BrÊnde fra DitBrÊnde.dk blev leveret hurtigt og blev placeret prÊcist og pÊnt hvor det var beskrevet. Kommunikations muligheden med chauffÞren virker helt perfekt og kan se det blev lÊst - 2 paller fr... ãã£ãšèŠã
BrÊndet blev leveret en uge efter bestilling, og vi fik en sms dagen fÞr med forventet leverings-tidspunkt. ChauffÞren var meget flink og tjenstvillig og kÞrte brÊnde-buret helt ind i carporten. BrÊn... ãã£ãšèŠã
UdmÊrket service, god kvalitet, og nem levering. Et stort + fordi det kom med en terrÊn gående palle lÞfter, så kunne få brÊnde ind på grunden, tÊt på brÊndeskuret. Vi vill bestille herfra igen.
Har lige, sammen med naboer, fÃ¥et leveret tÞrt fint brÊnde i gode stÞrrelserðªµ. Super levering 4 dage efter ordren blev sendt, ðð Ikke fÞrste gang vi har bestilt, og bestemt heller ikke sidste gang... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntÞrret birkebrÊnde og bÞgebrÊnde samt piller med smidig hjemlevering.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- ditbrÊnde.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
God pris og hurtig levering
God pris og hurtig levering. Kan anbefales.

Altid kunden i fokus
Samme goâe oplevelse, go samtale med chauffÞren som tydeligt har kunden i fokusð€

DitBraende.dk ããã®åç
Meget nem bestilling og betaling
Meget nem bestilling og betaling. BrÊndet blev leveret som aftalt og anbragt lige der hvor jeg ville, af en yderst venlig og faglig vognmand.

Nem bestilling
Nem bestilling
God kommunikation
God kvalitet brÊnde
10/10 herfra.

yderst stor energi og tidsbesparende effekt. FANTASTISK SERVICE
Der er ingen tvivl om hvorfor jeg Ã¥r efter Ã¥r bestiller brÊnde hos jer. En utrolig flot service i yder. Specielt da jeg er alenemor og vil gerne bruge min tid anderledes end at kÞre brÊnde i en trillebÞr helt ude fra vejen, for sÃ¥ at kÞrer det hele vejen over fortov og videre gennem carporten for til sidst at stable det hele inde i mit skur. Men fordi er er sÃ¥ sÞde at kÞrer det hele vejen ind hvor jeg Þnsker det pÃ¥laceret. GÞr at jeg spare MANGE timers arbejde og krÊfter, som jeg nu i stedet kan bruge pÃ¥ mine bÞrn og have mere energi. sÃ¥ STOR tak til jeres service fra mine bÞrn og jeg âº

TÞrt kvalitets brÊnde
Jeg bestilte ovntÞrret bÞg. Umiddelbart virker trÊet godt og tÞrt. GlÊder mig til at se om det brÊnder som forventet.
Levering var god. BrÊndet blev stillet prÊcis som aftalt. Dog er leveringstiden meget usikker og jeg blev overrasket da jeg efter 3 uger pludselig fik brÊndet leveret.
Alt i alt er jeg tilfreds

DitBraende.dk ããã®åç
Alt var som lovetð Super venlig ogâŠ
Alt var som lovetð Super venlig og smilende chauffÞr.

Perfektion
Alt er bare perfekt.
Bestilte brÊnde, fik en sms få dage efter hvor dato samt leveringstidspunktet fremgår.
Man kunne vedhÊfte billede og en besked til chauffÞren om hvor brÊndet skulle stilles.
Det stod prÊcis hvor jeg Þnskede.

Perfekt kvalitet og service
Ser fint ud og nemt at stable.
Absolut skÞnt at det kunne kÞres helt til garage, hvor det opbevares.
Meget venlig svensk chauffÞr.
Anbefales til alle.

DitBraende.dk ããã®åç
Hurtig og effektiv proces og bedst afâŠ
Hurtig og effektiv proces og bedst af alt, at chauffÞren placerede trÊet optimalt.

Fornem levering og service
ChauffÞren leverede brÊndet prÊcis der, jeg havde beskrevet, selvom jeg havde glemt at flytte de tre cykler, der spÊrrede for stedet. ChauffÞren havde pÊnt flyttet cyklerne. Fornem service. BrÊndet virker meget tÞrt og klar til brug. Meget tilfreds

DitBraende.dk ããã®åç
Meget fin levering af super tÞrtâŠ
Meget fin levering af super tÞrt egetrÊ. Kan anbefale

Godt brÊnde og hurtig levering
Godt brÊnde og hurtig levering

DitBraende.dk ããã®åç
Altid flink og serviceminded betjening.
Altid flink og serviceminded betjening.
Det er den samme chauffÞr, og han husker fra gang til gang hvor han skal stille leveringen af brÊnde. Vi er meget tilfredse.

DitBraende.dk ããã®åç
BrÊnde af hÞj kvalitet og en godâŠ
BrÊnde af hÞj kvalitet og en god leveringsservice

Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt. Venlig og fleksibel chaufÞr som fik bakset brÊndet perfekt ind.

DitBraende.dk ããã®åç
En god og rar chauffÞr,der hjalp med atâŠ
En god og rar chauffÞr,der hjalp med at kÞre brÊndet helt til havelågen, trods en lille udfordring.

Branden blev sat under taget
Branden blev sat under taget
helt perfekt
Hurtigt levering også var der bundet så det var super nemt og bÊrer ind .
Vi har fået fra dem fÞr og vi gÞr det igen nÊste gang.

DitBraende.dk ããã®åç
Kom hurtigt og super brÊnde incl kÞrselâŠ
Kom hurtigt og super brÊnde incl kÞrsel og levering hvor man vil have sit brÊnde ðð»ðªð det er sgu da klasse ðð»ð