DigiFinans レビュヌ 2,098

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min kone og jeg tog en beslutning, om en god renovering af vore hus, som er betalt ud. Vores Bank er trods 20 Ã¥rs venskab, ikke vore bedste ven, sÃ¥ vi afsÞgte hele internettet, og fandt forskellige ak... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hej, Mange tak for jeres service. Min oplevelse med DigiFinans har generelt vÊret positiv. Processen med at fÃ¥ lÃ¥net var forholdsvis hurtig og gennemsigtig, og jeg fik de nÞdvendige oplysninger pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig godt oplevelse super hjÊlp med det jeg havde brug for 👍 , men det kunne vÊre rart hvis man vidste hvad for et nummer i ringer fra da man bliver tÊppe bumpet med opkald fra de forskellige sam... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var hurtig at fÃ¥r svar ved ansÞgning uden problem , meget hjÊlpsom mennesker og hurtigst svar og dem (medarbejde er rigtig god til at guides kundernes behov i forhold til Þkonomien . Uden problem... もっず芋る

䌁業情報

1. 䟡栌比范サむト
  2. ロヌン代理店

圓該䌁業による蚘述

DigiFinans er din sammenligningstjeneste for lÃ¥n. SÞg om lÃ¥n for mellem 25.000 – 400.000 kr. uden sikkerhed. DigiFinans.dk hjÊlper dig med at finde de bedste lÃ¥n og samlelÃ¥n. SÞg om lÃ¥n via DigiFinans.dk - vores tjeneste er gratis, sikker og hurtig.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2098件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Min kone og jeg tog en beslutning

Min kone og jeg tog en beslutning, om en god renovering af vore hus, som er betalt ud. Vores Bank er trods 20 års venskab, ikke vore bedste ven, så vi afsÞgte hele internettet, og fandt forskellige aktÞrer der lovede at låne eller skaffe et lån...trods gode Þkonomiske forhold og et godt rådighedsbelÞb, blev vi afvist på stribe.....DigiFinans havde vi vÊret i god dialog med tidligere og de henvendte sig igen, og denne gang med et godt tilbud .... til de opgivne og de trÊtte, som gerne vil på lånemarket.....Gå direkte til DigiFinas.dk - De allerbedste anbefalingerne herfra Dennis & Lene

2026幎4月26日

⭐⭐⭐⭐⭐ Mange tak for din gode anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

🥰Vi er glade for at hÞre, at I havde en god oplevelse, efter at I havde vÊret igennem en vanskelig proces. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ jeres anbefaling og er taknemmelige for, at I deler jeres oplevelse. Det er dejligt at vide, at vi kunne hjÊlpe jer med at realisere jeres renoveringsdrÞmme!🥰

⭐⭐⭐⭐⭐ Mange tak for din gode anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

🙌😊 Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores tjeneste, og at vi kunne hjÊlpe dig med at finde det rigtige lÃ¥n!😊🙌

Ved det er bare iorden

Ved det er bare iorden

2026幎4月25日

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

👏😁 Tak for din feedback! Vi er glade for at hÞre, at det hele var i orden!😁👏

Hilsen Digifinans 🌐💫

Meget hjÊlpsom

2026幎4月23日

⭐⭐⭐⭐ Mange tak for din gode anmeldelse og de flotte 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐

🀝😎Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse, og oplevede os som hjÊlpsomme!😎🀝

Hilsen Sambla og Digifinans 🌐💫

Det vÊre godt noget

2026幎4月19日

⭐⭐⭐⭐⭐Tusind tak for de 5-stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding!

