連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig god oplevelse med DKtrafikskole!

Jeg har virkelig vÊret glad for DKtrafikskole. Jesper, kÞrelÊrer, er meget pÊdagogisk, og er meget motiverende hvis man er nervÞs. Altid i godt humÞr, humoristisk, men stadig professionel. Han fandt altid en tid til kÞretid til mig, så var hurtigt gennem det.

Er derfor meget tilfreds, og kan anbefale kÞreskolen, og Jesper som teori/kÞrelÊre :)

2023幎12月12日
5぀星のうち5の評䟡

Bestod min kÞreprÞve hos dktrafikskole

Jesper er en sindsyg pÊdagogisk og rolig kÞrelÊre. Jeg tog dsv det valgt at vÊlge en billig kÞreskole. Der var mange skiftende kÞrelÊrere. Jeg fik slet ikke noget ud af nogen af de kÞretimer jeg kÞrte og mine kÞrelÊrer var meget upÊdagogisk og min kÞrsel blev bare vÊrre og vÊrre. Bestod min teoriprÞve men min kÞreprÞve blev hele tiden udskudt og skulle betale for MANGE ekstra kÞretimer. SÃ¥ jeg besluttede efter 1 1/2 Ã¥r at skifte kÞreskole og fik anbefalt Jesper af en veninde. Jeg ved nu det var det bedste valg jeg tog. Man kunne hyggesnakke samtidig med at det ogsÃ¥ var professionelt. NÃ¥r man lavede fejl formidlede han det pÃ¥ en meget god mÃ¥de og fortalte hvordan det skulle gÞres korrekt. Anbefaler virkelig Jesper. til alle der skal tage kÞrekort, VÆLG HAM😁

2023幎11月6日
5぀星のうち5の評䟡

Ro på og meget kompetent

Jespers meget rolige vÊremåde tog al stress ud af mig efter, at jeg ved en anden kÞreskole fÞrst var dumpet og derefter ikke kommet til kÞreprÞve, fordi kÞrelÊreren var punkteret. Jeg havde ved den anden kÞreskole ikke oplevet andet end stress og sjusk.

Jesper er utroligt god til at formidle stoffet, og hans ro giver en selvsikkerhed. Vi kÞrte 1 1/2 time, og så tog vi til kÞreprÞve, hvor jeg bestod med en ro, som jeg ikke havde haft fÞr. Samtidig er Jesper meget anerkendende og sagde inden kÞreprÞven - citat: 'Nu er du pissegod til at kÞre bil, så dig er jeg slet ikke bekymret for at sende ud i trafikken.' Man mÊrker hurtigt, at ja - han er der for at tjene penge, men når han er kÞrelÊrer er han der for at undervise. Derudover er han et utroligt autentisk menneske, der giver meget af sig selv gennem personlige samtaler, når det er passende. Man kan ganske enkelt stole på Jesper - og jeg er 45 og har set mange typer, så jeg er MEGET sikker på, at jeg ikke tager fejl.

Jeg giver Jesper min bedste og varmeste anbefaling.

2023幎7月13日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Jesper som kÞrelÊre. Man kan grine og have det sjovt, men samtidigt også holde det professionelt. Jesper har et meget roligt sind, som smitter af på en, hvis nu man skulle vÊre nervÞs for noget. Alt i alt en pisse god kÞreskole og jeg er meget tilfreds med mit forlÞb

2023幎8月2日

Bedste kÞrelÊrer/kÞreskole i Danmark

Jesper er den bedste kÞrelÊrer der findes. Utrolig god til at lÊre fra sig, men samtidig pisse sjov at snakke med under kÞrslen. Han stÞtter dig og giver dig selvtillid i din kÞrsel. Der var god kommunikation og han var også super flexibel. Man er også super hurtigt igennem, og man får hurtigt en kÞreprÞve.

Alle mine anbefalinger går til Jesper.

2023幎7月10日

5 stjerner herfra!

Jeg har altid vÊret usikker med hensyn til at få kÞrekort, men fra fÞrste dag jeg trådte ind ad dÞren hos DKTrafikskole blev usikkerheden vendt. Hos DKTrafikskole bliver man mÞdt af dygtige og engagerede kÞrelÊrer som er super gode til at lÊre fra sig og som samtidig gÞr det til en spÊndende og sjov oplevelse. Man kommer helt klart ud med både et kÞrekort og en kÊmpe position selvtillid når man fÊrdiggÞre sit forlÞb hos Jesper. KÊmpe anbefaling!

