Vi handlede hos DID da vi byggede nyt hus. Hele huset fik Corian bordplader samt vaske - og vi har bestemt ikke fortrudt dette! God service, hjÊlp og professionel montering. Endnu engang tak til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Dansk InteriÞr Design, hvor meget konkurrencedygtige priser og fortrinlig service gÃ¥r op i en hÞjere enhed. Vi har fÃ¥et lavet en lidt kringlet bordplade inklusive va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har fÃ¥et leveret og monteret en stÊnkplade fra Dekton med all-risk gennem DID. Virkelig god oplevelse. De er ikke kun skarpe pÃ¥ prisen, men giver ogsÃ¥ en eminent service hele vejen igennem. Vores... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DID har simpelthen vÊret sÃ¥ gode og hjÊlpsomme fra start til slut. Vi har kÞbt kÞkkenbordplade samt badevask og resultatet er blevet super fint - det hele passer perfekt. Derudover har DID lÞbende k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dansk InteriÞr Design producerer alverdens kvalitetslÞsninger i Corian® samt skabe til kÞkken, bad og meget mere. Vi er forhandler af kvalitetsvaske fra bl.a. Blanco og Lavabo, og du kan ogsÃ¥ kÞbe din nye Quooker® hos os. Kernen i vores forretning er god service, hÞj kvalitet og korte leveringstider; vÊrdier, som er vigtige for os, og som, vi tror pÃ¥, gÞr en forskel for vores kunder. Vi kan lave bordplader, vinduesplader, hÃ¥ndvaske; sÃ¥gar gravsten! Med Corian® er det kun fantasien, der sÊtter grÊnser. Vi servicerer ogsÃ¥ din Corian®-overflade, fx oppudsning af bordplader og reparation af bÃ¥de smÃ¥ og stÞrre skader. Dansk InteriÞr Design er certificeret producent af Corian®, hvilket er din sikkerhed og garanti for, at vi har materialekendskab og arbejder inden for DuPontâ¢'s retningslinjer.
Industrivej 20, 4990, SakskÞbing, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Dansk InteriÞr Design er meget professionelle, og jeg havde en rigtig god oplevelse. I forbindelse med indhentning af tilbud (telefonisk) kom DID med gode inputs om var der var muligt og hvad der ville se godt ud. Vi valgte at få målt op til vores badevÊrelse bordplade med integreret vask. I forbindelse med opmålingen kom opmålerne også med inputs om stÞrrelse på overhÊng over lågerne. Bordpladen passede perfekt da den blev leveret. Er meget tilfreds!

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Mit spisebord der var fyldt med skjolder blev som nyt igen.
Betjeningen hos DI-design er super professionel fra fÞrste opringning til arbejdet er udfÞrt. Kan varmt anbefales.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Exceptionelt firma i alle henseender. Deres indgående kendskab til corian og blik for detaljer, kvalitet og service gÞr det til en fornÞjelse hver gang man handler med dem. De sÊtter sig grundigt ind i evt. problemstillinger og kommer med fremragende lÞsninger. Vi er super glade for at vi valgte deres massive kvalitets corian i stedet for kÞkkenfirmaernes corianbetrukne trÊbordplader. Vi var fÞrst ved at vÊlge den billigere udgave pga de hÞje priser, det ekstra salgsled tager med sig hos kÞkkenfirmaerne. Nu fik vi en vÊsentlig lavere pris og en langt bedre kvalitet samtidigt! Godt vi fandt vejen forbi D.I. design. - De stod for opmåling og montage og det kunne ikke have vÊret lettere. Tak for det!

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
De udfÞrte et godt stykke arbejde, de kom til tiden og det tog den tid de havde sat af til det. HåndvÊrkeren var venlig og gav god vejledning.
Det eneste som trÊkker ned var at det fÞrst fredagen inden kunne sige hvilken dag/tid de ville komme.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Super kundeservice og flot, Flot arbejde

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
bedste kunde- og montÞrservice nogensinde!

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Super flot "bordplade arbejde", udfÞrt til stor prÊcision og perfektion iht. til forventningerne og aftalen både mht. tid, pris og design. Et meget flot arbejde, som lever fuldt ud op til alle forventningerne og Þnskerne.
Godt arbejde som er meget professionelt udfÞrt !

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Super god service. Det produkt som jeg skulle bruge var udsolgt. Jeg fik en mail da det igen var på lager.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Modtaget 1. klasses produkt! SÊrdeles god vejledning fÞr ordren blev afgivet.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Fantastisk sted at handle.
Super sÞde og rare personer at handle med. Fantastiske produkter til gode priser.
Professionel råd og vejledning. Hurtig levering
Vi har brugt dem 2 gange og kommer tilbage ved nÊste projekt.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Kun de bedste anbefalinger herfra.
Punktlig, serviceminded, fleksibel og flot resultat. Til hver tid en leverandÞr jeg vil vÊlge.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Endnu engang tak til Lars og hans medarbejdere for rådgivning og hjÊlpen.
Det bliver sikkert ikke sidste gang vi bestiller derfra.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
HÞj kvalitet og kundeservice.
Har netop bestilt nye Corian bordplader til badevÊrelset. Special fremstillet i 20 mm med integreret vask. Meget flot arbejde leveret som lovet. Under produktionen blev jeg ringet op af DI Design efter granskning af tegningen. En fejl på vores tegning blev korrigeret og bordpladen blev som Þnsket. Meget professionelt arbejde.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Top professionelt arbejde! Dygtige og behagelige håndvÊrkere! En sand fornÞjelse.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã