Dinbilpartnerejby レビュヌ 17

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

17件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fik lavet service, tandrem og sat sommerhjul på

Fik lavet service, skiftede tandrem og fik sat sommerhjul på.
Syntes oplevelsen samlet har vÊret god.
Personalet har vÊret flinke til at bevare mine mange spÞrgsmål gemmen telefonen og da vi kom og hentede bilen, fik vi de gamle reserveredele med hjem, da vi gerne ville se hvor slidt tandremmen var. Det gav en ekstra tryg fÞlelse.
Ved indleveringen af bilen fik vi at vide at der var meget travlt i og med at der var en mekaniker der var syg. Vi fik at vide vi måske ikke ville få den med hjem samme dag, som gjorde os lidt Êrgerlige, da det jo var det der var aftalen.
Dog fik vi en sms nogen timer efter at bilen var klar til afhentning. Vi blev mÞdt på pladsen af en af dem der arbejdet der, som sagde at han havde gjort hvad han kunne for at vi kunne få bilen med hjem. Det er derfor min opfattelse at de går langt for deres kunder og for at få os til at komme hurtigt videre, positivt ment.

2026幎5月26日

SÞde og yderst professionelle

SÞde og yderst professionelle. Min kones bil en cherlovet Spark 1.0, havde en aktiv motorlampe, hvorefter jeg kÞre kÞrte over til dinbilpartner i Ejby. Vi blev mÞdt en en hÞj professionalisme og vejledning i forhold til at, det viste sig at vÊre en defekt toppakning. Vi blev underrettet og vejledt hele processen igennem, på trods af at vi ikke valgte at lave reparation, da dette ikke kunne betale sig, hvilket vÊrkstedet også var enig i, hvilket er rart og betryggende at vide, at de rent faktisk tÊnker på deres kunder.

2026幎4月1日

1 stjerne for sÞde medarbejdere

Den ene stjerne gives for, at personalet er sÞde og imÞdekommende.

Til gengÊld kan jeg ikke give nogle stjerne for vÊrkstedets faglige niveau og trovÊrdigheden.

I et tilfÊlde skulle jeg blot have skiftet hjul. Den lÊrling der udfÞrte opgaven sagde efterfÞlgende at bilen skulle have skiftet bremser hele vejen rundt og om de skulle gÞre det. Det sagde jeg nej tak til, da jeg ikke mente at det var nÞdvendigt. EfterfÞlgende kÞrte bilen ca. 15.000 km og var til service på et andet vÊrksted, hvor de ikke kunne konstatere nedslidning. Ugen efter var bilen til syn og heller ikke her var der bemÊrkninger til bremserne. Det vil således sige, at det var en helt unÞdvendig reparation, som blev anbefalet.

I et andet tilfÊlde kÞrte motoren ujÊvnt og ved fejlsÞgning blev der konstateret, at tÊndspoler og tÊndrÞr skulle skiftes. Det blev udfÞrt og lÞste problemet. Et lille år efter begyndte motoren at kÞre ujÊvnt på samme måde og jeg spurgte vÊrkstedet om det kunne vÊre tÊndspolerne igen, da det fÞltes på prÊcis samme måde. Efter fejlsÞgning var svaret dog, at der skulle skiftes brÊndstof skinne, hvilket jeg fik en ret hÞj pris på. Jeg fik derfor alternative tilbud på Autobutler til noget lavere priser og fik derfor udfÞrt opgaven på et andet vÊrksted. DesvÊrre var det ikke dette der var fejlen og jeg fik undersÞgt bilen igen på et tredje sted. Her konstateredes det, at to af tÊndspolerne var defekte og de blev derfor skiftet. Herefter kÞrte bilen perfekt igen.

Hvad der altså var en reklamationssag endte med at jeg fik foretaget en unÞdvendig reparation, med merudgift til fÞlge.

Så på baggrund af disse to oplevelser, har jeg ikke stor tiltro til de faglige kompetencer på dette vÊrksted.

2025幎10月9日
自発的なレビュヌ

Hold jer langt vÊk fra dette firma.

