Jag har lÀmnat omdöme om Digital Skipper tidigare, men mÃ¥ste göra det igen nu nÀr jag köpte mer grejor och hade fler frÃ¥gor. GÀllde Victrons produkter. De kollade med Odelco och Ã¥terkom till mig. Men... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Startade chatten strax efter 18.00 och de svarade. Ganska snabbt efter nÃ¥gra frÃ¥gor frÃ¥n mig sÃ¥ tyckte de att det var bÀttre över telefon. Trots att det var ett bra tag sedan jag handlade nÃ¥got av de... ãã£ãšèŠã
Mycket bra support, ringde upp direkt för att gÃ¥ igenom de frÃ¥gor jag hade och Àndrade lite pÃ¥ de val jag gjort av delar som inte behövdes utan visade andra delar trots att de var billigare men bÀttre... ãã£ãšèŠã
Mattias Àr verkligen kunnig person som vet vad han sysslar med, dessutom gör han sitt yttersta för nöjda kunder. Det finns mÃ¥nga stÀllen dÀr man kan handla grejer men vÀldigt fÃ¥ dÀr supporten finns pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ããŒãçšåæäŸæ¥è
- ããªã³çšååº
- RV çšååº
- 倪éœãšãã«ã®ãŒè£ 眮æäŸæ¥è
- 倪éœå çºé»æ
- ãã¬ãŒã©ãŒçšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Digital Skipper - För dig som arbetar med, eller har passion för Marin Digitalisering! Vi på Digital Skipper brinner för Marin Digitalisering och vår målsÀttning Àr att du skall hitta såvÀl inspiration som de produkter du behöver för att genomföra just ditt projekt! Hos oss har du alltid fri frakt från ett ordervÀrde på 1.000kr (DHL), snabba leveranser och möjlighet att betala med faktura. Vi sÀljer produkter från en rad kÀnda varumÀrken såsom: ACR, Actisense, Amit, Airmar, Blue Sea Systems, CZone, Em-trak, Flir, Fusion, Glomex, Icom, Lectrotab, Maretron, MOB+, Navionics, Oceanflex, Ocean Signal, Paguro Generators, Poynting, Raymarine, Shakespeare, Simarine, SmartPlug, Standard Horizon, Sunbeam Systems, Veratron, Victron Energy och Yacht Devices.
é£çµ¡å
Box 1089, 181 22, Lidingö, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 08-124 423 20
- info@digital-skipper.se
- digital-skipper.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Den supporten och hjÀlpen som man fÃ¥râŠ
Den supporten och hjÀlpen som man får slår allt. Kunskapen som dom har Àr ett stort plus. Kommer vara en trogen kund. Stort tack.
Snabba svar
Snabba svar, hjÀlper till att vÀlja rÀtt produkt! UpphÀmtning från lager gick vÀldigt smidigt.
Bra service och snabb leverans
Bra service och snabb leverans. Köpte radar och plotter. Blev uppringd strax efter bestÀllning för att de ville kolla att jag hade allt som behövdes för installation. Det visade sig att en kabel saknades.
Varorna kom snabbt och verkar varaâŠ
Varorna kom snabbt och verkar vara enligt databladet.
Bra service
Snabbt hanterad bestÀllning och ettâŠ
Snabbt hanterad bestÀllning och ett trevligt samtal
Trevlig personal
Trevlig personal , bra och snabb support , håller leveranstider , toppen
-Fantastisk support och vÀgledning
-Fantastisk support och vÀgledning vid installation av marin elektronik
Jag Àr otroligt nöjd med den support som Digital Skipper har varit behjÀlplig med på min båt. Från första kontakten till fÀrdig anlÀggning, har de visat prov på hög professionalism, teknisk kompetens och genuin serviceanda.
⢠Snabb och personlig återkoppling Varje förfrågan besvarades snabbt, både via mejl, sms och telefon. Jag kÀnde mig aldrig bortglömd under processen.
⢠Gedigen teknisk expertis hos Digital Skipper som har djup kunskap om de olika produkterna och de kunde rekommendera de bÀsta lösningarna för just min båts behov.
⢠Felfri och sÀker vÀgledning vid installation av elektroniken.
⢠Lyhörd uppföljning och support Efter installationen erbjöds en genomgång av systemet ombord, och de har varit tillgÀngliga för snabb hjÀlp vid frågor eller justeringar.
Det som imponerade mig mest var kombinationen av teknisk kompetens och vÀnligt bemötande. Digital Skipper satte alltid mina behov i fokus och anpassade lösningarna efter både budget och önskemål. Jag kÀnde mig trygg genom hela processen och ser fram emot att vÀnda mig till dem igen vid framtida uppgraderingar.
Jag kan varmt rekommendera Digital Skipper till alla som söker högkvalitativ marin elektronik, professionell installation och förstklassig support. Fem stjÀrnor utan tvekan!
Pris leverans enkelt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