Dj Terriik レビュー

TrustScore 5段階評価の4

企業情報

1. DJサービス

当該企業による記述

Med mere end 35 års musikalsk erfaring og udvikling skaber Dj Terriik en fest, der tager udgangspunkt i de ønsker og rammer, der aftales ved booking. Med dyb respekt for både musikken og selve festen trækker han på en livslang musikforståelse, der begyndte allerede som 4 årig, hvor han startede med at spille violin. Siden har rejsen budt på flere instrumenter, herunder cornet, horn, trommer samt senere guitar og sangskrivning, hvilket har formet hans brede musikalske fundament og live performence. Et mentorship med et amerikansk pladeselskab i Seattle førte til radioplay i blandt andet New York, Seattle, Florida, Australien, England og Danmark samt koncerter i både ind og udland som artist. I dag leverer DJ Terriik lækre beats, sprøde rytmer og et sikkert musikalsk flow, der naturligt får gæsterne ud på dansegulvet – unge såvel som ældre. Fokus er altid på stemning, timing og den samlede oplevelse, så værter og gæster får en fest, der både mærkes og huskes. Uanset om det er bryllup, fødselsdag, privatfest eller firmaarrangement, kan I forvente en professionel oplevelse fra start til slut, når I booker DJ Terriik.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 4件

レビューを書く

レビューの確認を行います

Kan KUN anbefale!!

Vi var virkelig mega tilfredse med Terriik til vores bryllup! Vi havde en stor og meget blandet gæstegruppe på tværs af generationer, og vores musiksmag er mildest talt også lidt blandet.

Vi nåede at danse til alt fra disco og gamle klassikere til 00’er hits og tysk techno, og på et tidspunkt havde vi sågar moshpit til metalmusik. Så der var lidt af hvert at holde styr på, men han var virkelig god til at mærke crowdet og finde den rigtige musik til stemningen.🫶

Der var gang i dansegulvet hele aftenen, og vi fik rigtig mange kommentarer fra gæsterne om hvor god musikken var. Han var også super god til at tage imod vores ønsker og samtidig selv vælge musik ud fra hvad der fungerede på dansegulvet.

Han var helt klart med til at gøre festen til den fest, vi havde håbet på og vi kan kun give ham vores varmeste anbefaling! 🙌🏼

2026年8月29日

Kære Madeleine og Jakob.

Tusinde tak for denne anmeldes .

Så dejligt at i havde så god en oplevelse og i fik muligheden for et brag af en fest.
Det var en sand fornøjelse at spille som dj.

Igen stort tillykke med jeres store dag og tak for at I valgte at booke mig som jeres Beyllups dj.

Mvh Terriik aka Dj Terriik

5つ星のうち5の評価

Max gang i dansegulvet til vores 80’er-fest!

Terriik var rigtig godt forberedt til vores 80’er bryllupsfest. Særlig stor stjerne til kommunikationen undervejs, hvor Tetris sikrede sig at programmet blev grundigt gennemgået, så vi ikke behøvede at tænke på noget i løbet af aftenen. Der var max gang i dansegulvet og både unge og gamle havde en dejlig fest😍

2026年7月31日

Kære Nicoline🥳
Tusinde tak for jeres tilbagemelding.
En sand fornøjelse at måtte være med til at fejre jer på jeres store kærligheds dag (bryllup) og opleve så høj en energi og så mange glade gæster på dansegulvet.

Tusinde tak for at book mig og havde tillid til mig, som jeres Bryllups Dj.

De bedste hilsner
Dj Terriik

God perfomance

God perfomance. Godt udstyr med g lyd. Terrik var meget omstillingsparat og leverede musik til både dem på 19 og 60 år. Ville helt klart booke ham igen.

2026年6月26日

Dj Terriik からの回答

Tusinde tak for din tilbagemelding.
Dejligt i havde en god fest og fedt at se unge som ældre danse og nyde jeres aften.

Jeg kommer gerne igen og spiller op til fest, dans og høj energi.

Super oplevelse

God kommunikation, ordnede forhold og en velforberedt, lydhør, nærværende, omstillingsparat, og professionel DJ. Kan varmt anbefales 👍🤓

2026年6月26日

Dj Terriik からの回答

Tusinde tak for den dejlige anmeldes. Jeg er rigtig glad for i havde en god oplevelse og en brag af en fest. Det var en stor fornøjelse at spille som Dj til jeres firma sommer fest.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。