Zeer slechte kwaliteit materialen geleverd gekregen. Daarnaast willen de eigenaren van niks weten als je dit bij hen aankaart. NOOIT bestellen hier, kijk bijvoorbeeld op concurrenten hun website. Ziet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
de verzending gebeurde fijn op tijd. Ik had zeker net voor kerst niet verwacht dat het pakje snel geleverd zou worden. een minpunt voor mij is dat de artikelen in een doos geleverd worden zonder... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helemaal fantastisch! Aan het begin kwam er na de bestelling (op zondag) een appje met een voorbeeld van het plaatje. Daarna werd mij aangeboden of ik meer kleuren wilde en heb toen 70 kleuren koste... ãã£ãšèŠã
Diamond Painting for you Gemaakt in Limburg
Gagaringstraat, 9, 6129HE, Urmond, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Netjes. Prijs is goed kwaliteit is goed. Je kunt zelf kiezen welke maat je wilt dat is ook altijd handig

Diamond Painting for you ããã®åç
Mooie valentijn Diamond painting for you 2 stuks bestel met super korting.
Makkelijk en volgens toezegging in kant en klaar verpakking geleverd.
Zo is het heel fijn om direct te beginnen.
Snel geleverd (als post nl had meegewerkt)
Goed verpakt
Mooi canvas en steentjes
Duidelijke tekens

Diamond Painting for you ããã®åç
Top....snelle levering,met de extra service.(thuis afgeleverd)
netjes verpakt,zal een mooi cadeau zijn.

Geweldige service.
Mijn foto was niet goed om te gebruiken en ze hebben samen met mij naar een oplossing gezocht.
Een aanrader !!!

Diamond Painting for you ããã®åç
Goede lay-out gekregen na eerst prettig contact met leverancier. Snelle levering,
Mooie kleuren. Painting heeft duidelijke letters en symbolen.
Volgende keer bestelling hier weer.

Diamond Painting for you ããã®åç
een minpunt voor mij is dat de artikelen in een doos geleverd worden zonder foto of sommige zelfs met meerderen, terwijl ik deze verder verkoop aan klanten.
ik heb ze dus zelf moeten uitsorteren, in een deftige doos moeten doen en zelf van foto voorzien om deze aan klanten te kunnen verkopen.

Diamond Painting for you ããã®åç
Top service en top kwaliteit van de diamond painting! En ook nog snel geleverd.

Top SUPERSNELLE levering!!!! Mooi verpakt, hopelijk ook mooi resultaatâŠ

Diamond Painting for you ããã®åç
Goed contact goede service fijne steentjes met afsluitbare zakjes

Diamond Painting for you ããã®åç
Hele goede en persoonlijke service en vriendelijke mensen. Werd volgens afspraak de volgende dag geleverd. Er zat een persoonlijke kaartje bij n.a.v. de foto voor de diamond painting waardoor het heel persoonlijk werd. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Diamond Painting for you ããã®åç
Goede kwaliteit papier waarop de print gedrukt is.
Mooie kwaliteit steentjes en duidelijke nummering van de kleuren op de painting.
Mocht er iets zijn of je komt te kort zijn ze goed bereikbaar.
Goede service.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã