv arbejdsgang
Personnel trÚs agréable, expédition trÚs rapide, suis trÚs contente.
Goede service
Goede service, snelle verzending. Lamp was beschadigd maar heb gelijk een nieuwe gekregen.
Lampen Stay Long
Vi kÞbte lampen: Stay Long som lÊselampe, men den duer ikke. Lampens arm kan ikke holde sig selv oppe. Da skÊrmen og armens lange ende er for tung og den "fleksible drejemekanisme" ikke kan strammes nok (i hvert fald ikke med mine fingerkrÊfter) synker lampens lyskilde ned mod bordet og du kan ikke bruge lyset til at lÊse ved. Vores opfattelse er at det er en dårlig konstruktion. Har reklameret til sÊlger, som ville sende en ny, hvis vi returnerede den fÞrste. Men da det forekommer umuligt at få lampen til at passe ned i kassen igen, og vi ikke tror en ny ville vÊre bedre, kasserer vi den bare nu.

Livraison rapide
Livraison rapide, emballage de grande qualité. Je recommande sans hésitation
I did not receive order items due toâŠ
I did not receive order items due to sending to wrong address

Design For The People ããã®åç
Glossy Mini is one of the mostâŠ
Glossy Mini is one of the most beautiful table lamps to exist. I'm so happy for mine in beige. What a masterpiece :-)
JÀtte nöjd med lampornaâŠfint ljus snyggâŠ
JÀtte nöjd med lampornaâŠfint ljus snygg design.
Varning! Fina produkter - men köp INTE direkt av dftp!
Fina produkter, men köp dem någon annanstans.
FruktansvÀrda köpvillkor och returvillkor via DFTP.
I princip omöjligt/ovÀrt att returnera en vara då kostnaden motsvarar en stor del av produktkostnaden. Kommer ALDRIG att köpa via denna site igen.

Goede service na reclameren
Wij hebben 2x een bestelling gedaan. De eerste bestelling werd prima gedocumenteerd verstuurd en konden we goed vervolgen. Idem voor de tweede bestelling. bij deze laatste werd een kleine beschading ontdekt bij het openen van de doos.
Na reclameren zonder problemen een nieuwe gekregen.
Dit bedrijf komt zijn toezegiingen stipt na.
Nöjd kund!
Ãr jÀtte nöjd med designen och hur de i verklighet matchar med bilderna pÃ¥ hemsidan. Hade dock varit Ànnu nöjdare om det hade ingÃ¥tt glödlampor :)
Jag ringde er o blev vÀnligt bemött
Jag ringde er o blev vÀnligt bemött
Lampan kom o nÀr vi skulle hÀnga upp den tappade min man den så att den gick sönder, ringde er men alla lampor var slut.
Hade varit trevligt om ni kommit med förslag om annan ny lampa
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