Se udsendelsen fra Kontant. LÊs 1 stjernede anmeldelser fremfor falske 5 stjernede. SkrÊmmende at denne virksomhed fÃ¥r lov at eksistere stadigvÊk med afpresning. Hvis de lykkes med at skrÊmme sig sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Jeg var ogsÃ¥ skeptisk, men.. At give en fremmed mand fra Jylland adgang til sin computer, som man mere eller mindre har ens liv pÃ¥, er en ret intim oplevelse. Men Karsten gjorde hele oplevelsen ne... ãã£ãšèŠã
Det har vÊret en rigtig god oplevelse fra start til slut med Dansk IT-sikkerhed. Der har vÊret en rigtig fin dialog hele vejen fra det fÞrste opkald og frem til nu, hvor min fÞrste rÃ¥dgivning med Dans... ãã£ãšèŠã
Skamligt! Fik trods at jeg allerede havde en sikkerheds lÞsning gennemgÃ¥et min computerâŠâŠ hvor efter jeg blev rÃ¥det til at kÞbe ekstra pakke hos my data⊠jeg Þnskede at kontakte dem jeg allerede bru... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Din informationskilde om IT sikkerhed. Har du styr på VPN, Antivirus og Hackere? Hold dig opdateret med de seneste nyheder og viden omkring IT sikkerhed!
Lindholm Havnevej 31, 5800, Nyborg, ãã³ããŒã¯
- info@dkits.dk
- dkits.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Se udsendelsen fra Kontant
Se udsendelsen fra Kontant. LÊs 1
stjernede anmeldelser fremfor falske 5 stjernede. SkrÊmmende at denne virksomhed får lov at eksistere stadigvÊk med afpresning. Hvis de lykkes med at skrÊmme sig så betal dem ikke lige meget hvad, og kontakt istedet en lokal IT virksomhed som second opinion. En person i ond tro vil altid påstå de er de bedste eller stresse dig til at tage valg med trusler. Aldrig tag valg hvis du fÞler dig presset. Så hiv netforbindelse ud eller sluk din wifi så de ikke har adgang mere.
Svindel se kontant
Svindel
Svindel, aldrig tag imod deres opkald hvis de ringer, de arbejder sammen med mydata som begge er svindler og snyder folk for mange penge.
Advarsel til andre
Jeg har også oplevet denne "Karsten". Heldigvis har jeg en baggrund, der hurtigt fik personen i rÞret til at fortryde hans opkald.
Fup firma som bruger trusler for atâŠ
Fup firma som bruger trusler for at snyde sig til penge. Se DR kontant!
Udefra programmet Kontant skal manâŠ
Udefra programmet Kontant skal man holde sig langt vÊk
Hold jer langt vÊk fra denne virksomhedâŠ
Hold jer langt vÊk fra denne virksomhed som er fyldt med fupmager. Se afsnittet af kontant hvis du har brug for en dybere forklaring. Det er pinligt at se hvordan direktÞren opfÞrer sig, når han forsÞger at "forsvare" hvordan virksomheden bruger trusler til at snyde virksomheder for penge.
Karsten eller Bente
Jeg snakket med en kvinde der hed Karsten Pedersen - Når det var sku nok bare Bente...Hold jer vÊk fra dette firma
(DR KONTANT)
Se Kontants episode
Se Kontants episode. DirektÞren skÞjter rundt i sine egne ord.
Hvilket trovÊrdigt firma ville bede alle sine medarbejdere kalde sig Karsten Pedersen.
Det eneste rigtige han sagde var at man ikke måtte lade sig presse til at kÞbe et produkt man ikke Þnsker.
Fusk og bedrag Karsten Pedersen er enâŠ
Fusk og bedrag Karsten Pedersen er en lÞgner
Kontant DR
KÊmpe scam.
Ejeren spiller offer, ynkeligt.
En sÞlle vaneforbryder.
Svindel lad vÊre med at kÞbe noget
Svindelfirma
Svindelfirma. Skam dig, Claus. Stop med at tage en offerrolle, og giv folk deres penge igen. Du er en kÊmpe svindler og fusker!
Svindel virksomhed og ejeren er storâŠ
Svindel virksomhed og ejeren er stor svindler
Hils Carsten Pedersen
Hils Carsten Pedersen - dem alle sammen ð€£ (DR Kontant)
PAS PÃ FOLKENS.
PAS PÃ
FOLKENS.
Det her er skrupellÞs behandling af medmennesker.
Se Kontant på DR inden I tÊnker at Dansk IT sikkerhed skal noget som helst med dig,
TÊnk han vejleder bÞrn?????
Blev ringet op af en Karsten PedersenâŠ
Blev ringet op af en Karsten Pedersen der nÊsten truede mig, med at jeg SKULLE kÞbe deres abonnement
SVINDEL så det driver!!
SVINDEL så det driver!!
Håber at jeres bamse Þje må klÞ og at jeres arme er for korte..