BrÊnde fra DitBrÊnde.dk blev leveret hurtigt og blev placeret prÊcist og pÊnt hvor det var beskrevet. Kommunikations muligheden med chauffÞren virker helt perfekt og kan se det blev lÊst - 2 paller fr... ãã£ãšèŠã
BrÊndet blev leveret en uge efter bestilling, og vi fik en sms dagen fÞr med forventet leverings-tidspunkt. ChauffÞren var meget flink og tjenstvillig og kÞrte brÊnde-buret helt ind i carporten. BrÊn... ãã£ãšèŠã
UdmÊrket service, god kvalitet, og nem levering. Et stort + fordi det kom med en terrÊn gående palle lÞfter, så kunne få brÊnde ind på grunden, tÊt på brÊndeskuret. Vi vill bestille herfra igen.
Har lige, sammen med naboer, fÃ¥et leveret tÞrt fint brÊnde i gode stÞrrelserðªµ. Super levering 4 dage efter ordren blev sendt, ðð Ikke fÞrste gang vi har bestilt, og bestemt heller ikke sidste gang... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntÞrret birkebrÊnde og bÞgebrÊnde samt piller med smidig hjemlevering.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- ditbrÊnde.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç

Flot/godt tÞrt bÞgebrÊnde
Flot/godt tÞrt bÞgebrÊnde , leveret af en god vognmand fik sat det der hvor det var nemt for mig

hurtig levering
en meget hurtig levering og en venlig og imÞdekommende chauffÞr.
Helt klart en god oplevelse igen.

TAK :O)
FÞrste gang jeg bestilte trÊbriketter hos jer! En super god plevelse, som gÞr, at jeg 100% vil anbefale jer til alle! (og selvfÞgelig vil kÞbe trÊbriketter hos nÊste gang)
Jeres chauffÞr som kom med 4 paller trÊbriketter, var sÞd, venlig og gav mig en 100% kundeservice.

Fint trÊ
Fint trÊ, har kÞbt hos ditbrÊnde.dk fÞr og er godt tilfreds. Jeg sÞgte trÊ, der ikke var ovntÞrret, da jeg dels kÞber ind til et par år ad gangen og har horisont nok til at det får tid til at lufttÞrre. Og så synes jeg at leveringen i et net på en palle er en fiks måde at få det leveret på.

DitBraende.dk ããã®åç
Altid lÊkkert og godt brÊnde
Altid lÊkkert og godt brÊnde. KÞber primÊrt birk. Selvom bÞgen også er god.

DitBraende.dk ããã®åç
Jeg har endnu ikke brugt nogle pillerâŠ
Jeg har endnu ikke brugt nogle piller men de ser da gode ud leveringen var super god prisen god.
Ikke sidste gang jeg kÞber hos Dit brÊnde ð

godt tilbud
godt tilbud
leveret lige der hvor jeg gerne ville have det
hurtig levering

DitBraende.dk ããã®åç
Super hurtig levering af noget pÊntâŠ
Super hurtig levering af noget pÊnt brÊnde til fornuftig pris.
Fantastisk chauffÞr der kÞrte brÊndet ned i baghave til brÊndehÊkken.
Kan kun anbefale som leverandÞr.

God og åben kommunikation
Der var åbenhed om at leveringstiden ville vÊre lidt lang, men pengene blev ikke trukket fÞr afsendelsen var bekrÊftet så klar kommunikation gjorde jeg ikke var urolig.

Super godt firma.
Det er altid em fornÞjelse at handle hos jer, brÊndet er helt i top, og chauffÞren er bare den bedste der findes.
Vi glÊder os allerede til nÊste gang.

DitBraende.dk ããã®åç
super sÞde og god service
super sÞde og god service. Anbefaler det til alleð

DitBraende.dk ããã®åç
Hurtig levering og venlig chauffÞr
Hurtig levering af et brÊndetårn. BrÊndet er altid god kvalitet. ChauffÞren er venlig og placerer tårnet, så det står så lidt i vejen som muligt.

Levering hurtig
Levering hurtig - og sat et godt sted i indkÞrslen.
BrÊnde af god kvalitet - men synes ikke der var sÃ¥ meget som der normalt er i et brÊndetÃ¥rn hvor brÊndet er stablet pÊntâŠ

DitBraende.dk ããã®åç
God levering og kvalitets brÊnde
Denne gang fik vi ikke en bekrÊftelse på vores bestilling og måtte ringe for at sikre vores bestilling var gået igennem og fÞrst der, fik vi en bekrÊftelse. Leveringen var perfekt og kvaliteten god. At vi selv måtte ringe for bekrÊftelse er årsagen til kun 4 stjerner og ikke de fem.Men dejligt med en levering helt til vores brÊndeskur.

Fantastisk oplevelse
ChauffÞr var sÞd at sÊtte brÊndet hvor vi ville have det, meget flot brÊnde