レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kundebetjening i sÊrklasse! Personalet er simpelthen så kompetente og man fÞler sig meget velkommen. KÊmpe anbefaling herfra, og der er priser til enhver pengepung

䌁業が回答したした

Daniel gÞr alt til en personlig oplevelse. De snÊvre gange imellem alle vinkasser kan nÊsten gÞre besÞget nervepirrende. Du fÃ¥r altid en smagsprÞve hvis du er i tvivl. FortÊl hvad din smag er og Danie... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg synes ofte, man kan vurdere en virksomhed pÃ¥, hvordan de hÃ¥ndterer fejl og problemer. Man kan ikke undgÃ¥, der opstÃ¥r problemer med bestillinger, men det siger meget om virksomheden, hvordan... もっず芋る

䌁業情報

1. 酒屋
  2. ワむン専門店

圓該䌁業による蚘述

Alt fra god hverdagsvin til eksklusive flasker. Vi er beÊrede over at kunne tilbyde et omfattende udvalg af vine, der dÊkker alt fra dagligdagsfavoritter til nogle af de mest eftertragtede flasker globalt. Vores sortiment inkluderer en imponerende samling af topkvalitets Bourgogne-vine, fremtrÊdende 1. Cru vine fra Bordeaux, eksklusive fund fra Sydafrika, samt et bredt udvalg fra de mest anerkendte vinregioner i Italien, Spanien, og meget mere. Udforsk vores butik og lad dig forblÞffe af det brede udvalg – vi lover, at du vil finde noget, der imponerer.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

189件のレビュヌ

Kundebetjening i sÊrklasse

2026幎3月21日

DH Wines からの回答

KÊre Mia. Tusind tak for de flotte ord! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du fÞlte dig godt taget imod, og at vores personale gjorde en forskel. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

fantastisk service

fantastisk og hurtig service, sÞd og hÞflig betjening

2026幎2月1日

DH Wines からの回答

KÊre Ivar. Hvor er det dejligt at lÊse – tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi bliver så glade for at hÞre, at du oplevede både hurtig service og en venlig betjening. Det betyder meget for os. Vi glÊder os til at se dig igen! Mvh Daniel &Kirsten

Excellent service

Vin i alle prisklasser, her er intet vin snobberi. Altid muligt at smage gode vine, samtidig med den bedste service jeg til dato har oplevet. Personlig og uformelt, kommer ikke til at handle andre steder mere.

2026幎1月8日

KÊre Morten. Tusind tak for de 5 stjerner og de meget flotte ord! ⭐
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du oplever bÃ¥de vores udvalg, stemningen og servicen som personlig og uformel – prÊcis sÃ¥dan vil vi gerne have det.
At du fÞler dig så godt behandlet, betyder alt for os, og vi er meget glade for, at du har lyst til at handle hos os fremover.
Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen og dele endnu flere gode vinoplevelser 🍷.
Med venlig hilsen Daniel & Kirsten

Super service!

Jeg synes ofte, man kan vurdere en virksomhed på, hvordan de håndterer fejl og problemer. Man kan ikke undgå, der opstår problemer med bestillinger, men det siger meget om virksomheden, hvordan fejlen håndteres - og her har DH Wines vÊret helt i top.

Jeg bestilte under black friday et par flasker vin hos DH wines. Imidlertid viste det sig, at den ene flaske var udsolgt, hvorfor de sendte mig en mail med tilbud om en dyrere vin i erstatning. Mailen rÞg i mit spamfilter og blev automatisk slettet, hvorfor jeg ikke svarede.

Dette resulterede i et opkald fra Daniel fra DH wines, hvor fandt en lÞsning med mig og jeg fik hurtigt herefter min vin.

Kan kun anbefale DH wines.

2025幎11月29日

KÊre Nicolaj. Tusind tak for den flotte feedback 🙏
Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede vores hÃ¥ndtering af situationen positivt. Vi gÞr os altid umage for at finde gode lÞsninger – ogsÃ¥ nÃ¥r tingene ikke gÃ¥r helt som planlagt.
Tak fordi du handlede hos DH Wines, og vi håber at handle med dig igen.
God aften - mvh Daniel & Kirsten

DH Wines er fra Þverste hylde

DH Wines har et flot udvalg af de der sÊrlige og specielle vine og bobler, som er de bedste gaver jeg kan gi'! Der ud over har jeg oplevet hurtig, personlig og mega professionel kundeservice!

