digitaltphotoレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Top personlig service! Læste fine anmeldelser her, og ringede til Jacob for aftale om digitalisering af gamle VHS bånd samt VHS-C bånd. Meget behagelig kommunikation og da jeg var ppe på 4 bånd ial... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg er meget tilfreds med resultatet, og alt er organiseret. Så i stedet for at billederne, lysbillederne eller VHS båndene ligger i skuffer og skabe, til ingen verdens nytte, så få lagt det på USB st... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse med Digitaltphoto, havde flere DVD optagelser som min DVD ikke ville afspille. Jacob fik fixet alle mine DVD'er og lagt dem på USB. Det var mine børns første år som han reddede... もっと見る

企業情報

1. 写真屋

さまざまな外部ソースから提供された情報

Digitaltphoto tilbyder digitalisering af analoge fotos, dias (lysbilleder), negativer og videobånd. Konvertering af dine minder, så dine minder kan nydes digitalt på såvel mobiltelefon, tablet, PC og TV. Ofte får vi kun set billeder og video, hvis de er let tilgængelige, hvilket er princippet bag digitaltphoto. Vi ønsker du får et brugbart produkt, som du kan bruge og nyde med det samme, selv uden større PC viden. Service er en vigtig del af digitaltphotos fundament. Bestiller du en opgave på over kr. 400,- og bor du på Sjælland nord for Køge er afhentning af diverse analoge billeder, video m.m. samt levering af den færdige opgave sammen med det originale materiale, uden ekstra regning for dig. Med de mange muligheder der i dag er for at se billeder på TV, tablet, mobil og PC, er det en selvfølge at digitalisere. Det er skønt at hele familien kan se billederne samtidig på TV´et, og familien er sammen omkring denne oplevelse.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

Mange tak!

Fantastisk service! Mange tak til Jakob! Alle vores gamle dias-billeder er blevet reddet og kan nydes af hele familien nu!

2026年7月1日

Kan virkelig anbefales.

Jeg har fået scannet 143 minox lysbilleder, nogle næsten 70 år gamle, og jeg er yderst tilfreds med resultatet. Det hele er gået hurtigt og kommunikationen har været i top. Prisen var endda lavere end jeg havde forventet.

2025年11月12日

Minimum 5 stjerner

Minimum 5 stjerner, simpelthen fantastisk service og professionelt arbejde. Dejligt der stadig findes forretninger med folk som Jacob, i en verden hvor service og viden om produktet ikke er en selvfølge.

2025年6月17日
5つ星のうち5の評価

Høj kvalitet, super service og god pris!

Virkelig positiv oplevelse at benytte Digitaltphoto! Kvalitet, kommunikation og service helt i top. Vi havde 29 gamle videobånd fra børnene var små, som er blevet overspillet til USB og systematiseret på fineste vis. Afhentning og levering på adressen. Meget effektivt og professionelt arbejde. Vi vil klart anbefale Digitaltphoto.
Tak Jacob!

2024年11月25日
5つ星のうち5の評価

Super venlig, hurtig og kompetent.

Super venlig, hurtig og kompetent service. Og til helt rimelige priser. Vi har fået digitaliseret 69 videofilm i 5 forskellige formater fra 30 år af vores liv med bl.a. vores 3 drenges opvækst. Jacob fik klaret opgaven til et 12-tal. Gamle knækkede videoer blev repareret og alt digitaliseret, navngivet og kategoriseret. Vi er lykkelige og det er GULD det her. Tak Jacob!! Og de aller bedste anbefalinger herfra!!

2021年12月25日

Fantastisk oplevelse med Digitaltphoto

Jacob fik fixet alle mine DVD'er og lagt dem på USB.
Det var mine børns første år som han reddede, hvilket var uerstattelig for mig.
Kæmpe ros og tak Jacob

2021年10月17日

Super god service

Kan kun anbefale Digitaltphoto. Jeg skrev til Jacob, hvad mine ønsker for min ordre var. Han skrev hurtig tilbage og bestillingen blev gennemført. Min ordre blev færdig som ønsket. Jeg har været meget tilfreds og det er ikke sidste gang, at jeg benytter Digitaltphoto.

2021年10月15日

Verdensklasse service

Verdensklasse service - Mine albums/billeder blev som aftalt hentet på min bopæl. Der var god orden på alt hvad jeg fik retur (som efter aftale var taget ud af fotoalbums), så fotos var lige til at genindsætte præcis der hvor de var taget ud. Selve slutproduktet, de digitale billeder blev som aftalt leveret på USB nøgle i god kvalitet og også her i en god og overskuelig orden. De blev ydermere leveret til døren til aftalt pris. - Jeg kan kun anbefale Digitalphoto.dk hvis I skal have digitaliseret jeres gamle fotoalbums :)

2021年2月22日

Top personlig service

Top personlig service!
Læste fine anmeldelser her, og ringede til Jacob for aftale om digitalisering af gamle VHS bånd samt VHS-C bånd. Meget behagelig kommunikation og da jeg var ppe på 4 bånd ialt var der personlig både afhentning og aflevering. Nu har jeg de dejlige minder på en USB stik og kan redigere løs som jeg har lyst.
Vil til enhver tid anbefale Jacob og Digitaltphoto til dette! 1000 tak.

2021年1月28日

Super oplevelse

Hurtige tilbagemeldinger på alle henvendelser. Hurtig ekspedition. Flot kvalitet (dias scannede og videoer digitaliserede). God pris. Jeg køber gerne fra digitaltphoto igen.

2021年1月27日

Imponerende service

Imponerende service
Afleverede en del dias og videobånd og fik alt digitaliseret inden en uge. Ja, faktisk på 3 hverdage. Nem at kommunikere og lave aftaler med.
Tak for top service og ikke mindst et super produkt.

2020年7月29日

Super oplevelse

Super oplevelse. Materiale afhentet og leveret hjemme, bedst mulige kvalitet af gamle smalfilm fra 70'erne, dias fra start 90'erne og videoer fra slut 90 og start 00 :)

2020年6月15日
5つ星のうち5の評価

Yderst professionelt arbejde til meget rimelige priser.

Jeg er virkelig glad for at jeg faldt over ”digitaltphoto” på nettet. Jeg fik den bedst mulige service og den bedst tænkelige kvalitet tilbage af det digitaliserede materiale! Et virkelig professionelt arbejde og en meget professionel rådgivning! Et af VHS båndene hakkede delvis i overspilningen/digitaliseringen men Jacob bad mig bare sende båndet retur og fik også dette rettet ind – jeg er helt målløs over den gode service han yder. Mange tak det! Hos digitaltphoto er dine gamle filmminder i de bedste hænder!!!!

2020年5月23日

Kan varmt anbefales

Har brugt digitalphoto til at forevige nogle gamle VHS bånd, som desværre led af mug og skimmel. Intet problem for digitalphoto og 2 uger efter aflevering, modtog jeg et USB-stik med alle 8 film på! Er meget tilfreds med resultatet mht. kvalitet og servicen var i top. Filmene blev også hentet og leveret personligt.

2020年4月23日

Trustpilot エクスペリエンス