レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan kun give mine varmeste anbefalinger, Har aldrig haft problemer med djmc Altid venligt personale, der altid stÃ¥r klar til at hjÊlpe uanset problemets stÞrrelse, KÞbte min Yamaha Maxim derinde... もっず芋る

Jeg havde kÞbt en ny kabinescooter igennem dj og havde lidt problemer med den skal siges det er ikke hans model men danni og hans dygtige mekaniker fik styr pÃ¥ det selvom det faktisk ikke dem der skul... もっず芋る

Verdensklasse service og super kompetent rÃ¥dgivning! Tager hellere end gerne turen til Herning nÃ¥r cyklen skal serviceres, repareres eller jeg bare har lyst til at kigge lidt i butikken og drÞmme om... もっず芋る

Dj motorcykler er en super god butik, de ved hva de snakker om, og de er 100% Êrlig, de sÊlger dig ikke noget du ikke har behov for, og sÃ¥ er en aftale en aftale, god jysk handels kultur, og pri... もっず芋る

䌁業情報

1. バむク修理店
  2. スクヌタヌ販売店
  3. オヌトバむ販売店
  4. プゞョヌ ディヌラヌ
  5. スズキ モヌタヌサむクル ディヌラヌ
  6. ダマハ モヌタヌサむクル ディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkommen til DJ Motorcykels hjemmeside, her kan du lÊse lidt om vores virksomhed og forretning samtidig med du kan se de nyeste motorcykler på lager.

• 7400, Herning, デンマヌク

• djmc.dk

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

24件のレビュヌ

Jeg havde kÞbt en ny kabinescooter

Jeg havde kÞbt en ny kabinescooter igennem dj og havde lidt problemer med den skal siges det er ikke hans model men danni og hans dygtige mekaniker fik styr på det selvom det faktisk ikke dem der skulle lave det kan anbefale at handle med dem og kan regne med dem og en dygtig mekanikker

2026幎1月23日
自発的なレビュヌ

Dj motorcykler er en super god butik

Dj motorcykler er en super god butik, de ved hva de snakker om, og de er 100% Êrlig, de sÊlger dig ikke noget du ikke har behov for, og så er en aftale en aftale, god jysk handels kultur, og prisen er altid skarp

Og man kan snakke med både Danni og hans medarbejdere, det er altid hyggeligt at besÞge dj motorcykler

Og så brakker de altid en arm for deres kunder, jeg stod og manglede et kÊdelede en fredag og Danni kÞrte land og rige rundt, brugte 5 timer på at finde det kÊdeled og jeg fik kun en regning på den tid det tog at samle kÊde, det tar jeg hatten af for, stor respekt herfra

5 ud af 5 stjerner herfra

2022幎5月5日
自発的なレビュヌ

Elsker at komme hos DJ med mine

Elsker at komme hos DJ med mine opgaver. Jeg servicere selv mine MC’er men bruger dem til alt mekaniker arbejde der krÊver specialvÊrktÞj og den slags. De er altid hjÊlpsomme. Jeg smider mine afmonterede dele forbi og henter dem nÃ¥r de klar. Har fÃ¥et lavet et enkelt stort service pÃ¥ en nyere CBF 1000 som jeg ikke selv havde mod pÃ¥ at gÃ¥ til og der var fin transparens mellem deres estimat pÃ¥ arbejde og materialer.
Og de ringede sgu også til mig vedr. nogle nye dÊmpere der ville krÊve meget ekstra arbejde på min Harley og jeg fik muligheden for lige at beslutte at så skulle de ikke på alligevel.

2022幎3月26日

Verdensklasse service!

Verdensklasse service og super kompetent rådgivning! Tager hellere end gerne turen til Herning når cyklen skal serviceres, repareres eller jeg bare har lyst til at kigge lidt i butikken og drÞmme om det nÊste kÞb :-).
Tak for handlen Danni, jeg kan varmt anbefale alle at handle hos jer.

2022幎3月24日

Min fÞrste motorcykel

Jeg har netop erhvervet mig et motorcykelkÞrekort, så nu var det tid til at kÞbe en motorcykel. Valget faldt på DJ-Motorcykler. Jeg blev vejledt af en flink herre ved navn Danni. Han fik mig ud og prÞve en brugt Yamaha FZ 600. Jeg blev forelsket i den med det samme, og fik den handlet. Tak til Danni for en god handel og en kanon fed motorcykel.