2025幎12月2日

DH Wines からの回答

KÊre Solvej . Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os, at du bÃ¥de er glad for vores udvalg og for den service, du har fÃ¥et. Vi gÞr os umage for at finde de helt sÊrlige vine og bobler – og for at give en personlig oplevelse hver gang, sÃ¥ det er skÞnt at hÞre, at det mÊrkes.
Du er altid velkommen hos os igen!
Men venlig hilsen Daniel & Kirsten

Vild hurtig levering. Fine varer.

Jeg bestilte nogle varer mandag eftermiddag, og allerede tirsdag morgen stod der en kasse foran min hoveddÞr, og jeg fik en sms fra Daniel om at varerne var leveret. Sikke da en fantastisk service, kassen må vÊre bragt ud ekspres! Jeg kÞbte noget spÊndende gin jeg aldrig har set fÞr. Jeg glÊder mig til at smage den.

2025幎11月18日

DH Wines からの回答

KÊre Ulla. Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at leveringen levede op til dine forventninger. Vi gÞr vores bedste for at give en hurtig og problemfri oplevelse.
Hvor er det spÊndende med ginnen – vi hÃ¥ber, den bliver en ny favorit!
Tak fordi du valgte os, og du er altid velkommen igen.

VERDENSKLASSE!

En kÊmpe fornÞjelse og oplevelse at handle hos DH Wines. Personlig og kompetent betjening - altid med et smil - og også den bedste online vinbutik vi har oplevet. VERDENSKLASSE

2025幎10月2日

DH Wines からの回答

KÊre Christine. Tusind tak for dine utroligt flotte ord – vi er dybt taknemmelige for, at du har taget dig tid til at skrive sÃ¥ varm og begejstret en anmeldelse! Det betyder alverden for os at hÞre, at bÃ¥de den personlige betjening og vores online butik lever op til dine forventninger – og endda mere til.

Vi brÊnder for vin og for at give vores kunder en oplevelse i verdensklasse, så det gÞr os ekstra glade at hÞre, at det også er sådan, du oplever det.

Vi glÊder os allerede til at handle med dig igen – og vi lover at blive ved med at smile 😊
Mvh Daniel & Kirsten

Passion & Sublime oplevelser.

5 Stjerner er bare ikke helt nok..

DH Wines er ikke bare en vinbutik – det er en oplevelse!

Jeg har haft fornÞjelsen af bÃ¥de at besÞge Daniel i butikken flere gange samt handle pÃ¥ deres webshop, og jeg kan kun sige alt godt om dem. Fra fÞrste Þjeblik mÊrker man passionen og lysten til at vejlede – Daniel finder altid den vin, der passer helt ned til din smag og rejse og forstÃ¥r hver gang at gÞre det til en oplevelse at vÊre hos ham!

Jeg har over en times kÞrsel til DH Wines, men det er hver eneste kilometer vÊrd. GÞr dig selv den tjeneste og tag forbi – Daniel og hans udvalg skuffer aldrig!

2025幎9月18日

DH Wines からの回答

KÊre Michael. Tusind tak for din flotte og hjertevarme anmeldelse – den betyder virkelig meget! Det glÊder os enormt, at du bÃ¥de fÞler dig godt vejledt og fÃ¥r en oplevelse ud af at besÞge butikken – det er netop dét, vi brÊnder for at skabe hos hver enkelt kunde.

At du vÊlger at tage turen herud, selv med over en times kÞrsel, er vi dybt taknemmelig for. Det er ikke noget, vi tager for givet, og det motiverer os kun endnu mere til at blive ved med at finde lige prÊcis den vin, der passer til dig.