2023幎6月16日
5぀星のうち5の評䟡

Fremragende kÞrelÊre og grundig kÞrsels undervisning

Jeg har idag fået mit kÞrekort. Jeg startede ud i en anden kÞreskole, Hvor jeg ikke lÊrte så meget. Efter at jeg havde dumpede 3 gange hos en anden kÞreskole,blevet jeg anbefalet Jespers kÞreskole. Jesper tog mig rigtig godt imod, han var engageret og pÊdagogisk med mig, jeg har fået en rigtig lÊrrige og god oplevese med Jesper. Jespers tådmodighed, forståelse for andre mennesker og kendeskab til bilen, er det der gÞre til en fremragende kÞrelÊre. Jeg bestået kÞreprÞven i fÞrste omgang efter jeg skiftede til jespers kÞreskole.

2022幎12月22日

Gode erfaringer.

Jeg skriver denne anmeldelse som far (og betaler:-) til kursist. Min sÞn har taget kÞrekort hos Jesper, og jeg fortÊller hvad han har sagt/videreformidlet kombineret med min egen oplevelse.
Min sÞn har fra starten vÊret begejstret over måden det hele er foregået på. Direkte kommunikation, prÊcise aftaler og personlig opfÞlgning. Bedst af alt en anerkendende tone og god energi.

2022幎5月10日
5぀星のうち5の評䟡

Varmeste anbefaling. Små hold - effektivt OG hyggeligt...

Jeg har idag fået kÞrekort og kan varmt anbefale DK Trafikskole og kÞrelÊrer Jesper S. Andersen.

På trods af det er midt i en Corona-tid er det lykkedes at få kortet på kun 10 uger og 3 dage, takket vÊret Jespers guidance og dedikation undervejs i processen.

FÞr selve kÞreprÞven har vi haft en rigtig god repetition af det vigtigste stof, og en kÞretur rundt i området omkring prÞvestedet - hvilket gav optimal parathed på selve dagen for prÞven.

KÞretimerne har vÊret en behagelig oplevelse, hvor der har vÊret plads til at kunne begå fejl uden at få skÊldud. Istedet har jeg undervejs fået masser af konstruktiv feedback, tilpasset mine behov. Dette altid på en rolig facon.

Teoriundervisningen er foregået med "lav klassekvotient" på 6-personers hold og hjemme i spisestuen. Tag ikke fejl af det hjemlige islÊt, det er foregået top professionelt - og skaber til gengÊld et trygt, hyggeligt miljÞ, hvor der er mulighed for at stille uddybende spÞrgsmål, gennemgå ekstra eksempler - og komme hinanden lidt ved. Undervisningen har desuden vÊret velstruktureret.
Online vÊrktÞjet, som vi fik stillet til rådighed til selvstudie og prÞveforberedelse, har også fungeret rigtig godt.

Undervejs i selve forlÞbet har der altid vÊret en god dialog om de nÊste skridt og jeg har oplevet at blive "taget i hånden" hele vejen.

Udover at det er fantastisk at have fået selve kortet, har jeg også en oplevelse af at vÊre blevet klÊdt godt på til den praktiske fÊrdsel i trafikken.

Tak for et behageligt og samtidig effektivt forlÞb. For at opsummere: jeg kan give min varmeste anbefaling til dig, der står og skal til og tage kÞrekort.

2021幎11月12日

Dygtig og personlig kÞrelÊre

Jeg har oplevet Jesper som en kÞrelÊre, der er fuldt passioneret om sit arbejde, og som ikke gÞr noget halvhjertet. Man kan mÊrke at det er vigtigt for ham at han kan connecte med hvert enkelt elev. Han er professionel og omhyggelig, og har overskud til, ikke bare en kÞrelÊre-til-elev relation, men også en menneske-til-menneske relation. Jeg er blevet mÞdt i ÞjnhÞjde, og har haft en oplevelse af hurtigt at blive dygtigere. Jesper har også vÊret rigtigt god til at tilpasse undervisningen, til hvordan man bedst selv lÊrer. Der var altid konstruktiv feedback til de fejl jeg lavede, og han svarer grundigt på ens spÞrgsmål, så han er sikker på at man forstår det. Jeg har også virkelig sat pris på at man er på mindre teorihold, så det når at blive et hyggeligt og hjemmeligt rum, selvom teoriforlÞbet er kort. Jeg kunne ikke havde vÊret mere tilfreds med mit forlÞb hos Jesper, og jeg vil anbefale DK Trafikskole til alle som leder efter en kÞreskole, med omhu for undervisningen og den enkelte elev.

2021幎8月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス