Diamond Painting for you レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte kwaliteit materialen geleverd gekregen. Daarnaast willen de eigenaren van niks weten als je dit bij hen aankaart. NOOIT bestellen hier, kijk bijvoorbeeld op concurrenten hun website. Ziet... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

de verzending gebeurde fijn op tijd. Ik had zeker net voor kerst niet verwacht dat het pakje snel geleverd zou worden. een minpunt voor mij is dat de artikelen in een doos geleverd worden zonder... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Helemaal fantastisch! Aan het begin kwam er na de bestelling (op zondag) een appje met een voorbeeld van het plaatje. Daarna werd mij aangeboden of ik meer kleuren wilde en heb toen 70 kleuren koste... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Netjes

Netjes. Prijs is goed kwaliteit is goed. Je kunt zelf kiezen welke maat je wilt dat is ook altijd handig

2022幎2月21日

Diamond Painting for you からの回答

Bedankt voor de review. Wij hopen dat u blijft genieten van uw Painting.

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd (als post nl had

Snel geleverd (als post nl had meegewerkt)
Goed verpakt
Mooi canvas en steentjes
Duidelijke tekens

2022幎1月27日

Diamond Painting for you からの回答

Bedankt voor uw revieuw. We zijn erg blij om te horen dat alles duidelijk en mooi is. Heel veel pleziet met de Diamon painting

Geweldige service

Geweldige service.
Mijn foto was niet goed om te gebruiken en ze hebben samen met mij naar een oplossing gezocht.
Een aanrader !!!

2022幎1月22日

Diamond Painting for you からの回答

Bedankt voor het bestellen bij ons. Erg blij dat u tevreden bent

Goede lay-out

Goede lay-out gekregen na eerst prettig contact met leverancier. Snelle levering,
Mooie kleuren. Painting heeft duidelijke letters en symbolen.
Volgende keer bestelling hier weer.

2022幎1月8日

Diamond Painting for you からの回答

Bedankt voor uw revieuw wij zijn blij om te horen dat u het zo heeft ervaren en we zien u graag terug.

5぀星のうち3の評䟡

de verzending gebeurde fijn op tijd

een minpunt voor mij is dat de artikelen in een doos geleverd worden zonder foto of sommige zelfs met meerderen, terwijl ik deze verder verkoop aan klanten.

ik heb ze dus zelf moeten uitsorteren, in een deftige doos moeten doen en zelf van foto voorzien om deze aan klanten te kunnen verkopen.

2022幎1月7日

Diamond Painting for you からの回答

Goedenmorgen, Ik wist dit niet van u en aangezien het naar het zelfde adress gaat deden we dit in 1 doos ja. In deze tijd proberen wij ook een klein beetje na te denken aan het mileu. wij hebben ook een levranciers kant voor bedrijven. u kunt altijd contact met ons opnemen hierover.

Diamond painting for you

Top service en top kwaliteit van de diamond painting! En ook nog snel geleverd.

2021幎11月27日

Top SUPERSNELLE levering!!!

Top SUPERSNELLE levering!!!! Mooi verpakt, hopelijk ook mooi resultaat

2021幎11月20日

Geweldig

Geweldig de geboden service

2021幎11月14日

5぀星のうち5の評䟡

Hele goede en persoonlijke service en

Hele goede en persoonlijke service en vriendelijke mensen. Werd volgens afspraak de volgende dag geleverd. Er zat een persoonlijke kaartje bij n.a.v. de foto voor de diamond painting waardoor het heel persoonlijk werd. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

2021幎11月3日

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit papier waarop de print gedrukt is.
Mooie kwaliteit steentjes en duidelijke nummering van de kleuren op de painting.
Mocht er iets zijn of je komt te kort zijn ze goed bereikbaar.
Goede service.

2021幎11月2日