レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super kundeservice da jeg skulle bytte min landshold mystery box. God og nem kommunikation via deres hjemmeside. Kan kun anbefale denne side

企業情報

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Bestilte 3 Ronaldo trøjer fra…

Bestilte 3 Ronaldo trøjer fra hjemmesiden og modtog pakken dagen efter. Trøjerne var i perfekt stand
Ville klart anbefale det, bestemt ikke sidste gang jeg handler her

2025年5月14日

5つ星のうち5の評価

God pris, levering til tiden

Jeg bestilte trøjen onsdag formiddag. Den kom fredag eftermiddag til pakkeshoppen. Fin trøje.

2025年5月2日

Super tilfreds

Super tilfreds! Bestilte en Messi Barcelona 2014/15 trøje, og den er præcis som forventet. God kvalitet, hurtig levering og rigtig god service. Handler helt sikkert her igen!

2025年5月1日

Perfekt handel

Jeg købte 2 trøjer på hjemmesiden, som blev leveret efter kun 2 dage. Rigtig fin indpakning, som beskytter trykket på trøjerne. Supergod handel, uden tvivl og jeg vil helt sikkert handle på siden igen

2025年4月7日

Kan klart anbefales

Jeg købte en Liverpool trøje fra 90’erne og trods alderen var standen som beskrevet. Jeg er super tilfreds med købet og det kommer helt sikker ikke til at være det sidste. Kan klart Anbefales

2025年4月24日

5つ星のうち2の評価

Fejlagtig angivning af stand

Trøjerne kom super hurtigt, men vær meget opmærksom på, hvilken stand trøjerne er i, før du køber. Jeg købt to trøjer, som var markeret som 9/10 stand på deres hjemmeside, men vil personligt mene, at de begge meget nærmere var 7/10 (betydelig plet på den ene og et mærke, der tydeligvis var limet på igen, på den anden samt generelle tegn på slid).

2025年4月25日

Hej Rasmus
Vi er kede af at du ikke har valgt at gå i dialog så vi ku ha løst problemet sammen. Vurdering af standen på trøjerne er vores mening.

God oplevelse

Købte en Liverpool trøje, perfekt stand!

Hurtig levering og god service.

Køber sikkert igen og kan snildt anbefale andre at købe der også:)

2025年3月24日

5つ星のうち5の評価

Har for nyligt bestilt en trøje til min…

Har for nyligt bestilt en trøje til min kæreste
Kundeservice var i orden, blev guidet til den rette størrelse og alt var som det skulle være
Klar anbefaling herfra

2025年3月19日

Fantastisk service og produkter

Fantastisk service og produkter! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg bestilte en trøje fra dinfodboldtrøje.com, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Hjemmesiden var nem at navigere, og det var hurtigt at finde den trøje, jeg ønskede. Bestillingsprocessen var enkel, og jeg modtog min ordre hurtigt. Kvaliteten af trøjen er topklasse – stoffet er behageligt, og trykket er skarpt og ser fantastisk ud.

Jeg havde et lille spørgsmål om min bestilling, og kundeservice var meget hjælpsom og venlig. De svarede hurtigt og løste mit problem på ingen tid.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg vil helt sikkert bestille fra dinfodboldtrøje.com igen. Jeg kan varmt anbefale dem!

2024年11月20日

Fantastisk kvalitet og pasform! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg bestilte en fodboldtrøje, og den levede helt op til forventningerne! Stoffet er behageligt, trykket ser holdbart ud, og pasformen er perfekt. Leveringen var hurtig, og alt var som beskrevet. Kan klart anbefales!

2025年3月15日

5つ星のうち5の評価

Fantastisk Service og gode priser!

Jeg bestilte en fodboldtrøje hos DinFodboldtrøje, og jeg er virkelig imponeret! Servicen var i top – hurtig levering og god kommunikation hele vejen. Trøjen var præcis som beskrevet, og kvaliteten var fremragende.

Priserne er helt fair, især i forhold til den høje kvalitet. Det er tydeligt at se, at de går op i både kundetilfredshed og gode produkter. Jeg handler helt sikkert her igen og kan kun anbefale dem!

2025年3月6日

5つ星のうち5の評価

Jeg er meget glad for mit køb og kommer…

Jeg er meget glad for mit køb og kommer helt sikkert til at handle her igen!

2025年3月17日

Køb af fodboldtrøje

Købte en Liverpool trøje der viste sig at være falsk. Da jeg returnerede den kunne jeg efter et par dage igen se den på deres hjemmeside. Pas på inden i køber ..... de har mange kopi trøjer på deres hjemmeside.

2025年1月22日

Hej Lasse
Vi er kede af at du har valgt at skrive en dårlig anmeldse på vores hjemmeside, da vi kan se du aldrig har handlet hos os før.

Flere gode oplevelser

Jeg har haft flere rigtig gode oplevelser med dinfodboldtroje.com. Jeg har handlet med dem 3-4 gange og har både købt nye og ældre trøjer. Alle handler er gået smertefrit med hurtig levering, god kundeservice og rigtig god kvalitet på alle trøjerne uanset årstal. Jeg kommer helt sikkert til at handle med dem igen.

2025年1月22日

Fantastisk handel med Dinfodboldtroje

Fantastisk handel med Dinfodboldtroje. Deres service er i topklasse og var utrolig hjælpsomme og venlige. De hjalp mig med at finde flere trøjer der passede mig perfekt!! Trøjerne er som beskrevet og leveringen var hurtig. Jeg kan varmt anbefale dinfodboldtroje til alle, der leder efter en pålidelig og effektiv service. Det var ikke sidste gang jeg købte min fodboldtrøje her.

2025年2月7日

Fake trøje.

Købte en trøje af jeres "ejer" Marcus Vedel Eriksen på Vinted, som viste sig at være piv-fake. Skævt logo, falsk tryk og super dårlig kvalitet. Alt tryk faldt af efter en vask på 30 grader. HELDIGVIS kunne Vinted også godt se at jeg var blevet snydt, og Marcus måtte derfor betale mig tilbage. gør jer selv en tjeneste og spar shoppeturen på dinfodboldtrøje...

2024年6月13日

Hej Marco

5つ星のうち1の評価

Solgte mig en fake Manchester United…

Solgte mig en fake Manchester United trøje, da jeg modtog den havde han klippet produktkoden af og påstod at det havde jeg gjort (???)
Derudover faldt hele spillerprintet af efter én skånsom håndvask. Han ignorerede mig i en måned og kom med alverdens vanvittige forklaringer og undskyldninger.
Hvis der var mulighed for at give 0 stjerner havde han fået det.

2024年6月30日

Hej Frederik

5つ星のうち1の評価

Jeg vil fraråde alle at handle med…

Jeg vil fraråde alle at handle med DinFodboldtrøje. Jeg har købt en Real Madrid trøje af dem, som blev beskrevet som værende perfekt stand uden huller eller brugsspor. Da jeg modtog trøje, var der både hul og pulls i den.
De har valgt ikke at svare på mine beskeder efter jeg har konfronteret dem om dette.
Jeg har set flere opslag fra personer som også har haft dårlige oplevelser på flere Facebook grupper.

2024年5月15日

Hej Aleksandar

Fantastisk trøje

Fantastisk trøje
Købte min Real Madrid trøje, og den kom 2 dage efter jeg havde bestilt den.
Billig priser på alle deres trøjer!

God kundeservice

2024年12月1日

God kvalitet

God forretning nemt at komme i kontakt med dem, god kvalitet, hurtigt leveret, så vil helt klart vende tilbage til dem igen

2024年10月3日

Trustpilot エクスペリエンス