Tempur Danmark レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi fik en rigtig god oplevelse hos Tempur i Vestergade, Odense. Per var utrolig dygtig til at finde de helt rigtige madrasser til vores behov, uden at forsøge at oversælge noget. Professionel, ærlig o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sublim kundeservice! Bestilte julegaver på nettet på Black Friday. Blev ringet op om mandagen, fordi en af mine varer først kunne sendes først i januar. Dette blev accepteret, men den 23,december lå... もっと見る

5つ星のうち4の評価

企業情報

1. ベッド専門店
  2. 寝室家具店
  3. 日用品店

当該企業による記述

Hos Tempur er vi drevet af en passion for innovation og ønsket om at give dig den bedst mulige nattesøvn. Vi tror på, at du kun opnår dette på en madras og hovedpude der giver støtte og er komfortabel. Det unikke Tempur materiale er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du behøver det.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 101

レビューを書く

Tempur i 20 år

Har haft flere tempur senge over de sidste 20 år - I vores optik er der intet noget der slår dem.

2026年6月7日

Hej Niels,

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg havde i første omgang købt over nettet men forkert størrelse. Efter ca 10 dage, hvor jeg havde afprøvet puden, tog jeg ned i deres fysiske butik og blev tjekket ud mht størrelsen. Tog hjem med ny pude og besked om at komme tilbage indenfor 14 dage, hvis den heller ikke passede.

2026年5月15日

Hej Marianne,

5つ星のうち5の評価

Nemt og hurtigt at bestille.Hurtig…

Nemt og hurtigt at bestille.Hurtig levering . Dejligt produkt ❤️

2026年5月6日

Hej Marianne,

God produkt

God produkt, god service som de altid gør.

2026年4月22日

Hej SabC,

5つ星のうち5の評価

Hjemmeside der er til at finde ud af.

Hjemmeside der er til at finde ud af.
Hurtig levering.
Da det ikke er min første pude er jeg ikke overrasket over hvor god den er for nakke, skulder og ryg.
Kan varmt anbefales.

2026年4月8日

Hej Karin,

Tak for de flotte ord og for din anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vi ønsker dig mange gode nætters søvn 😊

Nemt at bestille

Nemt at bestille, skønt produkt, hurtig levering.

2026年4月28日

Hej Karen,

Tak for at du tog dig tid til at give os en positiv anmeldelse. Det er vi meget glade for.

5つ星のうち4の評価

Lagde ordren på produktet

Lagde ordren på produktet, hvilket var nemt nok, og betaling gik også uden problemer. Fik en mail på bekræftelse af ordren, og derefter skete der ikke noget i 3 dage. Jeg gik ind på min ordre på Tempurs hjemmeside, men der stod blot forberedes ? - Jeg ringede til kundeservice, der beklagede at hjemmesiden ikke blev opdateret, og at varen ikke var på lager, som oplyst ved ordreaflæggelse. Varen var nu på lager, og ville blive afsendt samme dag. Herefter var der fortsat ingen opdatering på ordren, førend der kom oplysning fra post Nord. Synes I bør stramme op på opdatering, så man kan følge sin ordre, via hjemmesiden.

2026年4月22日

Hej Kurt og Pia,

Tak for at du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

Vi tager den konstruktive kritik med videre. Det er dog korrekt, at man ikke får en opdatering ved afsendelse f.eks. Men vi vil overveje, om det er noget, vi skal begynde på.

Vi ønsker jer en god nattesøvn 😊

Lækkert lagen

Lækkert lagen, der passer perfekt.

2026年3月25日

Hej Birgitte,

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, varene er som
Forventet

2026年4月15日

Hej Birthe,

Effektiv hjemmeside

Effektiv hjemmeside, hurtig levering chauffør ringede at han var på vej med topmadras som blev leveret ved gangdør- perfekt.
Super produkt.

2026年4月9日

Hej Knudåge,

5つ星のうち1の評価

God kvalitet, men ingen hjælp ved problem

Jeg købte en TEMPUR Pro Plus SmartCool madras Medium (180×200×25 cm, Dark Grey) hos Jacobsen Møbler online.

Efter kun 2 nætter viste den sig at være for blød, selvom jeg tidligere har prøvet en tilsvarende model i butik. Måske skyldes forskellen temperatur eller forhold, men resultatet er, at jeg nu har ondt i lænden.

Selve kvaliteten er god, men komforten passer ikke til mig.

Jeg kontaktede butikken for at ombytte til en fastere model, men fik afslag, da madrassen har været brugt. Jeg ved dog, at TEMPUR normalt tilbyder komfortgaranti og mulighed for ombytning hos mange forhandlere.

Jeg kontaktede også TEMPUR, men de afviser at hjælpe, da købet er foretaget via en forhandler.

Nu bliver mine henvendelser ignoreret, og jeg står med en dyr madras, jeg ikke kan bruge.

For et premium brand som TEMPUR forventer jeg bedre ansvar og service – også gennem deres forhandlere. TEMPUR bør efter min mening være mere opmærksom på, hvem der sælger deres produkter, da butikker som Jacobsen Møbler ikke lever op til den service, man forventer, og det risikerer at skade brandets omdømme.

Jeg håber stadig på en løsning.

2026年3月17日

Hej Levgeniia,

Vi er glade for at høre, at du synes, at vores produkter har en god kvalitet.

Vores madrasser har flere forskellige følelser - netop så der er mulighed for at finde den, der passer bedst til dig. Det sker nogle gange, at man finder ud af, at den skulle have været fastere eller måske blødere. I de tilfælde tilbyder vi noget, der hedder Tempur Tryghed. Her kan man få ombyttet til en anden fasthed indenfor sammen madrasserie mod et gebyr. Man skal have ligget i madrassen i 21 dage inden (og maks 60 dage), da man lige skal vænne sig til den nye madras, før man vurderer, om følelsen er rigtig. Man kan gøre dette én gang pr produkt.

Vi vil opfordre dig til at kontakte Jacobsen Møbler igen, så I kan tale nærmere om en Tempur Tryghed. Ombyttet skal altid ske igennem den forhandler, hvor man har købt produktet.

God dag :)

5つ星のうち5の評価

Fik en fantastisk behandling i Odense…

Fik en fantastisk behandling i Odense af Per som guider os med gode råd og vejledning da vi skulle købe senge. Han viste virkelig hvad han snakkede om. Hvilket er dejligt. Han solgte os også dyner og puder. Igen viste han hvad han snakkede om.

2026年4月1日

Hej Lone,

Tak for at du tog dig tid til at give os en positiv anmeldelse. Vi giver den dejlige ros videre til Per og vores butik i Odense.

God sovemaske

God sovemaske, hurtig ekspedition. God service. Fuldt tilfreds.

2026年3月4日

Hej Bodil,

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, produkter er tip top.

2026年3月25日

Hej Laila,

Alt godt

Alt godt. Hurtig levering og super produkt

2025年12月22日

Hej Anders,