Fijne, warme sfeer en prettig hoe er naar mijn wensen wordt geluisterd en een eerlijk advies wordt gegeven.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Voor mij was dit de eerste ervaring bij Dikramaclinics. Het was een hele nieuwe ervaring met fillers en botox dus ik was best gespannen. Martine heeft een goede en uitgebreide analyse gemaakt, waar ik... もっと見る
Martine is een topper!! Ik was vooraf best zenuwachtig omdat het de eerste keer was dat ik fillers liet plaatsen, maar Martine stelde me meteen op mijn gemak. Ze is zó professioneel, vriendelijk e... もっと見る
Inmiddels kom ik al een aantal jaar bij Dikrama clinics. De Botox-behandelingen worden met veel zorg uitgevoerd en het resultaat is altijd mooi en natuurlijk. Er wordt goed geluisterd naar mijn wen... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Dikrama Clincs is dé injectables kliniek in Utrecht, opgericht door drie zussen, Monique, Jocelyn en Petra Dikrama met ieder hun expertise op het gebied van geneeskunde. Als dermatoloog, cosmetisch arts en huisarts, gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde, hebben zij diepgaande bewondering voor onze huid. Dikrama Clinics streeft ernaar dat iedereen lekker in zijn of haar vel zit, letterlijk en figuurlijk. Ieder mens heeft een unieke anatomie, mimiek en uitstraling. Daarom gelooft Dikrama Clinics niet in een “one size fits all” benadering. Alle behandelplannen worden met aandacht en op maat gemaakt. De artsen van Dikrama Clinics gaan altijd voor het meest natuurlijke resultaat en behoud van natuurlijke schoonheid.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Perfect!
Perfect service - perfect results!
The procedure was on the amazing level. I am surprised!
Thank you!
Petra een ware professional!
Petra een ware professional! Lippen weer natuurlijk bijgevuld d.m.v een nieuwe techniek, geen pijn en geen blauwe plekken! Zitten en gelijk met een goed natuurlijk resultaat weglopen, alsof er niks aan de hand is. Wederom weer super tevreden met het resultaat! :)
Professioneel en erg aardig
Professioneel en erg aardig, stellen je meteen op je gemak.Ik heb ervaring met Petra en wil niet anders meer!
Resultaat is geweldig ik raad iedereen deze clinic aan!!
Uitstekend
Petra stelt je op je gemak en neemt alle tijd voor je. Echt ontzettend blij met het resultaat!
Lipfillers
Monique heeft mijn lippen gevuld met fillers. Vooraf heeft zij mij uitgelegd hoe de behandeling eruit zou zien, wat ik zou voelen en hoe zij tot het gewenst resultaat wilt komen. De behandeling deed totaal geen pijn en Monique hield tussentijds op de hoogte van het resultaat. Enorm blij met het resultaat en de behandeling, over 12 maanden zeker weer!
Heel mooi en natuurlijk! Super blij !
Met deskundig advies en goede uitleg ben ik de behandeling aangegaan. Het resultaat van mijn behandeling is nog mooier dan ik gehoopt had! Dr. Monique Dikrama heeft het prachtig gedaan, super blij mee. De persoonlijke aandacht en begeleiding die zij geeft is ook heel erg fijn. Ik raad deze kliniek ook dan zeker aan!
Neuscorrectie met fillers
Ik werd vooraf goed geadviseerd over de behandeling en ben super blij met het natuurlijke eindresultaat. Arts Petra Dikrama stelde mij erg op mijn gemak en was professioneel. Echt een aanrader om naar deze kliniek te gaan!
Liquid facelift ondergaan
Liquid facelift ondergaan. Behandeling werd uitgevoerd door dr. Monique Dikrama.
Zij is zeer vriendelijk en uitleg vooraf was duidelijk. Het resultaat is fantastisch, heel blij mee.
Zeer tevreden over de behandelingen…
Zeer tevreden over de behandelingen (Filler neuslippenplooi en skinbooster decolleté) bij Monique!
Ervaren, betrouwbaar en kwaliteit.
Vandaag geweest voor infuustherapie
Vandaag geweest voor infuustherapie. Een cocktail aan vitamine gehad. Welke ik in deze tijd zeker nodig heb. Vanwege de lockdown zit ik veel meer binnen en voel ik me lichamelijk, wat ook geestelijk doorwerkt, minder actief. Op advies van Dr. Joceline Dikrama heb ik een cocktail gehad, welke helemaal aangepast op mijn situatie. Super fijn! Ik voel me meteen veel energieker en ook veel opgeluchter in mijn hoofd.
Zeer tevreden!!!
Bij Monique voor een behandeling geweest. Zeer tevreden, ze neemt de tijd voor je en geeft duidelijk deskundige advies. Voor mij is er een wereld open gegaan.
Monique is een top arts
Monique is een top arts! Zeer kundig. Luistert aandachtig naar je wensen en adviseert en behandelt je met grote zorg. Super blij met mijn resultaat
Betrouwbaar, eerlijk en zeer kundig
Monique is een betrouwbare arts, die oog heeft voor detail en schoonheid. Ze adviseert op een kundige en waardevolle manier. Hiernaast neemt ze de spanning voor een behandeling weg en vertelt ze op een fijne manier wat er gaat gebeuren. Tevens was de kliniek erg schoon en rustgevend. Zeer tevreden met het resultaat! Mijn huid straalt als nooit tevoren!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。