Tijdje geleden schreef ik review over kleuren van een bestelde painting die er niet bij zaten. Heb 2 x gemaild maar kreeg geen reactie. Wat schetste mijn verbazing dat vandaag de ontbrekende steent... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
JÀtteroligt nÀr diamantmÃ¥lningarna kommer. Men jag tycker det Àr jÀttetrist att man numera har symboler istÀllet för nummer numrerad 1 Àr 1 och 2 Àr 2 och efter 9 kunde man börja med alfabetet eller... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Slechte ervaring gehad, maar moet nu erkennen dat het bedrijf volledig de zaak heeft recht getrokken. Excuses zijn gemaakt. Was een misdruk die gelijk omgeruild had moeten worden. Zaak naar behoren... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Att glömma tid och rum, att bara vara jag för en stund, sÃ¥ kÀnner jag nÀr jag sitter helt tagen av mina smÃ¥ diamanter. Att det sen blir nÃ¥got jag kan rama in och sÀtta upp pÃ¥ vÀggen - det Àr ju ett pl... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ik vind het zeer duidelijke paintings en met genoeg steentjes. Heb er vertrouwen in
De bestelling was netjes verpakt en goed afgeleverd
Ik vond het fijn dat ik andere steentjes kreeg. Dit omdat er 2 verkeerde kleuren bij mijn diamond painting schilderij zaten.
In elk geval goede communicatie. Mijn vorige project was minder ivm levering van verkeerde steentjes, deze is tot nu toe goed!

Diamondpaintingexpert ããã®åç
Ik vroeg om een voorbeeld van een eigen foto. Die kreeg ik binnen 2 dagen en ook de levering was zeer vlot

Diamondpaintingexpert ããã®åç
Ben zeer tevreden over diamontpaintingexpert . Mooie paintings en doe het nog steeds heel graag . Zeker een aanrader

Diamondpaintingexpert ããã®åç
Ik had een uitvoering besteld, maar de verkeerde, binnen 12 uur een mail gestuurd.
Kreeg de reactie dat het al onderweg was, dus dat het niet meer gewijzigd kon worden..... ik moest het na ontvangst maar terug sturen.
Echter via track and trace was het nog niet verzonden.
Een week later was het pakket pas onderweg.
Gevalletje bedonderen.

Diamondpaintingexpert ããã®åç
Levering in goede staat ontvangen. Vriendelijke chauffeur.

Diamondpaintingexpert ããã®åç
Een week voor Sinterklaas besteld, maar ik kreeg steeds geen pakketje en hoorde ook niets. Een dag voor Sinterklaas kreeg ik een email dat mijn bestelling op maat gemaakt werd en dat het daarom langer duurde. Ik vreesde niets te zullen ontvangen maar nog een week later ontving ik email dat het eraan kwam en inderdaad, het werd bezorgd, netjes verpakt. Zag er goed uit allemaal, mijn dochter maakt eerst een andere af dus ze is er nog niet aan begonnen, maar ik heb er vertrouwen in.

Diamondpaintingexpert ããã®åç
Even een probleem bij het bestellen, snel en zeer netjes opgelost. Prachtige Diamond Painting gemaakt van een foto. Zelfs nu al meerdere van Diamond Paining Expert.

Goede survers
Mooie kaarten
Beste materiaal
Ik ben al jaren klant van jullie en ben dik tevreden

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã