Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. KÞbte Logitech K740 keyboards, der ellers er udgået af produktion, så jeg var meget glad for endelig at finde dem - og så oven i kÞbet i perfekt stand.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Afleverede i oktober 22 min Lenovo computer, som var âdÞdâ efter en biosopdatering til Din it partner i Thisted. Fik efter et par timer at vide, at den ikke stod til at redde: Alt var blevet gjort, herunder at afkoble strÞmmen og starte igen. Jeg fik derefter ret bekostelige tilbud pÃ¥ en overfÞrsel af harddiskens indhold og en ny computer. Tog hjem for at overveje tilbuddet. Harddisken var ikke blevet sat tilbage i computeren, sÃ¥ jeg kunne ikke umiddelbart selv afprÞve den. PÃ¥ nettet havde jeg lÊst, at mit problem normalt let kan lÞses ved at tÞmme computeren for strÞm og starte den igen. Derfor satte jeg selv harddisken tilbage i computeren og tÞmte computeren for strÞm. Den startede op med det samme og har siden fungeret perfekt. Jeg har selvfÞlgelig en mistanke om, at forretningen ikke har gjort deres arbejde ordentligt. De hÊvder, at jeg bare har vÊret heldig.
Jeg krÊvede mine 300 kr for undersÞgelsen tilbage. Det fik jeg lovning på. Efter 14 dage var der intet sket. Da jeg rykkede for pengene, blev de endelig overfÞrt. Jeg vil ikke bruge Din it partner igen.
Efter indkÞb af ny computer til ny medarbejder er der desvÊrre konstateret en fejl på den. Fejlmeldt klokken 23:09 om aftenen, og svar 06:09 nÊste morgen at der er der er en ny klar til afhentning inden kl. 10:00. - Den anden defekte er tilbageleveret, og vi er videre meget hurtigt ! - Det er service ! - Sådan, Lars !
Har stadig ikke fået mine penge tilbage, selv om de for 3 år siden blev dÞmt til at betale.
Nul service, snyder deres kunder.
afleverede min computer for at få skiftet en defekt blÊser og forklarede firmaet at jeg ikke kunne undvÊre den, så hvis det varede lÊngere end 14 dage skulle de ikke gÞre noget. Weekenden efter kommer jeg ud og ser computeren total adskilt og spÞrger til status. Der kunne gå lidt lÊngere end de 14 dage. Under hele processen hÞrte jeg aldrig noget medmindre jeg ringede og spurgte. Fik meget dårlige og ret så uhÞflige svar. Alt i alt har jeg netop nu fået maskinen tilbage ca 4 mdr senere. Er simpelthen for slÞvt og langt fra i orden. Jeg kom endda også til at betale prisen, som jeg nÊrmest kan kÞbe ny bÊrbar for.
Vil du have dit IT udstyr i meget UPROFESSIONELLE hÊnder skal du blot aflevere ved DinITPartner.