Tak for hjÊlp

Tak for hjÊlp

2026幎4月17日

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 4 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

🀩Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe. Tak for din feedback, det betyder meget for os.🀩

Outstanding experience

Outstanding experience. So nice and professional

2026幎4月16日

⭐⭐⭐⭐⭐ Thank you very much for your great review! ⭐⭐⭐⭐⭐

🍀 We’re happy to hear that you had an outstanding experience with us! 🍀

✹ Thank you for your trust and for choosing DigiFinans! ✹

Best regards,
Sambla & DigiFinans 🌐💫

Det var en god samarbejde med dem og

Det var en god samarbejde med dem og deres interesse for kunder

2026幎4月15日

⭐⭐⭐⭐⭐ Mange tak for din gode anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

🀩Vi er glade for at hÞre, at du havde et godt samarbejde med os, og at du oplevede vores interesse for kunder. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os!🀩

Fint forlÞb

2026幎4月18日

⭐⭐⭐⭐⭐ Mange tak for din gode anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

🀩Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse! Tak for din positive feedback!🀩

Hilsen Sambla & Digifinans 💯💫

Det var ikke så svÊrt at låne penge

Det var ikke så svÊrt at låne penge, når man står midt i en livskrise

2026幎4月15日

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for den gode anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

☺Vi er glade for at hÞre, at du oplevede det som ligetil at lÃ¥ne penge i en vanskelig tid. Tak for din feedback, den betyder meget for os.☺

Helt top oplevelse

Helt top oplevelse. Nemt og ligetil.

2026幎4月14日

DigiFinans からの回答

⭐⭐⭐⭐Tusind tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐

🀩Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at alt var nemt for dig. Tak for din positive feedback!🀩

Hilsen Sambla & Digifinans 💯💫

Kedelig oplevelse med pressende sÊlger

Kedelig oplevelse med pressende sÊlger, og problemer med kontakt efterfÞlgende, ved opsigelse.
Blev oplyst om direkte nummer og ved kontakt var det ikke tilgÊngeligt.

2026幎4月17日

Hej Morten,

Vi beklager meget din oplevelse med en pågående sÊlger og problemerne med at komme i kontakt med os ved opsigelse. Vi tager din feedback meget alvorligt.

Jeg har forsÞgt at kontakte dig telefonisk, for at drÞfte sagen nÊrmere - desvÊrre uden held.

Du meget velkommen til at ringe tilbage på tlf: 70 60 57 30, eller sende en mail til kundeservice@digifinans.dk, så vi kan drÞfte sagen nÊrmere.

Med venlig hilsen,
Sophia / Kundeservice
Sambla & Digifinans
Tlf. 70 60 57 30

⭐⭐⭐⭐⭐ Mange tak for din gode anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

🌞Vi er glade for at hÞre, at det var en nem oplevelse for dig. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os!🌞

Hilsen Sambla og Digifinans 🌐💫

Hurtig tilbage melling

2026幎4月11日

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

🥰 Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med os, og fik en hurtig tilbagemelding! 🥰

2026幎4月10日

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

🀩Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en super service! Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din positive feedback!🀩

Super god service

Det var en super god service og rigtig god medarbejder jeg snakkede med.

2026幎4月12日

⭐⭐⭐⭐ Mange tak for din gode anmeldelse og de flotte 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐

🀩Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at du var tilfreds med den service, du modtog!🀩

God Service

God Service

2026幎4月9日

⭐⭐⭐⭐⭐Tusind tak for de 5-stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

🀩Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en god service. Tak for din positive feedback!🀩

Fantastisk mÊglerfirma

Fantastisk mÊglerfirma, en medarbejder ringede personligt til mig og tilbÞd mig de bedste tilbud. En time efter opkaldet havde jeg allerede fået godkendelse fra banken. Tak, og pas på jer selv!

2026幎4月8日

⭐⭐⭐⭐⭐ Mange tak for din gode anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

😁Vi er glade for at hÞre, at du havde en sÃ¥ god oplevelse med vores firma. Det er dejligt at vide, at en medarbejder kunne hjÊlpe dig - hurtigt og effektivt!😁

Det er meget nemt

Det er meget nemt , og lynhurtigt!

2026幎4月2日

⭐⭐⭐⭐⭐ Mange tak for din gode anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

🙌😊 Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores tjeneste, og at du oplevede det som nemt og hurtigt!😊🙌

Hilsen Sambla & DigiFinans 🌐💫

Super god service og nemt at finde det

Super god service og nemt at finde det rigtige man skal bruge

2026幎4月1日

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

👏😁 Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os, og at vi kunne hjÊlpe dig med at finde det rette lÃ¥n 😁👏

Hilsen Sambla & Digifinans 🌐💫

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。