企業情報

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

レビューの確認を行います

Urusel kundtjänst

De skickar inte orderbekräftelse förrän man mailat och bett om det flera gånger. Samma sak de två gånger jag beställt från dem. Man får ingen spårbar länk till det företag som varan skickas med och det är över huvud taget svårt att komma i kontakt med kundtjänst. Aldrig mer Direktimporter.

2026年5月27日

Väldigt bra service

Serigöst företag. Kundtjänsen svarar inom 24 h och försöker allt i sin makt för att hjälpa till och lösa problem, trotts hög belastning.
Kommer defenetivt att beställa från denna hemsidan i fortsättningen ovh känna tryggheten. Så nöjd

2025年12月11日

Jättenöjd

Beställde 2025-05-17 med Klarna-Check-Out.
Leverns kom till mitt ombud 5 dagar senare.
Varan var 25% billigare än en konkurrent.

2025年5月22日
5つ星のうち2の評価

Desværre var der transportskade på mine…

Efter endnu en kontakt lykkedes det at få kompensationen🙂
Desværre var der transportskade på mine møbler
Vi bliver hurtigt enige om kompensation 26/4
Men har endnu ikke modtaget noget
Ej heller svar 🫣
Det er utroligt uhøfligt ikke at overholde aftalen

2025年4月26日

Jag beställde och betalade

Jag beställde och betalade, men har fortfarande inte fått någon bekräftelse eller tecken på liv från företaget. Det är helt oacceptabelt. Jag känner mig lurad och rekommenderar starkt att ni håller er borta från det här företaget.

2025年4月8日

meget dårlig kommunikation

meget dårlig kommunikation, har skrevet til dem 3 gange intet svar, nu har de hævet pengene på paypal men intet info om varen er sendt, intet t&t nummer,
sker der intet må jeg få paypal til at rykke dem eller de trække pengene tilbage
vil aldrig handle der igen og råde andre fra det

det hjalp at skrive til dem om paypal, viser sig de har sendt det i går bare jeg ikke har fået nogen mail fra dem før nu med t&t om hvornår den er sent fra Finland

2025年2月18日
5つ星のうち4の評価

Tveksam, men positivt överraskad...

Bra pris på det jag beställde och 49kr i frakt är riktigt bra. Speciellt när varorna sedan kom från Finland.

Sett till tidigare omdömen kändes det lite tveksamt, men att dom använder Klarna gjorde att jag slog till.

Rätt varor, kom på 4 vardagar från Finland, dessutom med PostNord. Inget att klaga på.

En suspekt sak, dock.
Fick 2 fakturor. Dom hade missat ETT ÖRE på första, så fick en till på den summan.
Givetvis inget att bråka om.

Dessutom en Fazer choklad godis i kartongen. Alltid ett plus.

2024年12月2日

VARNING

VARNING! De tog betalt och hävdade att mina varor levererats, men INGENTING levererades. Sen svarade de inte på kommunikation med annat än att de hävdade att varorna hade levererats. BLUFF!!!!

2024年11月20日

Mycket nöjd

Jag reklamerade en vara för sent men ändå löste dom problemet snabbt. De var trevliga o hanterade ärandet på ett bra sätt.
Jättebra kundservice, bra kvalitet o bra pris.
Fina lyktor!

2024年1月24日