Ditisecht レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

prachtige max verstappen helm met handtekening gekocht,de service was van het begin tot het eind super.zal er zeker weer bestellen

5つ星のうち5の評価

Ik was lang op zoek naar een foto met originele handtekening van mijn favo muzikanten van vroeger. Via via ben ik in contact gekomen met Dhr Edwin Janssen van dit is echt .nl Research en navraag... もっと見る

企業が回答しました

4. トレーディング カード専門店
  5. ポスター店
  6. 額縁専門店

当該企業による記述

Ditisecht verkoopt gesigneerde en ongesigneerde verzamel items van bijvoorbeeld bekende personen. Alle gesigneerde items zijn voorzien van een certificaat van echtheid van Ditisecht of JSA en andere grote partijen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via 020-3695633 of info@ditisecht.nl

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3件

レビューを書く

Super goede service

Super goede service, en goed contact. Ik ben super blij met de gesigneerde foto die ik besteld heb. Hij werd diezelfde dag verzonden en had hem de dag erna al in huis.

2025年12月15日
5つ星のうち5の評価

🌟 Uitstekende ervaring van begin tot eind

🌟 Uitstekende ervaring van begin tot eind!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop van de gesigneerde foto van Johnny Cash. Het item zelf is van topkwaliteit — een prachtig en authentiek stuk dat elke fan zou koesteren.

De communicatie met de verkoper was vlekkeloos: snel, vriendelijk en informatief. Ik werd goed op de hoogte gehouden van elke stap in het proces. De levering was bovendien razendsnel en veilig verpakt, zodat de foto in perfecte staat aankwam.

Kortom: een betrouwbare verkoper, een schitterend product en een service die vertrouwen wekt. Absoluut een aanrader!

2025年10月24日
5つ星のうち5の評価

Wat een mooie verzamelobjecten op deze…

Wat een mooie verzamelobjecten op deze site zeg!

Als groot verzamelaar hier al meerdere objecten weggehaald. Zeer redelijke prijzen, snelle levertijd en handtekeningen zagen er op de foto al goed uit. 100% Echt en 100% tevreden.

2025年10月23日

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf, was al lang opzoek naar een gesigneerde foto van Lionel Messi met een echtheids certificaat. Ik heb het bedrijf Ditisecht gemaild en gevraagd of zij mij hiermee konden helpen en binnen een week hadden ze een mooi excemplaar voor mij gevonden. super blij mee heel erg bedankt ditisecht

2025年9月17日

cultbands.

2 mooie foto's kirk hammet&kerry king gesigneerd ...gekocht bij "dit is echt "ingekaderd en opgestuurd deal snel gesloten en prima overleg ,vlot&soepel ,ben er tevreden mee ze hangen mooi in mencave dit smaakt naar meer, doe zo verder ik koop zeker nog bij u...grt dirk uit belgié

2025年5月20日
5つ星のうち5の評価

Een positieve en behulpzame proces van…

5 plus sterren waard! Een positieve en behulpzame proces van begin tot eind. Edwin voegt daad bij het woord en denkt mee in mogelijkheden. Op de vraag of ik iets meer informatie kon krijgen over een collectors item werd snel op gereageerd. Als kers op de taart werd de memorabilia. persoonlijk bezorgd. Ontzettend blij met wat ik heb mogen ontvangen. Hint hint; I love it when a plan comes together!

Dankjewel Edwin!

2025年6月13日

Last minute flexibiliteit

We waren 'last minute' op zoek naar een origineel cadeau voor een collega en dankzij de felxiibiliteit en soepele communicatie konden we de ingelijste foto van Bill Gibbons nog dezelfde dag ophalen

2024年9月23日
5つ星のうち5の評価

Vertrouwd en Blij: Authentieke Aankopen!

Het is echt geweldig hoe gemakkelijk het is om met behulp van code op een website te controleren of iets authentiek is. Het proces verloopt snel en accuraat, waardoor ik vol vertrouwen mijn aankopen kan doen. Ik ben echt dolblij met mijn recente aanschaf, vooral met mijn gesigneerde foto compleet met handtekening en certificaat. Het voelt geweldig om te weten dat ik een echt en waardevol stuk heb bemachtigd.

2024年3月22日
Ditisecht ロゴ

Ditisecht からの回答

Bedankt Ehsan! Binnenkort gaat de website online en help ik u graag weer met de volgende aankoop.

5つ星のうち5の評価

Betrouwbare mensen goed met edwin…

Betrouwbare mensen goed met edwin onderhandeld ben tevreden vrg ad

2024年3月6日
Ditisecht ロゴ

Ditisecht からの回答

Bedankt Ad! Binnenkort gaat de webshop online en kunt u makkelijk en snel een goed overzicht krijgen van wat ik allemaal aan te bieden heb.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。