Really good experience, Iâve bought two different items over 2years. Both were great quality and exactly as described on the website. Been in contact with there support also quick and clear answers... ãã£ãšèŠã
KÞbte et beslag til Honeywell ringetryk. Lidt lÊngere leveringstid end vanligt og noget dyrere forsendelse. Beslaget ser ud som kom det fra en plastikprinter, men det er okay, isÊr hvis det som stil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har et Google Nest Doorbell kamera, der skal monteres pÃ¥ en aluminium dÞrkarm. Ville ikke borre i karmen, sÃ¥ sÞgte at fÃ¥ fremstillet et 3D beslag, der kan monteres med 3M tape pÃ¥ karmen, hvorpÃ¥ Goog... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Din3dprinter er en 3D-printvirksomhed med danske rÞdder og vi er glade for at kunne tilbyde vores ekspertise, samt vores smarte 3d-printede produkter til danske kunder.
Hovedgaden 24A, 8410, RÞnde, ãã³ããŒã¯
- +4589875793
- support@din3dprinter.dk
- din3dprinter.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Really good experience
Really good experience, Iâve bought two different items over 2years.
Both were great quality and exactly as described on the website.
Been in contact with there support also quick and clear answers with good solutions and focus on customer satisfaction.
And very fast delivery 2days from order.
Hurtig levering og kvaliteten i top.
Hurtigt og emnet passer perfekt.
Super fint skilt og hurtig leveringð
Honeywell beslag.
KÞbte et beslag til Honeywell ringetryk.
Lidt lÊngere leveringstid end vanligt og noget dyrere forsendelse.
Beslaget ser ud som kom det fra en plastikprinter, men det er okay, isÊr hvis det som stillet i udsigt er mere holdbart end det originale.

Din3dprinter ããã®åç
Perfekt produkt, hurtig levering
Nem og overskuelig website.
Hurtig behandling og varen fremme to dage efter.
Super godt produkt, passer perfekt.
Godt og pÊnt produkt ( ophÊng tilâŠ
Godt og pÊnt produkt ( ophÊng til projektor)
Hurtig levering
God og hurtig levering ð
Varer er fine
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse
De er mega hjÊlpsomme skulle have noget til at holde min strÞmforsyning til min skÊrm så den kan vÊre under bordet og så spurgte jeg om det var muligt at de kunne printe så at lige prÊcis passede til den og det var de mere end glad for at hjÊlpe med
Din 3D Printer leverede lynhurigt detâŠ
Din 3D Printer leverede lynhurigt det perfekt passende vÊgbeslag til ASUS BT8 WIFI-routeren, jeg skulle have op at hÊnge. I nydelig printkvalitet med gode detaljer. At der var to beslag i pakken, selv om kun et var bestilt tager jeg som en velkommen bonus..
3dprint har reddet levetiden pÃ¥ minâŠ
3dprint har reddet levetiden på min garmin cykelcomputer. Blev hurtig leveret
Jeg bestilte kroge til ophÊng af lysrebâŠ
Jeg bestilte kroge til ophÊng af lysreb under udhÊng
De blev efter anbefaling lavet med stÞrre åbning
Jeg er meget tilfreds , de fungerer perfekt og opsÊtningen gik super nemt
Go service og et godt produkt
Lisbeth