Helt fantastisk kundeservice. Modtog en taske der detsvÊrre var defekt men vil den erstattet uden bÞvl. Derudover helt fine priser. 10/10 ville handle igen. :)
TyvÀrr var det nÃ¥got fel pÃ¥ varan. Men.. kundbemötandet var oklanderligt ð«ð«ð«varan ersattes snabbt och med ett trevligt bemötande. Tvekar inte att rekommendera och vara fortsatt kundð¥ð¥ð¥ð¥ð¥ Ann... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte et par skiver pÃ¥ disctree der var klar til afhentning 2 dage senere. DesvÊrre var der fejl i forsendelsen sÃ¥ jeg havde fÃ¥et 2 af den samme disc. Jeg skrev til kundeservice hvor vi hurtigt... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte for ikke lang tid siden en teleskop stang til at samle discs med op igen. Da jeg brugte den i en Ã¥ bukkede metallet, tÊt ved hÃ¥ndtaget, sÃ¥ jeg valgte at skrive til Disctree. Disctree mÞdt... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Disc Tree er din online disc sport butik med alt i udstyr til disc golf og ultimate frisbee. Vi håndterer alt fra salg af udstyr til events og anlÊg af disc golf baner.
Jernholmen 36, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
éåžž1é±é以å ã«åç
hurtig levering ja tak
SuperNice++++
Hurtig levering, hurtig kundeservice
Jeg bestilte et par skiver på disctree der var klar til afhentning 2 dage senere. DesvÊrre var der fejl i forsendelsen så jeg havde fået 2 af den samme disc. Jeg skrev til kundeservice hvor vi hurtigt kom frem til en lÞsning hvor jeg beholder den ekstra disc og de sendte den jeg oprindeligt havde bestilt samme dag.
Kontakter disctree på mail kl 14.
Kontakter disctree på mail kl 14.
Har varen nÊste dag kl 16. Det har jeg ikke oplevet fÞr.
Super service og hurtig lervering
Virkelig god service og virkelig hurtigâŠ
Virkelig god service og virkelig hurtig levering
Jeg er glad for at handle med Disc TreeâŠ
Jeg er glad for at handle med Disc Tree og får altid en god service.
Alt det gode :)
Gode reklamer for nye produkter, inspirerende nyhedsbreve og hurtig og nem bestilling og levering.
Good Customer Service
I am from Austria and had some problems with delivery (not Disctrees fault) and they helped to still get me my package in due time.
Altid hurtig levering og god service
Altid hurtig levering og god service. Klart det fortrukne disc golf sted for mig.
Kun gode oplevelser
Kun gode oplevelser. God service de få gange jeg har kontaktet dem.
Hurtig levering på SjÊlland i det mindste.
Bestilte 2 discs kl 13.30 og 13.54 var de pakket og gls var kontaktet. Det jan man da kun sige er hurtig og god service.
OgsÃ¥ er priserne og udvalget ogsÃ¥ en del bedre end sÃ¥ mange andre ðª
Hurtig levering fejlfrie produkter
Hurtig levering fejlfrie produkter som sedvaneligt whats not to like ðð»
Best selection of special discs
Best selection of special discs. Always fast and without issues deliveries. 100% recommended
Billige priser hurtig levering ogâŠ
Billige priser hurtig levering og smilende personale på udbringningstedet
Yderst tilfreds
Hurtig svar på mine spÞrgsmål og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler der.
De er vågne hos TreeDisc
At min lille ekstrabestillingen automatisk blev lagt sammen med den bestilling som jeg lige havde afgivet, hvilket betÞd at jeg slap for en gang ekstra porto :-)