連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

En virkelig god oplevelse

Vi vil gerne komme med vores varmeste anbefaling af kokken Hassan, som lavede mad til 14 spisende, heraf 2 veganere. Menuen var traditionel (Kalve-tatar. Culotte med kartofler, svampe, palmekål og bernaise. Panna Cotta med bÊr og selvsyltet citron. Veganerne fik sÊrlige retter). Tataren, som havde fået et twist inspireret af libanesisk kÞkken, var måske den bedste tatar jeg har smagt.
Al mad var perfekt tilberedt og blev serveret når gÊsterne naturligt var klar til den.
Hassan svarede hurtigt på email, var åben over for idéer og kom selv med forslag. Han udarbejdede en indkÞbsseddel, som vi ikke havde problemer med at fÞlge.
Udover at vÊre en virkelig god kok, er Hassan imÞdekommende og overskudsagtig, hvilket også var med til at gÞre det til en god aften for os og vore gÊster.
Det var bedre mad end vi selv kunne have lavet, og det var rart at kunne bruge tid på gÊsterne i stedet for at skulle stå i kÞkkenet.

2026幎1月15日
5぀星のうち5の評䟡

Super hjÊlp i hverdagen til bÞrnefamilier

Da jeg fÞrste gang hÞrte om DinnerHelp, tÊnkte jeg: Kan det virkelig passe, at nogen kommer hjem til én og laver maden?
Men det gjorde det – og det var helt fantastisk.
Vi havde besÞg af en kok, som lavede fire lÊkre og sunde middagsretter til os. Maden blev opbevaret i kÞleskabet og fryseren, sÃ¥ vi havde hjemmelavet mad klar hele ugen. Ingen planlÊgning, ingen stress – bare god mad, klar til at varme.
Som soloselvstÊndig med barn er det her en kÊmpe gave. Det gav mig ro i hovedet, mere tid med mit barn og fÞlelsen af at kunne give sund og varieret mad uden at knokle for det hver dag.
DinnerHelp er ikke bare en tjeneste – det fÞles som Êgte hjÊlp.
Jeg kan varmt anbefale det til alle, der savner overskud i hverdagen.

LÊkkert og nemt

Vi har haft vores fÞrste booking, som forlÞb over al forventning. Den dygtige kok ankom til tiden og tilberedte rigtig lÊkker mad og sÞrgede for at rydde op efter sig. Der var masser af mad og det blev pakket, så det var lige til at varme op.

5぀星のうち5の評䟡

Kan varmt anbefale DinnerHelp - fantastisk koncept!

Vi har gennem Dinnerhelp.dk fÃ¥et Mads som kok en gang om ugen, og det fungerer helt fantastisk. Mads er ikke bare dygtig og professionel – han er ogsÃ¥ et utroligt rart menneske, som man straks fÞler sig tryg ved. Det fÞles helt naturligt at have ham i vores hjem, og han formÃ¥r hver uge at skabe lÊkre retter med stor omhu og god stemning.

Vi kan varmt anbefale Dinnerhelp.dk. Det er en kÊmpe hjÊlp i hverdagen og en virkelig god oplevelse hver eneste gang.

2025幎11月16日
5぀星のうち5の評䟡

Som en gave sendt fra himlen

Som en gave sendt fra himlen.
Det var lige det koncept som vi havde ledt efter uden held, indtil nu!
Vi har nu kvalitetstid med ungerne istedet for at stå i kÞkkenet og vi er vilde med det.
Vi får fast lavet og serverer mad om mandagen og samtidig bliver der lavet mad til de nÊste 2 dage - de skal blot varmes op.
I får den varmeste anbefaling herfra og er allerede delt i eget netvÊrk til hård pressede bÞrnefamilier

Rigtig god oplevelse!

Vi bookede en privat kok gennem Dinnerhelp, og det var en virkelig gennemfÞrt oplevelse.

Kokken var både professionel, imÞdekommende og rar at have i hjemmet og det fÞltes helt naturligt fra det Þjeblik, han trådte ind ad dÞren.

Ud fra de råvarer vi selv havde kÞbt ind, lavede han tre retter, der smagte rigtig godt. Hele familien var vilde med det, og det var en luksusfÞlelse at kunne slappe af, mens maden blev lavet for os.

Vi giver Dinnerhelp vores varmeste anbefaling.

2025幎10月21日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス