Djurportal レビュー 89

TrustScore 5段階評価の3.5

3.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Jag upptäckte snabbt många spännande annonser genom portalen, och allt fungerade smidigt. Sidan är tydligt uppbyggd och lätt att navigera. Det gav mig en trygg känsla när jag letade efter ett nytt hus... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fick en otrolig service av en av deras anställda. Blev lite misskommunikation från mitt håll och de hanterade det väldigt professionellt och med förstånd. Bland den bästa kundservicen jag någonsin upp... もっと見る

3.3

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Använt tjänsten två gånger nu och båda…

Använt tjänsten två gånger nu och båda gångerna gick allt på skena. Första gången köpte jag en hona från en privat uppfödare, andra gången en reptil från en återförsäljare. Det som skiljer Djurportal från Facebook-grupper och Blocket är att annonser här faktiskt är verifierade, så man slipper halva tiden på bedrägeri och oseriösa säljare. Systemet är också snabbt och överlagringen är minimal, något jag uppskattar mycket när jag letar bland många annonser.

2026年2月6日
5つ星のうち3の評価

Vi har använt Djurportal flera gånger…

Vi har använt Djurportal flera gånger nu för att söka efter katter. Det som imponerar mest är hur många annonser som uppdateras dagligen, så det finns alltid något nytt att se. Kontakten med säljarna har varit smidig och de flesta svarar inom några timmar. En liten sak är att filtren ibland borde vara lite mer detaljerade, men överlag en bra plattform för vem som helst som är på jakt efter ett nytt husdjur.

5つ星のうち3の評価

Resultaten från sökningen var snabbt…

Resultaten från sökningen var snabbt relevanta utifrån mina val. Informationen presenterades tydligt och fokuserade på djuren.

2026年4月1日

Hej Arnold,

5つ星のうち5の評価

mycket bra upplevelse

mycket bra upplevelse, samt mycket bra kundtjänst, och ett speciellt tack till Camilla som gav all hjälp.

2026年4月4日

Hej Ahmad,

5つ星のうち3の評価

Jag upptäckte snabbt många spännande…

Jag upptäckte snabbt många spännande annonser genom portalen, och allt fungerade smidigt. Sidan är tydligt uppbyggd och lätt att navigera. Det gav mig en trygg känsla när jag letade efter ett nytt husdjur.

2026年3月3日

Hej Gustav,

5つ星のうち3の評価

Det blev snabbt tydligt att tjänsten…

Det blev snabbt tydligt att tjänsten var enkel att använda. Det var lätt att komma i kontakt med säljarna, och processen kändes smidig från början till slut.

Hej Simon,

5つ星のうち3の評価

Som ny köpare kändes det säkert att all…

Som ny köpare kändes det säkert att all information var samlad. Navigeringen var enkel, sidan snabb och gav ett seriöst intryck.

2026年3月24日

Hej Rolf,

5つ星のうち3の評価

När jag testade tjänsten första gången…

När jag testade tjänsten första gången märkte jag snabbt hur lätt det var att hitta rätt tack vare tydliga annonser och smidiga filter. Informationen kändes trovärdig, vilket gjorde valet enklare och mer tryggt.

2026年3月17日

Hej Gustav,

5つ星のうち3の評価

Säker handel var tydligt i fokus från…

Säker handel var tydligt i fokus från start. Informationen var klar och lätt att förstå, vilket gav ett genomtänkt och tryggt helhetsintryck.

Hej Crzegorz,

5つ星のうち3の評価

Det är lätt att publicera bilder och…

Det är lätt att publicera bilder och text, sidan är snabb och jag nådde snabbt många köpare.

2026年3月4日

Hej Seth,

5つ星のうち3の評価

Det finns förbättringspotential i…

Det finns förbättringspotential i sökfunktionen, men i övrigt fungerade sidan helt okej. Jag lyckades ändå sälja mitt djur utan större problem.

2026年3月17日

Hej Jim,

5つ星のうち3の評価

Redan efter några dagar hittade jag en…

Redan efter några dagar hittade jag en hund, och allt kändes enkelt och smidigt genom hela processen.

2026年3月19日

Hej Torsten,

5つ星のうち3の評価

Jag upplevde hela processen som väldigt…

Jag upplevde hela processen som väldigt säker och pålitlig. Allt flöt på utan problem, och svaren kom snabbt och effektivt.

2026年3月13日

Hej Konstantinos,

5つ星のうち3の評価

Trots att vissa delar av plattformen…

Trots att vissa delar av plattformen var lite svåra att använda och krävde en del scrollande lyckades jag till slut ändå hitta någon som ville köpa.

Hej Jim,

5つ星のうち3の評価

Redan samma dag som jag publicerade…

Redan samma dag som jag publicerade annonsen fick jag svar från intresserade köpare. Hela processen kändes väldigt professionell och välorganiserad.

2026年2月3日

Hej Bruno,

5つ星のうち3の評価

Att komma igång var verkligen enkelt

Att komma igång var verkligen enkelt. På mindre än tio minuter hade jag både registrerat ett konto och lagt upp min annons.

Hej Marc,

5つ星のうち3の評価

Jag fick ett bra intryck av sidan…

Jag fick ett bra intryck av sidan eftersom den känns trygg att använda och annonserna verkar granskas innan de publiceras. Därför kände jag mig säker när jag lade upp mitt djur till försäljning här. 🐾

Hej Edin,

Trustpilot エクスペリエンス