Fantastisk sted

Fantastisk sted!
Vanvittig god service fra både vÊrksted og sÊlger, altid klar på at hjÊlpe og finde holdbare lÞsninger. Gode priser mht. reparation af MC. Altid klar på en snak, om det er ang salg, reparation, byt eller andet. Klart en anbefaling fra mig til Danny og hans team!

自発的なレビュヌ

Et lille MC vÊrksted med et stor

Et lille MC vÊrksted med et stor hjerte, har prÞvet at stå i en helt håblÞst situation og skulle bruge stumper til min MC, og Dj motorcykler har sat himmel og hav i bevÊgelse for at hjÊlpe mig, og de er altid klar til at hjÊlpe med gode råd om indstilling af affjedring, og andre ting, så min MC bare spiller

Og prisen er helt fair, jeg har ALDRIG fået en regning derfor og tÊnkte "hold da op det var dyrt" tvÊrtimod så er jeg gang på gang overrasket over at det ikke er dyrere

Dj motorcykler er uden tvivl det sted jeg handler mine stumper og motorcykler, alt andet kan ikke svare sig

KÞb af brugt motorcykel

Efter en del overvejelse besluttede jeg mig for at anskaffe mig en motorcykel igen. Jeg havde hÞrt god omtale af DJ Motorcykler, og besluttede derfor at tage turen til Herning. Efter professionel vejledning af Danni fik jeg handlet en BMW der passer perfekt til mig. Danni lavede en skarp finansering på motorcyklen, og jeg har allerede kÞrt 500 km. på den i år. Det er tydeligt at mÊrke Danni har vÊret i branchen i mange år. Den service og rådgivning man får ved DJ Motorcykler er yderst professionel. Jeg kan på det varmeste anbefale Danni's forretning hvis du overvejer at handle ny eller brugt motorcykel. Jeg skal med sikkerhed til Herning igen når der skal laves service på min BMW.

DÃ¥rlig service.

KÞbte en ny mc hos DJ Motorcykler med lÞfte om de ville sende det nye dÊk som de ikke kunne levere til aftalte tid, det skal dog ikke ÞdelÊgge hvad der virkede som god service, de klarede de dog selv efterfÞlgende. Nu har DJ Motorcykler sendt dÊkket 3 gange med pakkepost til mig i Aalborg, enten har de verdens dårligste budservice ellers er de fulde af ####, dog hvis nogen ser 3 biler fra et Budservice firma kÞre rundt i Nordjylland og ser fortabt ud så send dem bare retur, jeg har kÞbt et nyt dÊk. Som sagt på Nordjysk - Det var billigt og finde udad hvor jeg ikke skal bruge flere penge :)

2022幎3月18日
DJ Motorcykler Aps ロゎ

DJ Motorcykler Aps からの回答

Hej Tonny..

Vi beklager meget du aldrig har modtaget dit dÊk, men kan fortÊlle dig med sikkerhed at dÊkket er sendt og ude af vores hÊnder så kan betro dig vi er et dÊk fattigere, hvor den er landet er håblÞst at vide efter alle de måneder..

Men uanset hvad skal vi have rettet op på det, derfor kontakt os så får du selvfÞlgelig betaling for dÊkket eller alternativt sendt et nyt..

Mvh Danni - Dj motorcykler ApS

Kan varmt anbefale folkene ved DJ

Kan varmt anbefale folkene ved DJ
Altid klar på at hjÊlpe, give gode råd og så er jeg fuldt ud tilfreds med at få serviceret min motorcykel hos dem.
Har også kÞbt min virago 1100 der og den handel var også helt i top.

2022幎3月11日
自発的なレビュヌ

Det fås nok ikke bedre end dette

Han havde en meget velholdt CBR 600RR til salg som jeg var interesseret i at kÞbe. På trods af weekendlukket da det var ude for sÊsonen, kunne de uden problemer (og efter aftale), åbne dÞren for mig. Fik en grundig og meget interessant samtale med Danny, som i Þvrigt er super imÞdekommende og virkelig skarp på MCŽer. Jeg skulle ikke bruge megen tid på at beslutte, at det var her jeg skulle handle.

Kanon service! Samt levering af min nye Mc på SjÊlland!

Kan varmt anbefale DJ Motorcykler!

2022幎2月25日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。