レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Tijdje geleden schreef ik review over kleuren van een bestelde painting die er niet bij zaten. Heb 2 x gemaild maar kreeg geen reactie. Wat schetste mijn verbazing dat vandaag de ontbrekende steent... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

JÀtteroligt nÀr diamantmÃ¥lningarna kommer. Men jag tycker det Àr jÀttetrist att man numera har symboler istÀllet för nummer numrerad 1 Àr 1 och 2 Àr 2 och efter 9 kunde man börja med alfabetet eller... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Slechte ervaring gehad, maar moet nu erkennen dat het bedrijf volledig de zaak heeft recht getrokken. Excuses zijn gemaakt. Was een misdruk die gelijk omgeruild had moeten worden. Zaak naar behoren... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Att glömma tid och rum, att bara vara jag för en stund, sÃ¥ kÀnner jag nÀr jag sitter helt tagen av mina smÃ¥ diamanter. Att det sen blir nÃ¥got jag kan rama in och sÀtta upp pÃ¥ vÀggen - det Àr ju ett pl... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

In elk geval goede communicatie

In elk geval goede communicatie. Mijn vorige project was minder ivm levering van verkeerde steentjes, deze is tot nu toe goed!

2025幎9月5日

Diamondpaintingexpert からの回答

Fijn om te horen dat de communicatie goed was! Jammer van de verkeerde steentjes bij het vorige project, maar blij dat alles nu wél klopt. Laat het ons gerust weten als je nog iets nodig hebt!

Een eigen foto

Ik vroeg om een voorbeeld van een eigen foto. Die kreeg ik binnen 2 dagen en ook de levering was zeer vlot

2025幎8月11日

Diamondpaintingexpert からの回答

Bedankt voor je vriendelijke feedback! We zijn blij te horen dat de levering snel en soepel verliep.

Ben zeer tevreden over

Ben zeer tevreden over diamontpaintingexpert . Mooie paintings en doe het nog steeds heel graag . Zeker een aanrader

2025幎6月6日

Diamondpaintingexpert からの回答

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en met plezier aan de slag blijft – bedankt voor de aanbeveling!

5぀星のうち1の評䟡

Gevalletje bedonderen van Diamondpaintingexpert

Ik had een uitvoering besteld, maar de verkeerde, binnen 12 uur een mail gestuurd.
Kreeg de reactie dat het al onderweg was, dus dat het niet meer gewijzigd kon worden..... ik moest het na ontvangst maar terug sturen.
Echter via track and trace was het nog niet verzonden.
Een week later was het pakket pas onderweg.

Gevalletje bedonderen.

2025幎1月27日
自発的なレビュヌ

Diamondpaintingexpert からの回答

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring. We willen je erop wijzen dat het pakket een trackingnummer heeft, wat betekent dat het al verzonden was. Het kan soms een paar dagen duren voordat de trackinginformatie wordt bijgewerkt. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn, en we waarderen je geduld. Als je verdere vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

5぀星のうち5の評䟡

Levering in goede staat ontvangen

Levering in goede staat ontvangen. Vriendelijke chauffeur.

2024幎11月5日

Diamondpaintingexpert からの回答

Wat fijn om te horen dat de levering in goede staat is aangekomen en dat je tevreden bent met de vriendelijke chauffeur. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling en zien je graag weer terug!

5぀星のうち5の評䟡

Samma orsak som förra gången

2024幎11月5日

Diamondpaintingexpert からの回答

Tack för din kommentar! Vi förstÃ¥r att du upplever samma problem som förra gÃ¥ngen. Vi vill gÀrna hjÀlpa dig att lösa detta, men vi har noterat att bestÀllningsnumret du angav inte verkar tillhöra vÃ¥r webshop. Är du sÀker pÃ¥ att du lÀmnat din recension pÃ¥ rÀtt sida?

VÀnligen kontakta vårt kundtjÀnstteam så vi kan assistera dig på bÀsta sÀtt.

Lange levertijd, verder goed

Een week voor Sinterklaas besteld, maar ik kreeg steeds geen pakketje en hoorde ook niets. Een dag voor Sinterklaas kreeg ik een email dat mijn bestelling op maat gemaakt werd en dat het daarom langer duurde. Ik vreesde niets te zullen ontvangen maar nog een week later ontving ik email dat het eraan kwam en inderdaad, het werd bezorgd, netjes verpakt. Zag er goed uit allemaal, mijn dochter maakt eerst een andere af dus ze is er nog niet aan begonnen, maar ik heb er vertrouwen in.

2024幎12月16日
自発的なレビュヌ

Diamondpaintingexpert からの回答

Bedankt voor je review! We begrijpen dat het vervelend is dat je langer moest wachten dan verwacht, en we waarderen je geduld enorm. Het is goed om te horen dat je het pakket uiteindelijk hebt ontvangen en dat alles netjes verpakt was.
Veel plezier en succes met het project! 🌟

5぀星のうち5の評䟡

Even een probleem bij het bestellen

Even een probleem bij het bestellen, snel en zeer netjes opgelost. Prachtige Diamond Painting gemaakt van een foto. Zelfs nu al meerdere van Diamond Paining Expert.

2024幎8月4日

Diamondpaintingexpert からの回答

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je bestelling snel en netjes is opgelost. Het is geweldig dat je zo tevreden bent met je Diamond Painting, en we waarderen je steun als terugkerende klant.

survers

Goede survers
Mooie kaarten
Beste materiaal
Ik ben al jaren klant van jullie en ben dik tevreden

2024幎7月4日

Diamondpaintingexpert からの回答

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. Het betekent veel voor ons om klanten zoals jij te hebben die al jaren bij ons komen.

Fina pÀrlbroderier

Fina pÀrlbroderier

2024幎7月3日

Diamondpaintingexpert からの回答

Tack så mycket för din recension! Vi Àr glada att höra att du tycker om våra diamantmålningar. Om du har några fler tankar eller feedback, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att hjÀlpa dig med fler fantastiska projekt i framtiden!

Allt va bra er

2024幎6月5日

Diamondpaintingexpert からの回答

Tack för din feedback! Vi Àr glada att höra att allt var bra. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjÀlp med något, tveka inte att höra av dig.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。