Hold jer langt vÊk fra dette firma.
KÞbte en brugt bil der viste sig at have vÊret skadet i stÞrre omfang og dette blev ikke oplyst heller ikke i kÞbsaftalen. Da jeg ville annullere handlen ville de ikke acceptere, efter lÊngere tids skriveri frem og tilbage, og med FDMs advokat som mellem mand accepterede de til sidst. Ved afleveringen af bile skulle der pludselig fradrages 10.000 kr. for nogle stenslag på kofangeren der var der ved kÞbet. Bilen er nu tilbageleveret men her 16 dage efter de har modtaget og kvitteret for registreringsattesten har de stadig ikke afmeldt bilen, hvilket de lovmÊssigt har 4 dage til.
Den dårligste behandling jeg nogen sinde har fået i en bilhandel, u-Êrlig og u-professionel. Undgå for alt i verdenen dette firma

2026幎4月9日
自発的なレビュヌ

Jeg fik at vide min bremserens kan tage

Jeg fik at vide min bremserens kan tage en hel time dagen fÞr da jeg ringede til dem. Da jeg ankom tog det cirka 10 min for dem at rense og smÞre bremse klodserne. Jeg tvivler på om de overhovedet har fået de bagerste klodser med, da det er lidt mere vanskelige at få ud. Hvis vi antager de har fået alle klodser med kan det stadig ikke vÊre en grundig rensning på så kort tid. Jeg ringede endda til dem for at få bekrÊftet om det hele var gjort ordentligt, det svar jeg fik var hverken fyldestgÞrende eller serviceminded - jeg synes den unge mand var lidt uartig i sine besvarelser. Det bliver et andet sted nÊste gang.

2026幎4月9日
自発的なレビュヌ

Efter fejlsÞgning af motor lampe fik

Efter fejlsÞgning af motor lampe fik jeg en pris på ca 10.000 kr. jeg sagde ja til tilbuddet og afleverede min bil dagen fÞr.
De gik ikke igang med bilen tidligt som var aftalt og sidst på dagen/dagen efter var bilen ikke klar og de hÊvede så belÞbet på fejlen til ca 17000 kr.
Jeg sagde nej til det nye tilbud på 17000 kr og de gav mig alligevel en regning på 1000 kr uden samtykke.

Hold jer vÊk fra dem! Bare et godt råd!

2026幎3月6日
自発的なレビュヌ

LÞste alle udfordringer med et smil, selvom at jeg mÞdte op uden adapter til låsebolte, fik de skiftet mine dÊk så jeg nu kan kÞrer om vinteren og så endda uden ekstra regning trods det stÞrre tidsforbrug. Fik også nye hjulbolte med U.B.

2026幎1月9日
自発的なレビュヌ

Nye vinterdÊk, bremsesystem og service

Min bil skulle have nye vinterdÊk, skiftet baglyspÊre, service og kontrol af bremsesystem så fremsendelserne på instrumentbrÊttet forsvandt. Fik tilbud på via Autobutler i lÞbet af 3 timer. Accepterede tilbud og bestilte tid to dage efter. Afleverede bilen kl. 8.00 og hentede den igen kl. 14.00 hvor alt var fikset. Og så var bilen også lige blevet stÞvsuget. Prisen holdt i.h.t. til tilbud.
Top professionel service og super sÞd betjening. Kan absolut anbefale Din bil partner Ejby

2026幎1月8日

Super god service!

Super god service!
Fik et tilbud på fejlsÞgning, selvom jeg kom fra et andet vÊrksted, hvor de mente at der var andet der skulle udskiftes.
Hurtig fejlsÞgning med efterfÞlgende udbedring af fejlen, og jeg var kÞrende igen allerede efter 1,5 time.

2025幎9月25日

⭐⭐⭐⭐⭐

Startede med at skulle have bilen Diagnosticeret da familien skal på ferie om 4 dage- problemet fandt de efter 2 minutter😎
Problemet blev lÞst efter et par timer og min bil er nu klar til at kÞre til udlandet (Jylland)

Ferien er redder Jubii!!

Tusind tak for super service og godt arbejde

2025幎8月19日
自発的なレビュヌ

Det ene bremselys var defekt og jeg

Det ene bremselys var defekt og jeg håbede på at finde et vÊrksted der kunne tage min leasede BMC bil ind hurtigt. Jeg ringede til Dinbilpartnerejby og blev mÞdt med venlighed allerede fra fÞrste Þjeblik. Jeg kunne komme med det samme. Jeg forventede ikke nÞdvendigvis at få mit problem lÞst her og nu, men efter behagelig modtagelse og indskrivning i kundecenteret, gik der ikke mere end 10 minutter fÞr min bil blev kÞrt ind på vÊrkstedet. 5 minutter senere var bilen kÞreklar og pÊre skiftet med et smil!

Jeg kunne igen fÞle mig sikker i trafikken og kÞre hjem med minimal forbrug af tid.

KÊmpe anbefaling herfra. Tak til både servicemedarbejder og mekaniker for imÞdekommenhed og venlighed.

Mikael, RÞdovre

2025幎6月17日