Jeg kan varmt anbefale Din Mester Tagservice. De leverer professionelt arbejde i hÞj kvalitet og er meget pÃ¥lidelige. Hele processen â fra fÞrste kontakt til det fÊrdige resultat â var bÃ¥de nem og e... ãã£ãšèŠã
Vi har vÊret meget glade for, at vi i sin tid tog kontakt til Martin, i forbindelse med en utÊt skotrende. Han har gennem hele forlÞbet vÊret meget grundig og behjÊlpelig og altid vÊret let at fÃ¥ fa... ãã£ãšèŠã
Vi har fået udskiftet skifereternitplader og rygning på vores tag - alt udfÞrt perfekt og til aftalt tid og pris. De varmeste anbefalinger fra os. Annie Larsen Lynge
Super god, professionel service. De ved hvad de laver og lagde hurtigt en plan for hvad der skulle gÞres, og de var ogsÃ¥ meget tydelige omkring pris osv. fra start af. Derudover udfÞrte de faktisk arb... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
"Vi vil ikke tilkendegive Trustpilot, da det er en brugerbetalt service, og vi nÊgter at betale 1.600 kr. pr. måned for at beholde gode anmeldelser, som konstant bliver slettet, samt for at få påpeget 'visninger' på ulovlig vis." **Din virksomhedsbeskrivelse med HTML bliver snart fjernet Det er ikke lÊngere muligt at bruge HTML i virksomhedsbeskrivelser uden en betalingspakke. Da HTML-taggene automatisk bliver fjernet, er du nÞdt til at lave en ny beskrivelse med almindelig tekst eller opgradere din konto.**
ãã³ããŒã¯
- dinmester.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
HÞj kvalitet og professionelt arbejde.
Jeg kan varmt anbefale Din Mester Tagservice. De leverer professionelt arbejde i hÞj kvalitet og er meget pÃ¥lidelige. Hele processen â fra fÞrste kontakt til det fÊrdige resultat â var bÃ¥de nem og effektiv.
Teamet arbejder hurtigt, er venlige og sÞrger for, at alt bliver udfÞrt ordentligt. Man kan tydeligt mÊrke, at de har stor erfaring med tagarbejde, og de går op i detaljerne. Samtidig holder de aftaler og rydder pÊnt op efter sig.
Hvis du leder efter et firma, der udfÞrer solidt tagarbejde til en fair pris, så er Din Mester Tagservice helt klart et godt valg.
Dygtig, grundig og altid let at få fat på.
Han har gennem hele forlÞbet vÊret meget grundig og behjÊlpelig og altid vÊret let at få fat på.
Vi vil uden tvivl give ham vores varmeste anbefalinger.
Afmontering af pejs og skorsten
God kommunikation og forventningsafstemmelse inden og under opgaven.
Vi har fÃ¥et udskiftetâŠ
De varmeste anbefalinger fra os.
Annie Larsen
Lynge
Fantastisk kundeservice
Det har vÊret en virkelig fantastisk oplevelse, hold kÊft det er god kundeservice de levere. Kan kun anbefale
super service og god rÃ¥dgivning vilâŠ
super service og god rådgivning vil helt klart anbefale
Behagelig samtale med god rådgivning
God dialog og rådgivninger
Super god oplevelse med Din MesterâŠ
Super god oplevelse med Din Mester Tagservice. Professionelt arbejde, god kommunikation og flot resultat. Alt blev udfÞrt til tiden og som aftalt. Kan klart anbefales!
Virkelig godt firma der udfÞre deresâŠ
Virkelig godt firma der udfÞre deres arbejde til tiden & er super flinke & hjÊlpsomme. Kan varmt anbefales
Hurtige
Nemme at få fat på, og fik det jeg skulle havde fikset på plads hurtigt. God kommunikation
God mand
God mand, godt firma, god service, det hele spillede bare
Mega god oplevelse
Fantastisk service
Hyggelig og kommunikerende
Kommunikativ, oprigtig, hurtig og dygtige. Et fint team med gode vibes. Var meget glad for at få udskiftet et vindue!
jeg havde en mega god oplevelse medâŠ
jeg havde en mega god oplevelse med brug af dinmester kan klart anbefales
Din mester kom hurtigt ud til en akutâŠ
Din mester kom hurtigt ud til en akut opstået utÊthed. De gav et realistisk tilbud og var gode til at aflÊse behov og budget. Alle aftaler blev overholdt til det aftalte budget.
Jeg hade et problem med mit tag og denâŠ
jeg havde et problem med mit tag, og din mester aps sendte hurtigt en montÞr ud. han var virkelig flink med en god attitude og tydelig arbejdslyst. arbejdet blev udfÞrt ordentligt og professionelt, og jeg er meget tilfreds med resultatet.
Gode til at udfÞre deres arbejde og gÞrâŠ
Gode til at udfÞre deres arbejde og gÞr det som der blev aftalt til tiden. Anbefaler kÊmpe herfra.
Professionelle i deres arbejde og service
Super god, professionel service. De ved hvad de laver og lagde hurtigt en plan for hvad der skulle gÞres, og de var også meget tydelige omkring pris osv. fra start af. Derudover udfÞrte de faktisk arbejdet til tiden!! Hvilket er det vigtigste for mig. Bruger dem igen nÊste gang