Du skal altid vÊre mere end velkommen – bÃ¥de i butikken og pÃ¥ webshoppen. Vi glÊder os allerede til nÊste gang!
Med venlig hilsen Daniel & Kirsten

Hurtigt og nemt

2025幎8月18日

DH Wines からの回答

KÊre Helsinge Apotek. Mange tak for de fine stjerner.. Vi er glade for at I har haft en god oplevelse hos os og håber at kunne byde Jer velkommen igen en anden gang.Mvh Daniel & Kirsten

God service og opfÞlgning

2025幎8月17日

DH Wines からの回答

KÊre Lone. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har oplevet god service og opfÞlgning – det er netop dét, vi strÊber efter hver gang. Og isÊr opfÞlgning hvis der krÊves et ekstra vÃ¥gent Þje pÃ¥ en levering.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.
Hilsen Daniel & Kirsten

Fremragende service

Fremragende service.

KÞbt noget lÊkkert sydafrikansk Chardonnay. God dialog og vejledning over deres instagram. Med garanti ikke sidste gang jeg handler hos DH Wines

2025幎8月17日

DH Wines からの回答

KÊre SÞren. Hvor er det bare en fantastisk anmeldelse – tusind tak!
Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du har haft en god oplevelse – bÃ¥de med vores sydafrikanske Chardonnay og snakken over Instagram. Vi elsker, nÃ¥r vi kan hjÊlpe lidt med at finde det helt rigtige glas – og det lyder som om, vi ramte plet her.
Du skal vide, at det er lige prÊcis sådan noget, der gÞr det hele vÊrd for os.
GlÊder os til at hjÊlpe dig en anden gang.
Mvh Daniel & Kirsten

Hurtig ekspedition og stor viden

Hurtig ekspedition og stor viden omkring produktet. Altid hÞflig betjening og tid til kunden

2025幎8月14日

DH Wines からの回答

KÊre Lars. Vi takker mange gange for de 5 fine stjerner. Du rammer lige alle de nÞgleord vi er rigtig glade for at kunne give vores kunder. Vi glÊder os til at betjene dig igen.
God weekend - mvh Daniel & Kirsten

Virkelig god stil og forretningsetik

2025幎8月7日

DH Wines からの回答

KÊre Dennis. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord!
Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du lÊgger mÊrke til vores mÃ¥de at drive forretning pÃ¥ – ordentlighed og god stil er noget, vi vÊgter hÞjt.
Det betyder meget for os, at det også mÊrkes udadtil. Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Super hyggelig butik

Super hyggelig butik, hurtig levering og gode priser.

2025幎7月30日

DH Wines からの回答

KÊre Jan. Mange tak for de smukke stjerner..Og mange tak for de meget fine ord. Du rammer fuldstÊndig plet da det netop er det vi gerne vil vise vores kunder. God aften
Mvh Kirsten & Daniel

Hurtig og nem bestilling på en

Hurtig og nem bestilling på en veltilrettelagt web-side.

2025幎8月6日

DH Wines からの回答

KÊre Klaus. Tusind tak for de 5 stjerner! Det glÊder os virkelig, at du havde en god oplevelse med bestillingen, og at vores hjemmeside var nem at finde rundt pÃ¥. Det er prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker det skal vÊre – hurtigt, nemt og overskueligt. Vi hÃ¥ber at kunne betjene dig igen snart!

Stor anbefaling af DH Wines

Stor anbefaling af DH Wines. Daniel og Kirsten yder fantastisk service med fokus pÃ¥ kunden og vi holder meget af at komme der og handle, da det ikke kun handler om salg men ogsÃ¥ at mÞde kunden i ÞjenhÞjde 🀗

2025幎8月8日

DH Wines からの回答

KÊreste Maiken. Tusind tak for de flotte ord og den store anbefaling! Det betyder virkelig meget for os, at I oplever bÃ¥de service og nÊrvÊr, nÃ¥r I besÞger os. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ jeres besÞg hver gang – det er netop mÞdet med kunder som jer, der gÞr vores arbejde sÃ¥ givende. Vi glÊder os allerede til nÊste gang, vi ses!
Stort knus fra Daniel & Kirsten

Super service og flot vinudvalg fra

Super service og flot vinudvalg fra topproducenter til attraktive priser

2025幎8月1日

DH Wines からの回答

KÊre Peter. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse – bÃ¥de med vores service og det nÞje udvalgte sortiment af vine fra nogle af de bedste producenter. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din stÞtte og glÊder os til at byde dig velkommen igen snart.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。